- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi74
csendes tag
válasz
Kékes525 #8974 üzenetére
azért ez csodálatos, hogy a néhány problémát javítanak a frissítések, de annál többet okoznak.
otthon upc connect box (minden más eszközzel jól müxik) van, bent meg valami ipari, de ennél is jelentkezik a probléma.
most reggel átettem a wifi készenlétbent sohá-ról mindig-re, azóta nem tapasztaltam a jelenséget, de ennek csak pár órája..
thx all! -
csizi74
csendes tag
üdv!
olyan gondom van, hogy egy ideje rendszeresen lekapcsolódik a wifiről.
amikor megnézem, hogy melyik wifit látja, akkor ott van a listában a szokásos is amire csatlakozni szokott, viszont hitelesítési problémát ír. wifi ki/be után sem működik, csak a restart segít rajta.
találkoztatok már ilyennel? v.mi tipp esetleg? -
csizi74
csendes tag
válasz
sherlock82 #8130 üzenetére
én telenornál akartam venni kb. 4 hete, akkor még pár db volt nekik, mire másnap kiment a megrendelés, már nem volt egy sem...
amúgy én '17-es a5-ön gondokoldtam, ez már egy elég jó mobil (a '15-ös a3-om már xarakodott), idei, és olcsóbb lett volna, de azért az edge design, kibeb@szottul gyönyörű!!
úh. nem kérdés, melyiket válaszd!
esetleg, ha nem sos, akkor érdemes év végig várni, addigra sztem lemegy az s7 edge ára is... -
csizi74
csendes tag
no, újra kalibráltam a jobb h.ujjamat, de nem javult a helyzet (megjegyzem a kollégámmal is kipróbáltuk, nála szinte 100%-ban nyitott).
viszont hazamentem, kikapcsoltam 1 órára amíg elmentem futni, mikor hazaértem, bekapcsoltam, és azóta kb 100%-ban jó!!
vagy a pihi tett neki jót, vagy mert levezettem az ideget a futásban, és ezzel az elektrosztatikus feltöltődésemet is... -
csizi74
csendes tag
sziasztok!
friss tulajként az lenne a kérdésem, hogy nektek flottul müxik-e az ujjlenyomatos feloldás.
nekem ált. 2-3x próbálkozás utzán érzékeli csak, már töröltem párszor és ujra reg.geltem az ujjaimat, de nem mondanám, h. jelentősen javult volna, és kissé bosszant.. ("nincs találat")
van akinek ez 100%osan működik? (nougat van rajta már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest