Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
tud valaki ilyen teljesen átlátszó hátlapvédő tokot ajánlani S6 Edge-hez?
-
bandi0000
nagyúr
és ki milyen fóliát használ a kijelzőre? speedshopba nem találtam semmi extrát, amelyik fólia rásimul az oldalára is az elvileg már jó lenne?
Meg nem tudok dönteni a fekete vagy a zöld között
képeken nagyon jól néz ki a zöld, de élőbe nem tudom megnézni
-
bandi0000
nagyúr
tényleg, tokon keresztül lehet pl tölteni a telefont töltőpaddal?
-
tomee007007
addikt
válasz
torrente777_ #2386 üzenetére
Üdv! A klubban
Én az S6 edge-t Note 3 mellett használom, bár az is cserés lesz most hogy jön a Note 5
Megmondom őszintén, ha csak egy telefonom lehetne, biztosan a Note-nál maradnék...de ez mindenkinél igény függő.Mindenesetre gratula, és használd egézséggel
-
torrente777_
aktív tag
Üdv a csapatnak megnéztem a telefont kár volt vettem is egy 64Gb os verziót nagyon király S6Edge marad Note4 megy.
-
bandi0000
nagyúr
az olcsóbb fólia hajlamos lenne felválni az edge széléről?
És oké hogy le van kerekítve de az használat során nem lehet félre nyomni miatta vagy esetleg ráfogni és akkor az ujjam nem érzékeli?
-
norbi642
tag
Udv tegnap frissult a telom 5.1.1 re azota folyamat bedobja hogy virust talalt pontosabban szabajtalan muvelet! Mit lehet tenni ez ellen?
-
-
Mr.Chow
tag
Üdv!A színválasztékban a GOLD és GOLD PLATINUM egy és ugyanaz? Mert néztem pár videót és mintha a gold platinum kicsit szürkébb lenne, de lehet én látom rosszul.
-
Kasya
nagyúr
válasz
manokaki #2377 üzenetére
Nekem G3 - 3-3,5 ora kijelzoidot tudott. S6 3,5-4 orat. Tehat nekem az S6 jobban teljesit. Bar en aktiv usernek velem magam, naponta tobbszor is toltom a telefont....es nem azert, mert az asztalon allva merulne
(#2373) Akosh87: push notification, avagy a felugro ertesites ahogy a Viber jelez. Korabban lattam mar, hogy WP es Android alatt is voltak kesesek, kiesesek...ez altalaban fuggetlen a rendszertol.
A rendszer akkor ludas benne, ha hibernalja a hatterfolyamatokat. Tehat a Grenify es tsi. programok bezavarhatnak a rendszernek, ha rosszul vannak beallitva. De maga az Android jol kezeli oket, nem lehet benne hiba. -
manokaki
addikt
automata fényerőn van , de tény ,hogy fedett helyen nem napfényben , max időnként megyek vele utcára közben
.. 80-20% fedett és napfény aránya ..
de a többi telefonnal is ugyan igy voltam arányban, és egyik se birta ennyire , sem Meizu mx4 , G3 , G2, Honor 6 , stb..
Attila
-
tomee007007
addikt
Nálam egyelőre úgy néz ki, javított az aksiidőn az új frissítés. A szokásos felhasználási szokásaim melletti 2-2,5 napos készenléthez az eddigi 3-3,5 órás kijelzőidő helyett már bő 4 óra fölötti idő társul..
-
Kasya
nagyúr
válasz
manokaki #2370 üzenetére
Ez teljesen jo. Nekem is 3,5-4 ora kozott szokott alakulni.
(#2369) Akosh87:
Nekem 2 ora nagyon akarva jott csak ossze egyszer...de rendesen le kell terhelni a keszuleket. Ott valami program lesz a ludas.Vibert ritkan hasznalok, de ha nem megy a push not. az lehet a Viber hibaja...nem ez lenne az elso eset.
-
Akosh87
tag
Nekem az aksi üzemidővel vannak gondjaim. Van, hogy teljesen jól bírja, egész nap használom és 5 vagy több óra kijelzőidőt tud, és van, hogy alig használom (2 óra kijelzőidő) és már tölteni kell. Ugyanazokat az appokat használom mindig. Újraindítás nélkül változik a készenléti teljesítmény, nem tudok rájönni, mit csinálok másképp, amikor jól bírja, mint amikor rohamosan merül. Esetleg ötlete valakinek?
Másik probléma: ma reggel csinálta először, de azóta még kétszer, hogy semmilyen formában nem jelzi a beérkező Viber üzeneteket, csak amikor megnyitom a Vibert. Néha jó, néha pedig nem.
Nem tudom, mi lehet, de ha ez így folytatódik, fájó búcsút veszünk egymástól. Ennyi pénzért ezek a dolgok nem férnek bele.
-
Gabmami
tag
Ha van valakinek vodafone-os telója és vodás rom van rajta és a csc is vodafonos akkor ennek alapján leszedne nekem egy 4 fájlos romot? Nagyon hálás lennék! Előre is köszi a segítséget! Az alábbi eljárás működik tökéletesen!
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=6226.0
-
Gabmami
tag
Szépen végig megy a telepítés. Ahogya végén lecsekkolja, hogy hogy minden oké akkor egy nagy piros felirat jelenik meg, hogy FAIL, nem pedig a zöld amikor minden kész. A telefon beragad download módba, nem megy végig a csík, de ha lehúzom a gépről és újra visszadugom és nem zárom be közben az odint, hanem hagyom ahogy van, akkor be tudom tallózni a xeh-es romot amit aztán szépen fel is tesz. Az első nekifutáskor lehúztam a telót és bezártam az odint is. Akkor csak a Smart Switch progi segített.
Csak a Vodafonos romokkal csinálja ezt. Nem tudom mi a fenéért.!! Ja és persze marad a csc portugál
Ja és természetesen 2 letöltött rommal is próbálkoztam! Annak azért kicsi az esélye, hogy mind a kettő hibás legyen. A Sammobile-ról szedtem le őket -
4850 oc
aktív tag
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni hogy a zöld színű s6 edge nagyon szedi az ujjlenyomatokat és nagyon lehet látni rajtuk a maszatokat???
Fehéret vagy zöldet szeretnék csak még nem tudom.. -
Gabmami
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! Miért nem tudok szolgáltatós (vodafonos) romot telepíteni a telómra? A XEH-es felmegy rá, tökéletesen megy vele, de a telefon elvileg Vodás lenne. Amikor még sehol nem volt Vodás rom akkor feltettem egy angol valamilyen romot. Minden oké volt. Aztán megjelent egy állítólagos vodás rom ami átváltoztatta a csc-t portugálra. Utána kijött végre Edgére is a XEH rom és akkor azt feltettem. Azóta csak a XEH romokat tudom telepíteni a vodásat egyiket sem, pedig már kettő is kint volt-van. Mitől van ez? Mit csináljak, hogy felmenjen a vodás rom?
Már csináltam teljes HR-tel is akkor is a nagy piros fail felirat jelent meg. A Smart Witch progival is próbáltam szoftver frissítés és inicianizálás-sal is, akkor is a portugál romot teszi vissza pedig ott meg kell adni a tipust illetve a sorozatszámot is és állítólag a telefonra való legfrissebb szoftvert teszi fel. Feltett egy XEH romot amiben a csc portugál. Tehát tökre nem értem ezt az egészet, hogy mi a fenéért nem tudom rátenni azt a nyomorult vodás romot! Aki tud valami ésszerű magyarázatot vagy valamilyen megoldást az legyen olyan kedves és segítsen nekem! Előre is nagyon köszönöm! -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
bounty123 #2360 üzenetére
'' Van még egy jópofa lehetőség, ha a képernyő szélét megsimogatod, kitesz szélre egy értsítő sávot órával, akku %-al, lapozható értesítésekkel.''
_a Nemfogadott hivasok szamat, marmint hogy hany darab, ezt is kijelzi igy a kepernyo szelen ? vagy SMS hany jott ?
ezek olyan aprosagok amikre latom nem derult feny a nagy online tesztek alkalmaval de nekem nagyon fontos lenne,, ez (is).
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2356 üzenetére
Igen, a felélesztés úgy megy, hogy megnyomod a home gombot és 1 pillanatra még rajta hagyod az ujjad, és már fel is old. Vagy az oldalsó power gombbal kapcsolod be és ráteszed az ujjad a felismerőre.
Van még egy jópofa lehetőség, ha a képernyő szélét megsimogatod, kitesz szélre egy értsítő sávot órával, akku %-al, lapozható értesítésekkel.
Lezárásra én g2-nél se koppot használtam, hanem a screen off programot tetem a dockra, az ugyanúgy megy itt is.Sőt most elkezdtem belőni a Pie Control progit, oldalról és lentről behúzható bármikor egy gyorsmenü, bármilyen program, gomb stb. beállítható, nagyon teszik.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2358 üzenetére
Ha jól tudom az a kamera elmosás is az meg némyelyik nem érzékrli a dupla koppintást, az érintőpanellal van gond tán, nem biztos bele kell olvasni a fórumba , mindent javítanak csak azért mondtam jogy egyik telefon se hibátlan
-
manokaki
addikt
Az S6 edge-nél szebb telefon nincs , a Ram használat nem olyan szörnyü , nem olyan mondjuk mint egy Xiaomi Mi4-en ahol 1,7GB Ram szabad mindig ,de megfelelő . Viszont baromi gyors az üzemidő messze veri a legtöbb telefont és akkor nem emlitettem a QHD kijelzőt , meg az egész külsejét a telefonnak !!
Meghajolok a Samsung elött aki külsőleg megálmodta az S6 Edge-t !
( a szappantartó miatt kihagytam pl az S5-t is az egy giccsparádé volt .. )
egyébként egy Apex launcher vagy valamelyik egyébb + Screen of and lock és érintéssel nyitható és zárható a telefon mint a G2 ...
Attila
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2353 üzenetére
én is a kettő között vacilláltam
Mindkettőnek vannak széria hibái, g4-ét nem is mondom, ha belenyúlsz S6 esetén és nem lesz rózsaszínes a kijelző akkor már jó
Memóriakezelés borzalmas samsungon, de ez szerencsére szoftveres dolog amit folyamatosan javítanak, sokkal gyorsabban nyitja meg az alkalmazásokat a samu viszont nem tudja őket tárolni a memóriába
G4 sokkal nagyobb már már nem kézbe illő nekem, ráadásul ez a műanyag bőr se épp felső kategóriás, oké hogy cserélhető az akku de 1,5-2 év alatt valszeg nem megy tönkre utána meg úgy is cserélik az emberek
Vezeték nélküli töltés még 1 pont a samunál, és G4-él van valami bibi a kameránál hogy teljes nagyításnál elmossa a képet, nyilván ez sem mérvadó mert lehet jobb illetve rosszabb képeket csinálni, a kijelző viszont sokkal szebb samunál, meg maga a telefon is de ez szubjektív
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2353 üzenetére
Én is köztük dilemmáztam. Nincs koppintásos felébresztés és szoftveres home gomb sajna. Van viszont egy bazijó ujjlenyomat felismerő, ami ezért némileg kompenzál szerintem, a vezeték nélküli töltés is hasznos. Sebességre csak azt tudom mondani G2 után, hogy az S6 brutális
Nézd meg őket élőben, az edge szépsége letaglózó volt számomra, a g4 pedig már tepsi kategória.
Bandi0000: állítólag csak tök fehér háttérnél, kint maxos auto fényerőnél (manuálissal nem lehet maxra tekerni) -
Dr.FantastiK
őstag
sziasztok.
Mivel most keszulek vasarlas elott allok ,, nagyon nehezen tudok donteni az S6 EDGE es az LG G4 kozott.
azt szeretnem tudni hogy a Koppintos megoldas amivel ebreszteni es elzarni is lehet a kepernyot, ez mukodik EDGE-n is ? ? ? van ilyen rajta gyarilag ? vagy utolag ra lehet heggeszteni ?
tovabba erzodik a valos felhasznalas kozben a 8 mag // vs 6 mag ? ?
Segitsegeteket elore is nagyon megkoszonom.
-
bandi0000
nagyúr
belső alkatrészeknek a látszódása az napfényben bármilyen fényerőnél bármilyen színű háttérnél jelen van?
-
manokaki
addikt
na én is letöltöttem mert jelzett Tmobilra a 645MB -ot , eddig jol vizsgázik
Ez különben hogy van hogy nekem 645Mb Tmobra maásnak 308 MB csak ??
Attila
-
Akosh87
tag
Nekem egyelőre úgy tűnik, javított az üzemidőn, remélem, nem csak haluzom.
-
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #2348 üzenetére
Egyelőre nem, de rosszabb se lett legalább
Mondjuk az előzővel is full elégedett voltam már.
-
tomee007007
addikt
Tegnap nekem is megjött T-s romra egy kb 308 mb-os frissítés...stabilitás növelés, új funkciók, stb...
Ti felfedeztetek valamilyen új funkciót, mert én nem... -
aggleány
addikt
Sziasztok!
Van valahol olyan opció a telefonban, amivel ki tudnék tenni azonnali tárcsázást a kezdőképernyőre? A régi telómban volt, és most eléggé hiányzik. A széléről ugyan behúzhatóak a kedvencek, de én olyat szeretnék, ami egy érintésre hívja az adott emberkét.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Megjött a TMH-s OTA!
-
Metacska
aktív tag
Üdv!
Galaxy S1-2-3-4 után egy kisebbre, kevésbé drágára és másra vágytam, így lett egy Sony Z1 Compact-om, amivel csúnyán befürödtem. Minden fellelhető szoftveres és hardveres hiba kijött az én készülékemnél, és rájöttem, hogy a 4.3 kijelző mégiscsak kicsit. 1 év szenvedés után elegem lett.
Tegnap vettem egy Edge-t. Megnyugtató, hogy visszatértem a gyökerekhez és talán nem is baj, hogy kihagytam az S5-t, ami sok újdonságot nem hozott a piacra.
Tok és fólia vonatkozásában voltak / vannak kérdések.
Hátra egy üvegfóliát vettem, és ezt a tokot:
Nagyon jó. masszív, minőségi, nem csicsás, jó a fogása.
Előre egyelőre nem mertem üvegfóliát venni, mert nem találtam lekerekítettet, illetve szerencsére nem szokásom leejteni a telefonokat. Így erre esett a választás, ami követi az Edge hajlított üvegét:
-
bounty123
őstag
válasz
bandi0000 #2335 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy bármi amit ráteszek egy telefonra, elrondítja, és nem azért adtam ki egy halom pénzt, hogy egy műanyag gagyit nézegessek állandóan. Vagy vigyáznék rá - én pl. nem törtem össze telefont még sok év alatt, vagy köss rá biztosítást, de persze sokféle igény van és vannak kevésbé undorító tokok is.
-
Drakk
tag
Megjött az OTA frissítés a független Egdre is.
-
válasz
bandi0000 #2335 üzenetére
Minden tok ami egyáltalán normálisan véd, elvesz a telefon szépségéből. A Nilkin Nature TPU tok nem, de az meg nem fog védeni attól sajnos, ha 1 méterről mondjuk a betonra esik. Illetve nem valószínű.
Én tapasztalatból mondom, mert van Spigen tokom 2 ős az Edge-hez és nem szeretem. Bunkó lesz tőle a számomra ez a kecses telefon.
Most a Samsung gyári Clear Coverjét használom a kijelzőn egy fóliával. -
bandi0000
nagyúr
Ez a spigen neo tok tetszik, mennyire veszíti el a szépségét a telo ebbe a tokba?
-
Kékes525
félisten
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen csodát. Segítsetek, kérlek! A "home" gomb kétszeri megnyomásával már nem a jól megszokott és általam kedvelt S-voice kel életre, hanem a kamera... Ami nem rossz, de hogyan tudom az S-Voice funkciót életre kelteni?A segítséget előre is köszönöm!
-
bazsi0322
tag
Üdv. Erre vmi megoldás?
[link] -
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
sima fóliával hogy állunk az edge-re ? tehát nem üveg hanem sima ami nem jön fel egykönnyen, toknak jó választás gondolom a spigen
-
Hikvision
senior tag
Az edge képernyő az pontosan hogy működik? amikor ugye készenléti állapotban van, kiírja az órát, aztán ha összevissza taperolom egyszer csak előjön az időjárás néha meg, hogy hány olvasatlan levelem van. Hogy kell ezeket pontosan előhozni?
-
phedi77
tag
Sziasztok!
Napok óta hánykódom, hogy milyen telefont vegyek. Most néztem egy YouTube töréstesztet iphone6 és s6 edge-ről és eszerint nem kérdés hogy ez kell nekem.
Egyetlen régivrossz tapasztalat nyomaszt: S4-em állandóan lefagyott, akadozott az alkalmazások között a váltás, egy felhívandó név kikeresése is kínszenvedés volt mire tárcsázni tudtam. Iszonyat lassú volt az Applehez képest. A kedvenc kontaktokat pedig ABC sorrendbe rendezte nem úgy ahogy én szerettem volna.
Kérdezném tőletek, hogy a fent írtakból fenáll még valami probléma vagy nyugodtan merjek kiadni rá ennyi pénzt mert iszonyat gyors és...lécci győzzetek meg! -
hito
nagyúr
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az Edge-ben lévő ISOCELL kamera szenzor megegyezik az S5-ben lévővel egy optikai stabival megtámogatva, vagy ez egy újabb, továbbfejlesztett, eltérő ISOCELL érzékelő?
-
-
zh1972
tag
Ma szerettem volna rendelni egy zöldet, de azt mondta a néni a ténél, hogy 128-asban nem létezik zöld!!! Ezt nehezen hiszem el!!! ...google szerint van!
-
kbadam83
senior tag
válasz
bazsi0322 #2309 üzenetére
Én használok fóliát kezdettől fogva.
Kékes525: Simább lett a rendszer, használat közben kevésbé merül az akksi. Viszont számomra vissza tért 1 kedvelt funkció ( eddigi sw-ben nem leltem ), be lehet megint állítani, hogy ha a hívás létrejön akkor rezegjen egyet a telefon.
-
bazsi0322
tag
Létezik olyan kijelzővédő fólia v üveg, ami a lekerekített részt is védi? Ha valaki használ ilyet, akkor írjon már légyszíves.
-
Kékes525
félisten
Az nem hazugság.
Legalábbis remélem.
Én még csak olvastam róla, nekem még nem jött le. Amúgy az XDA-án ezt írják róla: new update G925FXXU2BOGE 5.1.1
-
Tejföl
tag
Na majd a ma reggeli szoftverfrissítés meghozza a jobb aksi időt (talán)
-
bounty123
őstag
Tegnap vettem át az Edge-emet, hibátlan darab, nagyon tetszik. G2-ről érkezve a fizikai home gomb elég fura, meg kell majd szoknom, egyelőre a szoftveres gombok tűnnek jobb megvalósításnak. Amúgy lenyűgöző a gép, a kijelzője valami fenomenális. A launchert kb. azonnal lecseréltem novára, ahogy eddig nagyjából minden telefonomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest