Hirdetés
- iPhone topik
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4850 oc
aktív tag
Sziasztok!!!
Szerintetek hol tudnék ma megfogdosni egy s6 edget zöld színben???
Pólus,Duna plaza...? -
ntomi0730
senior tag
válasz
csutizs #2467 üzenetére
Nem a telefonod rossz!!! A párommal mi is Telenornál vagyunk. Nekem S6, Neki más típusú telefon van (3 hete vásárolt). Nála minden második hívás volt jó, mert nála is ugyanaz volt a hiba, mint Nálad. Kb 1 hete javult meg a dolog. Most tökéletes! Nálam pl. sose volt jelen ez a hiba.
-
Apollo_21
addikt
Nemigen érkezik a frissítés
-
kbadam83
senior tag
Éjszaka felraktam Odinnal az UK rom-ot, és egyből frissült is az új friss ropogós rom-ra.
Szerintem nem csak Galaxy Edge + feature, hanem sebesség változás is. történt. Én eddig a böngészőt használtam sokat és az tuti pörgősebb lett ;-)
Most feltöltöm majd csutkára és akkor kiderül az akksi használata változott? -
Wapmester
senior tag
közben olvastam ,hogy RAW beállításokat és záridő változtatást nem kapott, azt meghagyták a note 5 meg az Edge + részére különlegességként, de került bele valami youtube élő közvetítési lehetőség, az adaptív hangbeállításokat nézd meg még oda került még valami UHQ upscaler és Vacuum Tube Amp Pro opció a jobb hangminőségért
-
mati12
senior tag
Fent is van. Első benyomások,a háttérkép mozgatása ismét működik a témaáruház viszont nem.
-
mati12
senior tag
Az Angol romra is megjött a frissítés.
-
csabicska
senior tag
Frissült :
COH2
Más ikonok. ...😕
Még tesztelem.
WiFi-n töltötte magától. -
Slash20
tag
Sziasztok! Nem tudom volt-e már korábban erről szó, 5.1.1-re frissítettem független készülékem tegnap, és ma vettem észre,hogy a mozgó háttérkép effekt nem működik sehogy. Van erre megoldás vagy ennek a szolgáltatásnak annyi? Elég bosszantó hogy van ami nem működik....
-
csutizs
tag
válasz
kbadam83 #2468 üzenetére
A boltok sajnos a 14 napos elállási jog miatt gyakran adnak el olyan terméket, ami már volt használva.
Lehetőleg mindigbragaszkodni kell a lezárt csomagoláshoz. (Bár megoldják azt is akár a gyártó segítségével, hiszen el kell adniuk)
Sokan nem veszik észre ezt.
Én futottam már bele megdöbbentő esetekbe. Karcos laptop, stb. Botrány... -
kbadam83
senior tag
Leírom nektek mi történt tegnap velem, ami hátha másnak is intő vagy tanulságos példa lesz.
A Media Marktban szerettem volna vásárolni egy 128GB-os kék S6-ot. Ki is fizettem a készüléket majd a vevőszolgálaton arra lettem figyelmes, hogy a kis hölgy a garancia papírt keresve valamit nézeget a kijelzőn. És egyből megakadt a szemem rajta, hogy a készüléken üvegfólia pihen.
Erre én: azonnal hívja az üzletvezetőt.
Az üzletvezető megérkezése után elkezdtem sorolni:
A készülék dobozában az IMEI számos matrica nem a készüléken, hanem a doboz belsejébe van ragasztva, a készüléken francia régiókódos software van, a gyári fólia helyett üvegfóliával van védve, a home gomb jobb oldala tudom, hogy lötyög.
Felmerül mindenkiben a kérdés, hogy ezt honnan tudtam, elmondom.
Ezt a készüléket én rendeltem a Media Markt online boltjában 2015. júliusában majd eladtam egy srácnak, majd Ő valami indokkal vissza küldte a Media Markt-nak és én ezt megint megvettem volna. Az üzletvezető úgy lefőtt, hogy ilyet ritkán látni.
Tehát Magyarországon úgy látszik, hogy bármit meg lehet tenni és ezentúl nagyon figyeljetek oda a boltban is, hogy távozás előtt tüzetesen nézzétek át a vásárolt terméket és annak tartozékait.
Mert a Media még arra se vette a fáradságot, hogy az üvegfóliát levegye és legalább nagyjából gyári állapotú csomagolást adjon a készüléknek.
Persze ott helyszínen bőven kompenzálva lettem, de ezt nem részletezném ha nem gond. -
Apollo_21
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2465 üzenetére
maradjunk csak annál h nála rossz
Az enyémmel semmi baj
-
csutizs
tag
Telenoros edge tulajoktól kérdezném:
Már 2 telenortól vásárolt, telenoros edge-el is tapasztalom, hogy amennyiben 3G/GSM módban van használva a készülék (LTE-t véletlen sem erőltetném), akkor időnként (elég gyakran, heti több alkalommal) jön szolgáltatói SMS, hogy nem vagyok elérhető. Ez néha 20-30 percig is eltart. ilyenkor, ha mondjuk átállítom csak GSM-re, vagy ki-be kapcs, akkor egyből helyreáll, ilyenkor érkeznek meg a szolgáltatói sms-ek. A hiba produkálásakor FULL térerő van!!!! Elő tudom idézni a hibát, ha sokat hivogatom másik telóról.
SIM kártya csere megtörtént már!!!
A telemaxal volt már balhém emiatt, 3szor volt szervizbe ez miatt a telo, de volt alaplapcsere is és mégis rossz.
Ezt megelégelve lett egy másik s6 edge-el tesztelve a dolog és annál is produkálja, pontosan ugyanezt.Senki, aki telenoros nem tapaszalja ezt időnként?
Csak GSM-módban használva a telót nem jelentkezik ez, de ilyenkor ugye csiga a net.
Bármi észrevételt szívesen fogadok, mivel tényleg nem tudom mi tévő legyek. 2 telefonnal is ugyanez a helyzet, valamint volt SIM kártya csere. Tényleg tök tanácstalan vagyok!!!!
Köszi.
-
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #2452 üzenetére
Ennél szerintem kapásból jobb a Pie Control, szóval nagyon nem hiányzik.
-
Ha valaki esetleg még nem fedezte fel már van Prémium szolgáltatásunk
-
Wapmester
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #2450 üzenetére
ez egy baromság, eleve támogatja az OTG-t az s6 edge.
(#2452) tomee007007: nem sok értelme van, a legfontosabb ikonokat úgyis kirakod a főképernyőre
-
tomee007007
addikt
Remélem ezt az Apps Edge funkciót mi is megkapjuk egyszer
-
Kasya
nagyúr
Nem egy uj talalmeny, mar par eve lehet ilyet kapni.
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Kékes525
félisten
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem jelent meg mostanában valami egyszerűbb root ?Amiről eddig hallottam az elég bonyolult nekem. Hozzá se merek fogni.
köszi. -
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2445 üzenetére
az szemmel látható tény, hogy jobb lett az akkuidő
-
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2443 üzenetére
gondolom frissítettek a billentyűzeten is aztán valami összekeveredett, én startból csináltam egy gyári beállítást frissítés után, de a többi telefonjaimon is ezt tettem, mert frissítés után szoktak a dolgok furán működni, vagy beakad valami, vagy az akku hamarabb merül stb
-
Wapmester
senior tag
válasz
tomee007007 #2441 üzenetére
én mindig startból kikapcsolom az ilyesmiket, egyedül a szójavaslást szoktam használni, de én a qwerty módot szeretem nem a qwertz-t, de magyar qwerty kiosztási opció így angol qwerty-t használok,arra meg nincs értelme a szójavaslatnak sem
-
tomee007007
addikt
Találtam egy negatívumot, amit az új frissítés hozott... a T-s romban borzalmassá vált a prediktív+automatikus javítás kombináció....sokkal rosszabb lett, a javaslatok sem helyesek, ráadásul, ha valamit automatikusan kijavít, és nem az a megfelelő szó, akkor "backspace"-t nyomva nem vált vissza az általam eredetileg beírtra....próbálgattam egy ideig, hátha a tanulással javul a helyzet, de nem, így kikapcsoltam a funkciót
-
SütiGTi
senior tag
Helló!
Feleségemnek vettünk most egy s6 edge telefont a telekomnál, és keresgélek a témák között de nagyon sokat nem látok az áruházban amiket látok a neten, de egyet kerestünk nagyon: Avengers és sehogy sem találom. Valamit rosszul csinálok? Sógormnak is s6 edge van neki simán megtalálja
-
Danonino
csendes tag
Köszi, a wipe cache dolgot megpróbálom. Amúgy lehet a router se a legjobb, zte router van digitől, nem egy tplink sajnos.
-
Danonino
csendes tag
Sziasztok, valaki tud esetleg megoldást olyan problémára, hogy a wifi-ről folyton ledob? Néha stabil, néha viszont 20 másodpercenként ledob róla, aztán újracsatlakozik és így tovább. Samsungnál nem tudtak segíteni, csak szervízbe tudják elküldeni, de én úgy olvastam beállítás kérdése. Viszont amiket láttam leírásokat, a felèt nem találtam hol kell beállítani.
-
tomee007007
addikt
válasz
fermacht1994 #2417 üzenetére
Én már 3 hónapja nyúzom a telefont, van hozzá bőr tokom és hátlap tokom is, de mindegyikbe sajnálom bele rakni, mert annyira jól néz ki
Kb. ez az első telefonom amire nem úgy vigyázok mint a szemem fényére, nem kímélem túlságosan, 90%-ban zsebben hordom tok nélkül.
Eredmény: egy darab alig észrevehető, kb. fél centis mikrokarc a hátlap alján. -
Kékes525
félisten
válasz
norbi642 #2423 üzenetére
Az azonali gyári visszaállítás helyett csinálj egy:
1 wipe cache partition-t a recoveryből. Ha az nem segít, akkor az
2. alkalmazáskezelőben a töröld a YouTube alkalmazás adatait. Ha ez sem segít, akkor az
3. alkalmazáskezelőben uninstalláld a YouTube alkalmazást, majd telepítsd újra Google playről, Ha ez sem segít, akkor
4. Factory Reset.
Az "ilyesmi video" alatt azt érted, hogy semmilyen videot sem játszik le? Mert ha igen, akkor a video lejátszó adatait is törölni kell. Illetve a playről keresni valamilyen lejátszót.
Az is lehet, különösen ha más problémád is van, hogy a ROM telepítésében történt valami, mert akkor a factory reset sem használ, csak a ROM újratelepítése.
-
norbi642
tag
Sziasztok tudnatok abban segiteni hogy 5.1.1 frissites ota miert nem jatszik le a telo egy youtube vagy ilyesmi videot?
-
kakuk100
őstag
válasz
fermacht1994 #2419 üzenetére
Köszi
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Független edge telefonom van, de a XEH romok mindig portugál CS-t írnak ki. Fel szeretném tenni a Telekom-os romot ha lehet mert az mégiscsak magyar és a simkártyám is az.. Mi a véleményetek fel lehet tenni? Különben milyen a Telekom-os rom jó?
Köszi a választ. -
bandi0000
nagyúr
-
-
bazsi0322
tag
Olyan alkalmazást nem tud valaki, hogy értesítéskor (elmulasztott hívás, sms, email. facebook) világítson az edge képernyő addig, amíg meg nem nézem azt (lefordított kijelzőnél persze)??
-
süti5
őstag
Sziasztok,
dual simes s6 edge nem létezik ugye, csak dualos s6?
Köszi
-
bounty123
őstag
válasz
bandi0000 #2408 üzenetére
Azért ez a fólia dolog rendesen túl van parázva. Vágod, hogy a legfejlettebb gorilla glass 4 van a telón? Nem fog 1-2 nap, de 1-2 hét alatt se könnyen megkarcolódni, főleg ha vigyázol rá. Nekem pl.fólia nélkül 2 év múlva se lesz karc rajta, ahogy eddigi ennél gyengébb telefonjaimon se volt.
-
bandi0000
nagyúr
tudtok valami tippet hogy magyarországi boltból lehet e rendelni edge-re fóliát ami jó és jól illeszkedik? speedshopba nem kapható már a flex hd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Gitáros topic
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Politikai mémek
- eBay
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest