- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ennek örülök. Úgy néz ki ez a teló elpusztíthatatlan, ha valaki normális keretek között használja.
Nekem ez a fő telóm azóta is. Plusz egy Motorola V360-om van, amiben a munkahelyi SIM kártya van.
Jah, 1 hetet bír az akksija, és a telefon 2005-ös. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Remus389 #9649 üzenetére
Hát értelme az már biztos, hogy nincs. Ez az akksi idő vérlázító már. De nem cseréltetek benne, mert 12K. nekem annyit sem ér meg. Egyszer elég volt. Meg azért annyira nem tűnik már gyorsnak sem. Mondjuk a mostani középmezőnyt beéri azért. Az az igazság, hogy nekem fontosak a fizikai gombok. Egyszerűen nem akarok mást venni, mert egyik mai telón sincsenek már fizikai navigációs, és home gombok.
Ez az egyetlen oka hogy még mindig S6 edgem van.
Egyébként köszöni szépen még mindig jól tartja magát. Van a kijelzőn 2-3 db 5-6mm hosszú hajszálkarc (ugye gyerekek játszanak vele), ami megcsillan néha, meg a töltő csati körül egy kicsit kopott már, de amúgy rendben van. Folyamatosan tokban hordva....Ki van még itt srácok, a régi bandából? Kinek van még meg a telója?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #9633 üzenetére
Üdv a klubban, amennyiben még nevezhetjük annak.
Nekem full friss, és sajnos már nem tudom hogy a 7.0-ás droidnál kezde-e, vagy sem, de borzalmas az akksi időm, ezt igazából még egy akksi csere sem tudta megoldani, így valószínű a 7.0-ás droid lesz a ludas, vagy valamelyik frissítése annak.
Egyébként hogy mondjam, mindegy is hogy frissíted vagy sem, túlságosan sok akksi időt nem nyersz vele, max idegesít majd hogy van már frissebb rendszer is rá. Nem beszélve arról, hogy sok alkalmazás is már 7.0-tól elérhető, bár ha szerencséd van akkor éppen nem érint.....
Indulj ki az S6-odból. Én lefrissíteném....... -
tzsolesz
nagyúr
Nincs se recovery mód, se download mód se?
Egy próbát megér azért..... -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kissg620 #9577 üzenetére
Nekem is több mint 1 éves volt a teló, amikor úgy isten igazából elkezdett meredeken süllyedni az akksi teljesítménye.
Sajnos ez ki van számolva.....
Egy biztos, tuti hogy azért tűnt fel épp mostanában mert az akksid most kezdett el beokádni. persze van ott még valami szoftveres gigszer is, de az elsődleges hiba forrása az akksi. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
kissg620 #9570 üzenetére
Magától merül annyit, úgy hogy hozzá sem nyúlsz?
ha igen, akkor esetleg valami alkalmazás merítheti nagyon. Nekem pl. a egészségközpont vagy mi a neve. A lépés számláló miatt.
De lehet bármelyik beragadt alkalmazás ami a háttérben fut. Esetleg hard reset , ha nem akarsz napokig nyomozást végezni.
Ha úgy is ilyen gyorsan merül az asztalra lerakott S6 edge-d, akkor még megérdemelne egy új akksit. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
freelanced #9565 üzenetére
Èn is a gyárit használom. Semmi gond vele....
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Hát az esetleges pofára esés az necces. Csak a szerencsén múlik. nekem többször esett már le, de eddig mindig megúsztam. A tok sokat véd rajta, mert általában az S6 edge.-hez olyan tokokat készítenek ami a négy sarkánál kitülemkedik valamennyire, így a kijelző ha a lapjára esik fejjel lefelé a teló, megmenekül.
Tehát, olyat vegyél ami ilyen, amit mondtam is. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9544 üzenetére
Nem fikázta senki. Nekem már több mint 2 éve van, és nem válok meg tőle szerintem soha. Viszont, de az akksi az kritikán aluli, ezt el kell fogadnunk.
tomee007007: Igen, csináltam, sőt azóta többször is. Egy ideig használ amúgy.
Hát gyorstöltőn van nálam, és igen, az baromira csökkenti az akksi élettartamát... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
tomee007007 #9542 üzenetére
Hogy mondjam, igazából még éppen a használható kategóriában van az akksim. De párom A5 2017-eséhez hasonlítva legalább 4-szer hamarabb merül, pedig az enyémben a csere miatt jóval újabb akksi van, ráadásul az övét a gyerekek minden nap zúzzák mióta megvan (30 játék, egyszerre fut, videóznak rajta, merülésig).
Tehát az a teló már megfelel 5 évesnek, hanem többnek. Még is normál használat mellett 2-3 napot is kibír. Kibaszott erős, még 4%-kal legalább 40percig lehet vele netezni. Nah, ehhez képest az S6 edge egy nagy kuka..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
tomee007007 #9540 üzenetére
Nekem is volt csere tavaly valamikor. KB 2 hónapig jó volt, utána az "új" sem ért szart se..... Ez a teló ilyen. Már nem érdekel, van hogy egy nap 2-szer is feltöltöm, ha jobban használgatom.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9529 üzenetére
Szerintem is jó az a tok. Én is venni akarok majd egy olyat.
Használd egészséggel a párost. -
tzsolesz
nagyúr
Hát, nagyjából mindent megtettél. Gondolom megpróbáltad download módban is elindítani, ha úgy sem jó, akkor ne bántsd 1 napig. Ne próbálkozz vagy 24 óráig. Ezután próbáld töltőre tenni, hátha. Nálam egyszer bevállt régen valamelyik telefonomnál..... Ha ez sem segít akkor szervíz, de az biztos hogy nem éri meg a javíttatás.....
-
tzsolesz
nagyúr
-
-
tzsolesz
nagyúr
Igazából nekem is csak mikrokarc van rajta 2db 5-6mm hosszú. Csak kikapcsolt kijelzőnél látszik fény felé fordítva. Nagyon jól bírja.
Vettem rá kétszer fóliát, mind a kettőt elcsesztem....Amúgy nekem 8db tokom van hozzá. 90%-a Wish-ről való.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#20749568 #9475 üzenetére
Köszönöm én is a topic nevében egyáltalán azt hogy felvállaltad eme haldokló topikocska figyelését, segítését.
Sajnos a telefon felett eljárt az idő. A topic igazából halott, csak úgy mint a te S6e-d.
Én is csak későn csatlakoztam be, a telekom utolsó példányainak egyikét kaptam meg, úgy hogy az S5-öm megadta magát, és ezt kaptam cserébe. Valójában soha nem volt hatalmas felhasználótábora ennek a telónak, inkább a sima ment jobban, talán az ára, talán a kijelző miatt.
Nekem még működik, sőt egész jó állapotban van, 1-2 felületi 3-4mm-es hajszálkarctól eltekintve, amit csak nap felé fordítva lehet látni. Viszont az akkumulátorát hiába cseréltettem ki 11000Ft-ért, 2-3 hét után ugyanolyan gyenge mint a másik volt. És igen, sajnos ez a leggyengébb pontja ennek a telefonnak, meg a melegedés..... A kijelző is úgy túl tud hevülni, hogy rossz hozzányúlni.Minden jót neked. Tudod már mi lesz a következő?
UI: Bocs hogy ilyen hosszúra sikerült.......
Jah, és még valami. Aki olvassa ezt a hozzászólást. Az írja már le ide, hogy jelenleg milyen tokot használ.
2 dolog miatt. 1 hét alatt talán kiderül, hogy ki látogatja még ezt a topicot (hátha látok régi arcokat), és kiderül kinek van még meg a kis jószág. A másik pedig az, hogy ötletet adtok hogy tokot váltsak. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9464 üzenetére
Ha a gyári navi erre nem képes, akkor nézz utána hogy alternatív (Play áruházból) navi megoldaná-e a problémád.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
cheguevara76 #9462 üzenetére
Jaaah, tényleg. Hát egyelőre custom romokat nem próbálgatok, mert nekem fontosak a jól működő gyári alkalmazások. Kamera, stb... Valami portolt zenelejátszót kipróbáltam volna kíváncsiságból...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
cheguevara76 #9456 üzenetére
Hmmmm, nekem azóta csinálja ezt hogy az Amber Weather rajta volt. Az kezdte úgy hogy bejött amikor felnyitottam. valami tutin művelet maradhatott benne. Most nem csinálja egy ideje. Clean Masterrel kitakarítottam.
-
tzsolesz
nagyúr
Nuh. Most meg az időjárás csinalja azt hogy feloldáskor az fogad a kezdőképernyő helyett. Ezt pedig használom basszus. Mit műveltek ezek a Samsungnál?
Erre van megoldás? Vagy itt us a frissítést kell eltávolítani? Ez most baki, vagy direkt lett ilyen? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
#20749568 #9448 üzenetére
Ez a szar kiteszi magát kezdőképernyőre. Ugy hogy felhúzható. Csinál egy fület alulra. Na már most, ezt nem lehet kikapcsolni az alkalmazásban sehol. A programoknal ha rákeresel és belemész, letiltassz minden értesítés engedélyt, és törlöd az adatokat az sem érdekli. Nem lehet kikapcsolni ott sem. Lesz egy örök füled a teló kepernyőjén, ott éktelenkedik, és zavaró mert feszt hozzáérsz, ergo használhatatlyn lesz tőle a teló. Legalább is nekem, mert én ilyen nyűgös vagyok az ilyenekre. Ha kényszerleállítod, és törlöd az adatokat, újraindításkor visszajön újra. Samsungéknál ergurult a gyógyszer....
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, a Samsung Pay eltüntethető, vagy dobhatom el a telefont?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Attila8006 #9375 üzenetére
Frissíts! Ha ez sem segít. Akkor nézd meg másik rooterel is.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#20749568 #9350 üzenetére
Így van. Nem beszélve arról, hogy az az érzésem, hogy ez csak egyre rosszabb lett a biztonsági csomagok érkezésével..... Ha csak lehet, egyre kevesebbet bír, minden egyes frissítéssel. Mi ez ha nem direkt leamortizálása a szériának, ergo vegyél újat. Mondom ÚJ akksival már rosszabb mint bármelyik más telefon a környezetemben..... Ez nem az akksi hibája...... Nem lehet....
Mindig lehülyéztem mindenkit aki ilyeneket mondott, de most felébredt bennem is a gyanú..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9348 üzenetére
Most majd csinálok factory restet,és megnézem úgymond tiszta rendszerrel. Valószínű, hogy a Facebook, meg az többi ilyen akkumerítő program a felelős.
Csak tudod, van itt páromnál egy A5 2017, ami a megjelenésekor lett vásárolva, már vagy másfél éves, agyon van nyüstölve, a gyerekek azzal játszanak egész nap, fent van rajta kb. 40 program, és játék, és szó szerint még az utolsó 3%-ot is 1 órahosszába telik lemeríteni. Másfél éves leharcolt akkumulátorral kb. 2-szer akkora a kijelzőideje mint az S6-nak. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9346 üzenetére
Végül is igen. Túl nagy lépésekben egyébként sincs már fejlődés a verzióknál. Nem kell a kardunkba dőlni. Az akkumulátor az ami irritáló. Nemrég cserélték szervízben, de ugyan olyan szar az egész..... Az első 1-2 héten még azt mondtam, talán megérte a 10K-ót. De most azt hogy felesleges volt az egész. Nagyon rossz.....
ha otthon vagyok és sűrűbben nyomkodom, akkor fél fényerőnél is, naponta 2-szer töltöm. Ez több mint gané..... Úgy hogy menni fog nemsokára a háztól. Nekem ne számoljon visszafelé a szemem láttára úgymond új akksival..... -
tzsolesz
nagyúr
A Samsung Galaxy S6 sem kap többé frissítéseket
Végül is ennyi. Azért szép kort élt meg.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem tudja valaki, végleg kukázták az S6 párosra az oreót? Mintha a friss kiadványokban már nem lenne benne.... csak az S7/ S7 edge....
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, nálatok sem lehet átméretezni a 4x1 időjárás widgetet 4x2-re? Vagy factory reset megoldja?
-
tzsolesz
nagyúr
XEU 1 órája frissült 2018. február 1 i biztonságira. Tesztelem...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #9273 üzenetére
????
Másnak is ilyen lett? Annyi történt, hogy ugye XEU-n voltam eddig is. Csak hogy a szervízben Telekomos romot raktak vissza rá. Akkumulátor cseréltek benne.
Én meg letöltöttem a legújabb XEU-s romot a safirm-el. Felraktam ODIN-al. Azóta nem tudom 4x2-re méretezni a 4x1-es időjárás widgetet. Plusz lett egy Samsung Members alkalmazásom, még csak meg se néztem mi az....
Érdekes, hogy ezt a folyamatos frissítésekkel nem vettem észre, vagy nem is rakta utólag fel. De tiszta telepítéssel felment. De ez ugye nem probléma, hagy legyen... Inkább a widget az érdekes, mert előtte is ugyan ez a rom volt rajta értelemszerűen, gondolom...... -
tzsolesz
nagyúr
Srácok. A 4x1 es időjárás widgetet mióta nem lehet átméretezni?
-
tzsolesz
nagyúr
A TMX gyári akkumulátort tesz a telefonba? Tapasztalatok?
Szervizben van náluk garanciában. Az akksi tartozéknak számít, és annak a cseréje, plusz egy új adatkábel 10145 Ft lesz ha kérem.
Kérdés, hogy mit tesznek bele.... -
tzsolesz
nagyúr
Majdnem ugyan az, de még sem. A kameragomb csúszkás az újban, és azzal lehet zoomolni is, kényelmesebb is.
(#9226) nggabi Akkor nem áll jól a szénám....
(#9228) fdani0807 Csak kérdés, hogy most a Telekomnál intézzem, vagy egyből a Samsungnál? Illetve hogyan fogalmazzam meg a hiba okát, hogy egyáltalán komolyan is vegyék? Mert ha azt írom, hogy gyorsan merül, az még nem érv...... Pláne ahogyan azt nggabi is mondja, az akksira csak 1 év gari volt......
-
tzsolesz
nagyúr
A telón nagyon ritkán hallgatok csak zenét, csak a kíváncsiság hajt hogy az új fícsőröket milyen eredménnyel tudják portolni a régi készülékekre. Amit csak lehet beszerzek. Időjárás, launcher stb.... Mert érdekel a téma...
Egyébként amig ezt leirtad, simán bekeférhetett volna egy igen vagy egy nem. De ez már megint csak egyéni szoc probléma. Jobb volt belekötni a kérdésbe... Érdekes....
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Próbált már valaki S8 zenelejátszót S6 ra tenni? Tetszik rajta a világító szélek funkció.
Google-n kerestem de nem találtam portolt verziót..... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #9132 üzenetére
Nem értem, hogy mi készülékünk hogy jön ide? Vagy a világon minden egyes telefon kapni fog egy frissítést gyártótól függetlenül?
Tailor21 Alapból ki van kapcsolva minden ilyen jellegű dolog, ez az energiatakarékos mizéria ebben a témában már lerágott csont, nem az a hiba......
-
tzsolesz
nagyúr
XEU ra most jött 263 Mb os frissítés. Majd beszámolok róla hogy mit javítottak. Remélem a gombok világítását visszacsinálták.....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #9069 üzenetére
Ez működik.
Viszont nekem úgy rémlik, hogy akkor is elkezdett világítani ha a képernyőn babráltunk. Ez most nincs. Felébresztés után felvillan (a progi nélkül is amúgy) 1.5 s-ig, meg akkor is ugyan ennyi idő amikor megnyomjuk valamelyiket, utána kialszik. Nem világít használat közben, ha nem érünk hozzá. Este amúgy nem éppen logikus ez a mechanizmus, hisz addig nem látjuk "hol a gomb" amíg rá nem bökünk.
Most ezt az időt lehet állítani a végtelenségig. 5 másodpercre raktam. Most a képernyő felélesztése után 5s-ig nézhetem a gombokat, meg amikor valamelyiket megnyomom. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #8980 üzenetére
De hát az a többi ROM-nál mindig-en volt eddig alapból.....
Nem értem basszus...... Mi a ráknak kell átkapcsolni egy új ROM-ban?
Akkor ennyi csak?Amúgy régen volt ez a beállítás az S3-as időkben hogy sohán volt alapból, és minden frissítés után szépen vissza kellett állítani.
Én is lefrissítem akkor, de még várom a tapasztalatokat. Itt jelez megint 2 hete hogy töltsem le. Nem mintha nem állítottam volna be hogy soha ne keressen frissítéseket. De hát ez önálló életre kelt...... -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #8907 üzenetére
Azért a remény még él. Bár ha az új Samsungos fícsőröket úgysem kapjuk meg, akkor meg nem olyan érvágás ha nem lesz frissítés. Márpedig nem szoktuk megkapni..... A5 2017-en már újabb kamera alkalmazás van, olyan amin az exponáló kör csúszkaként is szolgál, tehát azzal zoomolunk.
Minden esetre én nem mertem felrakni a napokban tagalt frissítésemet. Lehet hogy nem a WIFI problémás szoftverről van szó, de én hard reseteltem, és az elején kikapcsoltam az automata frissítést, mert már le volt töltve és folyton nyaggatott. Így két legyet ütöttem egy csapásra, mert még inkább javult az üzemidőm, hogy sallangmentes a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest