- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem!
Kiesett a kezemből a telefonom véletlenül, és úgy betört a kijelző hogy a kijelző panel is megsérült. Kénytelen vagyok elővenni a jó kis s6 edge készülékem amíg nem tudok újat venni. A gond ott van, hogy már telekomos vagyok, az s6 edge pedig telenoros. Elmentem telenorba, kaptam 8 jegyű kódot, de nem fogadja el az s6 edge. Ráflesseltem már egy csomóféle romot Odinnal, de mindegyiknél azt írja ki, hogy "A rendszer letiltotta a sim-kártya hálózati pin kódját. Adjam meg a sim hálózati puk kódot."
A telekomos sim kártyát visszarakva az összetört telefonomba, továbbra is működik a hálózat, csak a telenoros telefonba nem akar összejönni ez a hálózatfüggetlenítés. Valakinek van ötlete, mit kezdhetnék ezzel a problémával? -
rjy08
tag
válasz
tomee007007 #9549 üzenetére
Az nem semmi!
Én mikor megvettem, aggódtam kicsit az aksi miatt, de most már 3. éve használom és nem panaszkodom. Nyúzom rendesen, a napot simán kibírja. Este, mikor felrakom vezeték nélküli töltőre, 25-30%-on van.
Ritkább használat mellett 2 napot is elmegy.
Addig használom, míg tönkre nem megy!Igaz, a kijelzőn már van néhány repedés, de még bőven használható!
-
rjy08
tag
válasz
#20749568 #9424 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
A wifi készenléti módban mindig-re van állítva, és kivettem az alkalmazásfigyelőből is, hogy ne tegye energiatakarékos módba. Az alvás közbeni kikapcsolás alatt mit értesz? Azt hol találom?
Update után factory resetet nyomtam. Az nem elegendő?
Direkt nem használok ilyen istenkáromlás programokat -
rjy08
tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta nem igazán vagyok megelégedve a telefonnal.
Baromira gyorsan merül és elkezdett egy olyan hülyeséget is csinálni, ha egy jó ideig nem nyúlok hozzá, akkor lekapcsol a wifi. Mikor feloldom a képernyőt, akkor kapcsol vissza és jelzi az üzeneteket.
Mi a franc lehet ez? Próbáltam ebben az eszköz karbantartása programban a nem figyelt alkalmazások közé felvenni a wifi beállításra vonatkozó appokat, de nem jött össze.
Találkozott valaki ilyen problémával? -
rjy08
tag
Sziasztok!
Megcsináltam a főverzió frissítést. Utána még volt 2 kisebb frissítés, azokat is feltelepítettem. A rendszer látszólag jól futott, nem tapasztaltam problémát, de azért csináltam egy factory resetet.
Visszaállítottam samsung és google accounttal amit lehetett, majd belaktam újra a készüléket.
Így nap végére azt kell hogy mondjam, több funkció hiányzik a rendszerből, mint amit számomra pozitív újdonságként találtam. Ez a gusztustalan minimalizmus mindenhol tetten érhető, nem fér a fejembe, miért kell jól működő dolgokat kivenni. Nyilván ezek a dolgok csak szőrszál hasogatásnak tűnnek és tudok élni nélkülük, de jelenleg zavar, hogy miért tüntették el őket.
Ott van például az értesítősáv gombjainak elrendezése, vagy a kijelző fényerősávról hiányzó automatikus fényerő gomb hiánya. Nem lehet állítani a beállítások mögött lévő képet, az van amit a témából hoz. A partnerjelző edge panelon az adott személy kontaktjára kattintva előugrik egy borzalmasan apró menü, ahonnan lehet indítani a hívást vagy üzenet sms küldést. A régi középen felugró menü sokkal jobban kézre állt. Az alkalmazások értesítéseinek szerkesztésénél 2 számomra lényeges opciót egyszerűen egy beállítópont alá vontak be, külön nem lehet őket állítani. (Megjelenítés csendben alatt az előugró előnézetek blokkolása) és még sorolhatnám.
Mindezektől eltekintve vannak tetszetős részei, de nem vágtam magam hanyatt. Az akkumulátoros üzemidőre leszek még kíváncsi. -
rjy08
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, már régóta dobálja fel az S6 a 7-es frissítést, de eddig ódzkodtam feltelepíteni. MI a tapasztalat, megéri frissíteni? Hoz valami pluszt, javulást? Ha ront az aksiidőn meg a sebességen, akkor nem élnék a lehetőséggel, jó a 6-os is.
Köszi a válaszokat. -
rjy08
tag
Sziasztok!
Nekem is lötyög a kamerában valami, de teljesen jól működik a készülék, jól fókuszál, szép képeket csinál. Nagy ritkán arra vagyok figyelmes, hogy pl. előkapom a telefont hogy csináljak egy képet és akkor zümmög egyet a kamera illetve megremeg a kamerakép a kijelzőn, de aztán minden rendben.
Ez a lötyögés hiba lehet?Amitől megijedtem, néhány hete egy 3 órás útra használtam rajta a gps-t kocsiban, szélvédőre szerelhető tartóban.
Gyakran elborult az ég, nem volt olyan nagy meleg sem, gondoltam, nem főhet meg neki annyira a feje. Mikor megérkeztem úti célomhoz, kivettem a tartóból és hát elég forró volt a készülék. Ráadásul a kijelző alsó sávjában, ahol felugrik a billentyűzet, egy nagy fehérség volt! Gyorsan kikapcsoltam, vártam vele kb. 20 percet, majd bekapcsoltam, azóta sem jelentkezett ilyen probléma. Mindenesetre ijesztő volt! Figyelni szoktam arra, hogy ne tegyem ki napsütésnek vagy egyéb forró helyzetnek.
Valakinek volt már hasonló esete?Mi újság a 7-es verzióval? Hetente feldobálja, de nem akarok frissíteni. Olvastam a topicban, hogy telenornál még mindig ugyanaz a 7-es verzió van, másik operátor már frissített. Ha jól működik, akkor csak simán frissíteném, factory resetelni nincs kedvem. Megvagytok elégedve vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest