- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wapmester
senior tag
válasz
bazsi0322 #2869 üzenetére
én nyúztam rendesen mindennel és akkor is kihoztam belőle az egy napot, több mint 5 óra képernyőidőt, azelőtt nehezen sikerült 4 órás képernyőidőt kihozzak belőle, böngészéskor 5-6 percenként 1 százalékot merül
(#2871) VIBO: iphone 6 vagy 6 Plus? mert a 6 Plus jobban bírja, de a gsmarena mérései szerint az iphone 6 10:29 óra böngészést és 9:24 óra videónézést bír az S6 Edge pedig 11 óra böngészést és 12 óra videónézést bír,a legutóbbi frissítéssel ez lehet még jobb is, ezt ki kell próbálni magadnak, nagyban függ attól mit csinálsz a telefonon mert másvalaki másképp használja ki
-
Kékes525
félisten
-
kbadam83
senior tag
válasz
bazsi0322 #2309 üzenetére
Én használok fóliát kezdettől fogva.
Kékes525: Simább lett a rendszer, használat közben kevésbé merül az akksi. Viszont számomra vissza tért 1 kedvelt funkció ( eddigi sw-ben nem leltem ), be lehet megint állítani, hogy ha a hívás létrejön akkor rezegjen egyet a telefon.
-
Kékes525
félisten
válasz
bazsi0322 #2297 üzenetére
Beállítások - Hangok és értesítések - Csengőhangok és hangok - Üzenetek értesítései - Értesítési hang (rábökve előjön a médiatár és ha van akkor egy file kezelő (pl, totalcommander) amivel kiválaszthatod amit akarsz. Ezzel megy, kipróbáltam. Ez is az előbbiek logikája alapján van...
-
Kékes525
félisten
válasz
bazsi0322 #2295 üzenetére
De igen. mp3 -asokat lehet. Telefonkönyv - kívánt névjegy - szerkeszt - csengőhang (itt feljön a médiatár és ha van akkor a telepített file manager (-ek)) ezek közül kell választani. File managerként célszerű szvsz a totalcommandert, azzal odamész ahová tetted a hang filet és kiválasztod.
Ha az egészre akarod, akkor Beállítás - Eszköz - Hangok és értesítések - Csengőhangok és hangok - Csengőhang - itt találod meg ami a telefonba van.
Ha azok nem jók, akkor a Rigtones könyvtárába kell belemásolni az mp3-as formátumba a megfelelőt. A könyvár a médiatár. SD kártya/Ringtones. És megjelenik a választhatók között ( a médiatárban).
A ringtones könyvtárba PC-ről is másolhatsz a Total Commanderrel, de akkor az adb és/vagy a total androidot plugint fel kell tenni hozzá, hogy lássa a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest