- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Érintősáv elrendezés: 2 ujjal lehúzod a rolót, ráböksz jobb felül a pöttyökre, szerkesztés.
Automatikus fényerő gomb: biztos a beégés minimalizálása miatt vették ki. Nekem tök jól ráállt a kezem, hogy én magam állítom be, megszokás kérdése, nem hiányzik.
A többi is szubjektív, edge panelt én talán párszor, ha használtam. S6-om volt korábban, azon nem volt ez a lehetőség, lehet azért nem is hiányzik.
Üzemidő, hát, S6-on végigjártam én is a főverziókat, nagy csodát ne várj, ennek a készüléknek (talán egyetlen) igazi gyengéje az akksi.
-
Kékes525
félisten
Frissítés előtt mentsd el minden adatodat, ami pótolhatatlan. Nagy verzió váltások esetében érdemes Factory Resetet (gyári visszaállítást) csinálni, ez minden megváltoztatott beállítást és adatot töröl(!), a mentés ezért szükséges. Ha gyári beállítás visszaállítása nélkül telepíted a 6-osra a 7-est, akkor vagy azonnal, vagy később problémák jelentkezhetnek, ezért szoktuk ilyenkor ezt javasolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest