- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Az appokat amúgy ia visszarakja, de mondjuk a mentett állapotát nem (Viber beszélgetéseket mondjuk nem tart meg).
Onnan tudom, mert ma kellett teljes pucolást csinálni a telón, mert az üzenetküldő szolgáltatások FC-ztek. Magyarul sem a gyári, sem külsős üzenetküldő app-pal sem mentek az sms-ek nálam.
-
JoeYi
őstag
nem jártam utána, de általában szürkeimportos. Pl szlovákiában lett beszerezve, ott bemondják hogy itt adóznak, itt meg azt, hogy ott, és végül sehol se. Mikor felgorgetné a NAV, akkor meg megszűntetik a céget.
Pl ez egy durvább sztory, ahol állítólag részletre megvette az ujgsm vhol a telefont, és végül nem törlesztette a díját, ezért a telenor letiltotta a telót, de ezzel már a vevő szívott aki megvette az ujgsm-től: [link]
Nem meglepő módon pont egy elcsalt áfányival adják olcsóbban a sufnigsm-ek a telefont mint mondjuk az MM.
A Samsung meg gondolom nyilvántartja mi hol lett eladva és hiába vagyunk EU, a garirendszer általában országhatárig ér.
-
freezespider
tag
Nekem két hete jött vissza a szervizből a telefonom.
Akksi, és fényérzékelő problémával küldtem fel.
Az előnye a dolognak az volt, hogy gyakorlatilag egy "új" telefont kaptam vissza! Volt egy apró karc a kijelzőn, onnan tudom, hogy kicserélték.
Azóta nemhogy semmi nem változott, hanem az akksi ideje szinte botrányosan rossz lett !!!!
Figyeltem progival is, és tesztelgettem is amiből nekem az derült ki, hogy semmi app nem hibás ezért, hanem a kijelzőt nem bírja !!!! Pedig automatán majdnem egyharmadra van levéve a fényerő.
Most írtam a Samsungnak egy panaszos levelet amiben kifogásolom, hogy a városomban lévő szakszervizbe nem tudom bevinni, mert nincs nano sim -es cseretelefonjuk! (???) :/
Ha még egyszer felküldöm, akkor már két bejegyzés lesz a garancia papíromon, ami a későbbi eladásomat nagyban rontja!
Meg a futárral való összefutás is egy nagy művészet, mert én folyamatosan autóban vagyok!
Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy fogják megoldani a problémámat, mert egy majd' negyedmilliós telefonnál ez egyszerűen felháborító!
Napközben már szinte hozzá sem merek nyúlni, mert merül egyből, és néha húsz perc alatt is képes leesni 20% -ot a töltöttség :/
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen esetben kérhetek cserét, vagy állhatok el a vásárlástól!
Ti nem tudtok erről valamit? -
Wapmester
senior tag
azért ne gondold hogy a Peel olyan extra, hogy minden tévé, dvd márka benne legyen, szerintem amit linkeltem az sokkal jobb és nekem az vált be, mindenképpen próbáld ki
(#2941) eminem: itt az is megvan amit nem keresel
[link]
(#2942) icemad: amiket felsoroltál szinte mindegyik más-más gyártó telefonjaiban vannak benne, az Edge képernyő pedig csak annyit tud amennyit látsz a beállításokban
-
Wapmester
senior tag
szerintem nem a megfelelő márkát választottad ki így nem tudja irányítani a telefon a készüléket, próbáld ki ezzel a távirányító alkalmazással ez ingyenes https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy4 de itt a fizetős verziója is https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy
-
Zsoó
tag
Van egy trükk amivel le tudod ellenőrizni az infrát. Irányítsd az Edge infráját egy másik telefon vagy fényképezőgép kamerájába miután azokat bekapcsoltad. Na ha ott látszik az infra fénye akkor tuti működik. Olyan pulzáló halovány lilás fényt kell látnod. Ez tuti biztos módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest