-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Nem probaltam ,de a telon beallitasok,kapcsolatok,egyeb kapcsolatbeallitasok,mirrorlink ,itt van egy ki/be lehetoseg,de ez usb-n valo kapcsolatra van ha az jo.
(nemvok szaki ,sot nemreg lett csak ilyen telom is es ezert nyomkodtam mostanaban es emlexem,h lattam,szval csak leirtam,h ott mit talasz. ) -
Diokhan
addikt
Igen, láttam, sokszor amikor rá keresek a problémára, csak annyi a válasz, hogy a beállításokban meg kell adni... Csak sehol nem írják, hogy nougat alatt hogyan kell. A galaxy button lights appok nem működnek, egyéb beállítás pedig nincs rá. Nem értem, hogy miért kell kivenni a beállításokból...
-
fdani0807
tag
Igen. Sajnos FR kellet neki. Viszont volt automatikus Google backup és elvesztek a wifi jelszavak. Felajánlotta hogy 5 v 62napos mentést állítsák vissza. Megpróbáltam mind a kettőt és mindegyik után nem voltak meg a hálózatok. Viszont jó lenne ha a jelszavak visszakerülnének..
Viszont Smart Switchben is van mentés. Adok annak is egy eselyt.
-
NemProfi
tag
Hali. Igen. Én ahogy észreveszem gyorsabb lett valamivel a telefon és mintha az ujjlenyomatolvasó is jobb lenne. Bár lehet csak beképzelem.
A ram kezelés is jobbnak tűnik.
Extra funkciókat sajnos még mindig nem kaptunk, úgy mint az AOD vagy a képernyőfelbontás csökkentése. Mást nem igazán vettem még észre. -
subset
senior tag
Nem kell plugin a tc-hez, és állítani sem kell benne semmit ahhoz hogy lássa az mtp-s eszközöket.
Egyszerűen kitallózod az "Ez a gép"-et win10 hu esetén....anno "Sajátgép", ott ugyanazt látod mint amit az intéző. (Kis lefelé mutató nyíl az elérési út előtt a kék sávban)
Vagy, létre is hozhatsz egy parancsikont az eszközről és azt tallózod ki a tc-ben... -
subset
senior tag
Mindenképp a kábel a leggyorsabb ha az a cél...plugin nem kell, intézőből vagy tcommander-el másolhatsz.
Kevés adatnál ill. ha nem akarsz kábelezni akkor valamilyen androidos wifi file sharing app is szóba jöhet. -
senki66
senior tag
Még fent van az a vacak, mert nehéz jól választani, lehet nincs is tökéletes megoldás görbe kijelzőre.
Most ezen gondolkodom:Spigen steinheil -
senki66
senior tag
Én sem esküdnék meg, hogy pont ugyanezt, de hasonló árban rendeltem 2 db-ot ebay-en. Hong Kongból jött a csomag. Ha ez ugyan az, akkor az nem tempered glass, hanem plasztik és valóban csak a szélén és a home gomb körül van ragasztó, szerintem a por azért nem megy alá de gagyi és nem esztétikus. Én refundoltattam az eladóval, némi magyarázkodás után vissza is utalta a pénzt.
-
J&P
aktív tag
-
Fehercsoki
aktív tag
Először is leszögezném, hogy nem biztos hogy pont ezt a fóliát próbáltam (az első linken lévőt), de a kép alapján ugyanolyannak tűnik. Jó minőségű maga az üveg, nagyon kemény és ellenálló, nem okozott semmilyen gondot, könnyű volt felrakni, viszont ragasztó nincs azon a részen ami a kijelzőt takarja, csak a kereten ezért annyira nem tapad erősen. Nem ejtettem le a telefont, szóval nem tudom hogy töréstől mennyire véd (de valószínűleg jól véd), csak a karcok elkerülése miatt raktam rá, maga az üveg egyáltalán nem karcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest