- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdani0807
tag
Sziasztok, kicsit off a téma, de remélem tudtok segíteni!
Tervezem lecserélni szeretett S6 edge-met. Van több utód is tervben, viszont nem tudok dönteni. Érdekelne a véleményetek, valamint a tapasztalataitok bármelyik készülékkel!
Huawei Mate 20 lite
Samsung Galaxy A7 2018
Samsung Galaxy A50!Válaszaitokat előre is köszönöm! 😊
-
fdani0807
tag
Telekomosra most érkezett egy 416MB-os frissítés. Még nem töltöttem le, csak kiírta, hogy elérhető
-
fdani0807
tag
Annak most "sajnos" nem volt problémája.
Többször remélem nem kell szervízbe küldeni.
Jövő héten lesz 1éves. És 2x volt szervízbe. 🙄 -
fdani0807
tag
Ma visszakerült a telefonom. Ismét majdnem kaptam egy teljesen új telefont.
USB panel, akku, főpanel, koax kábel csere történt.
Illetve kaptam új töltőfejet és kábelt. -
fdani0807
tag
válasz
csabyka666 #9180 üzenetére
Igen. De már akkor is melegedett amikor csinálta a gyári visszaállítást. Eddig ezt nem csinálta.
-
fdani0807
tag
Sziasztok!
Sajnos ma újra szervizbe került a telefon. Annyira felforrósodott, hogy egyáltalán nem lehetett hozzányúlni.Szerintem kb. 60°C-ig simán felment a hőmérséklete(és közben nem volt használva). Az akkumulátor a csere után is újra megadta magát, szóval ideje volt újra elküldeni. -
fdani0807
tag
Nos, ma sikeresen visszakerült hozzám a telefon.
Érintőplexi+LCD+keret+home gomb, keret, USB panel, koax kábel, Rework KIT illetve akksi csere történt. Remélem most már jó lesz. Lényegében kaptam egy külsőleg új telefont
Az akksi cserén külön meglepődtem, de örülök neki. -
fdani0807
tag
Volt egy régebbi verziószámú eredeti S8-as időjárás+widget .apk amit sehol sem találom. Mindegyik amit próbálok nem települ fel. Valakinel esetleg nincs fent az újabb?
Vagy egy link ahonnan le tudom tölteni? Előre is köszönöm! -
fdani0807
tag
Igen. Sajnos FR kellet neki. Viszont volt automatikus Google backup és elvesztek a wifi jelszavak. Felajánlotta hogy 5 v 62napos mentést állítsák vissza. Megpróbáltam mind a kettőt és mindegyik után nem voltak meg a hálózatok. Viszont jó lenne ha a jelszavak visszakerülnének..
Viszont Smart Switchben is van mentés. Adok annak is egy eselyt.
-
fdani0807
tag
Telekomosra jött ma egy 350mb-s updatate. Feltelepítette, viszont a villogó samsung feliratnál nem megy tovább. többször felvillannak a gombok viszont nem történik semmi 25p után se semmi. Valószínű el van valami cseszve a frissítésben?
-
fdani0807
tag
Sziasztok!
Valaki tud valamilyen jó üvegfóliát esetleg linkkel pl. Ebay,ali,wishről?
Az első üvegfóliám 3 hónapot bírt mert elengedte a keskeny ragasztócsík és telement porral.
Előre is köszönöm! -
fdani0807
tag
válasz
pajszer91 #7604 üzenetére
7.0 Androidon
Beállítások > Felhő és fiókok > Mentés és visszaállítás.
Ott pedig alul a Google fióknál legyen mind 2 bekapcsolva vagyis az automatikus visszaállítás illetve a saját adatok biztonsági mentése is6.0
Beállítások > Mentés és visszaállítás. És ott is hasonlókat kellbekapcsolni. -
fdani0807
tag
válasz
pajszer91 #7601 üzenetére
Az a lényeg hogy a Google automatikus biztonsági mentése be legyen kapcsolva. És amikor visszaállítod kérdezni fogja hogy melyik eszköz adatait szeretnéd visszaállítani erre sz eszközre. Így akkor megmaradnak az alkalmazások és Wi-Fi jelszavak is. Illetve ki lehet egyesével jelölni melyik alklamazást szeretnéd telepíteni.
-
-
fdani0807
tag
Telekomosra még mindig semmi!
Pedig már nagyon szeretném, ha 7.0 futna a telefonon.
Most töltöm le az XEU-s verziót, de nem tudom belevágjak-e. Hátha mégis elveszik a garancia, ha olyan szervizet fogok ki, ahol ezt is nézik, hogy volt e módosítva a szoftver (OTA-n kívül)
Vagy esetleg valaki tud valamit, hogy mikor érkezik rá a 7-es? -
fdani0807
tag
Érdeklődni szeretnék
Telekom függő S6 Edge-m van.
Ha Sammobile.com-ról töltöm le rá a magyar független 7.0 romot ugrik a garancia, mivel nem OTA-n keresztül lett frissítve?
Választ előre is köszönöm!Ezt a romot néztem:
https://www.sammobile.com/firmwares/download/125188/G925FXXU5EQBG_G925FVFG5EQBG_VDH/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest