- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
Ma kipróbaltam es a gyári kabellel tökeletes,ez a megoldas
-
Bzzz
senior tag
Köszönöm. Utanna járok. Illetve nem a gyári kábellel próbaltam csatlakozni,lehet ez is problema,szoval azt is lecserélem es kipróbálom.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Android Autóval nem kompatibilis a készülékünk? Valaki próbáltáta már? Play áruházban meg sem találom. Ma letöltöttem egy APK-s oldalról, feltelepült de a kocsival összekötve nem is történt semmi
-
Bzzz
senior tag
válasz
Diokhan #9045 üzenetére
Szia. T-s a telefon és dec 1-i az android bizt. javítási szintje.Most egyelőre csak ezt a fényerőt vettem észre.Amúgy pár javítással korábban is volt ugyanez a gond aztán javították egy következő frissítéssel és most újra előjött.
Aztan a legutóbbi novemberiben volt nekem olyan, hogy néha felvillantak a gombok 1 sec-re mintha üzenetet kaptam volna, aztan kialudtak es nem kaptam semmit...De volt az ebresztővel is gond anno de ez meg marshmallow alatt volt hiba.Szóval mindig van valami.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok.A decemberi frissites ota azt vettem eszre hogy nem működik az automatikus fényerő szabalyozás
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok.Tegnap kijött egy ujabb frissites a T-s romra.Valakinek van ötlete,hogyha kikapcsolom a manualis frissites letöltest es hogy ne is keressen frissiteseket,akkor megis hogyan lehet,hogy figyelmeztet erre a telefon?
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Én is pont ez miatt akartam ide írni. Pár hete vettem észre, korábban nem tapasztaltam, hogy amikor elindítom a kamerát néha cicereg a kamera és a kép is berezonál! (A legfrissebb nougat van rajta, lehet ezzel függ össze?)Most nem tudom mitévő legyek még csak fél éves, ez miatt lehet szervízbe küldeni?Amúgy jó képeket csinál semmi baja.
-
Bzzz
senior tag
Én trés vagyok es tegnap megjött.De meg nem frissítettem.
-
Bzzz
senior tag
válasz
enginev3.0 #7566 üzenetére
Köszi
ez gyors volt
Megtaláltam, nem ugyanaz teljesen, kb. 90%-os, de szerintem megfelelő lesz -
Bzzz
senior tag
válasz
enginev3.0 #7564 üzenetére
Mi volt a régi betűtípus neve (Mert ahogy látom MM-on csak simán alapértelemezettként van megjelölve)? (Ha ennyi sok furcsaság van lehet én még jegelem a Nougátot)
-
Bzzz
senior tag
Koszonom a segitséget,este kiprobálom őket, es meglátom nekem melyik lesz a jobb!
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok.Ti hogy szojtatok a kepeket,videokat a telefonról a szamitogepre atmasolni? Kábel aztan intézőből/commander elotte valami plugint feltelepitetek/airdroid vagy más módszerrel? Mi a leggyorsabb megoldás,nektek mi vált be?!
-
Bzzz
senior tag
válasz
enginev3.0 #7509 üzenetére
Szia.Erdemes feltenni az s8 launchert? Van lenyeges változás?Esetleg lassult tőle a telefon?
-
Bzzz
senior tag
Már az emirsegekben(Dubai) is 7.0 fut.Tegnap lecsekkoltam a fickó teloját,mikor mentünk ki a sivatagba!
-
Bzzz
senior tag
Szia. A 7.0 val nincs gyorstöltés?Nemaa
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok.Akinek mar nougat van meg tudná nezni,hogyha selfiet készít sötétben,felvillan feheren a képernyőn mint az s7-ben?! Köszönöm.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Videózáshoz mit szoktatok kiválasztani, a követett AF vagy a videóstabilizálást? Mert úgy látom csak az egyik mehet egyidőbe, az AF automatikusan kilövi a stabilizálást. Melyiknél ne remeg kevésbé videó?!
-
Bzzz
senior tag
válasz
Apollo_21 #7292 üzenetére
Szia. Én eddig még csak egyszer tettem fóliát telefonra, és az se Edge volt, de jól sikerült. A kulcs az volt, hogy a tisztogatás után, adnak hozzá matricát, amivel az összes szöszt tényleg jól le tudod takarítani. Ja és a fürdőszobában csináltam fürdés után (haverom mondta, hogy viszonylag nagy páratartalom mellett a por nem száll annyira) nekem bevállt. Össz-vissz 10 perc alatt megvoltam, mindkét oldallal
Talán ezen videó alapján.
-
Bzzz
senior tag
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok,én ezt használom nekem bevált.
-
Bzzz
senior tag
válasz
Fehercsoki #7249 üzenetére
Igen előtte egy S Advance-om volt
ahhoz képest forrófejűbb,de igazából azt vettem észre,hogy bizonyos alkalamazásoknál.pl index app, de a saját beépített böngészőből nem melegszik. Köszi szépen az infót.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok.Nektek mennyire melegszik a telefon? Azt vettem észre sokszor böngészés közben is érezni,hogy a kijelző közepén es hátulján "árad" szét, persze nem extrém durván csak úgy feltűnt.Kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest