- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
csutizs #2542 üzenetére
Ha itt a topicban rászűrsz a nevemre, akkor linkeltem egy fóliát, és azt is, hogy hol lehet megvenni! Képet is tettem be róla. Én azóta azt használom, és semmi bajom vele. Gyönyörűen tapad, még a széleken is és semmi bajom vele.
Azért sokat dobott a küllemén a fém és üveg. Tehát nem lehet azt mondani, hogy a sima változat nem hozott semmi újítást. Sokkal szebb lett és a sima flat is gyönyörű!
-
Amióta megvan a telefonom, több nyűgét érzem az Edge-nek, mint hasznát! Gyönyörű a telefon, egyedi a kialakítása, de több a probléma az Edge kijelzővel. Ha kijön a következő S szeriás telefon, és nem lesz érdemi változás én vissza fogok térni a sima flat kijelzőre. Lehet, az Edge sokkal szebb, de mivel ez egy használati cikk ezért a szépsége mellett a használhatóság a nagyobb szempont. Csak egy példa: Anno amikor megjelent a telefon a flat S6-ra volt egyből fólia. Az Edgre elég sokat kellett várni, mire a piacon normálisat be lehetett szerezni. És bizony, hiába a GG4 üveg, kell az a fólia!
-
-
-
-
válasz
bandi0000 #2335 üzenetére
Minden tok ami egyáltalán normálisan véd, elvesz a telefon szépségéből. A Nilkin Nature TPU tok nem, de az meg nem fog védeni attól sajnos, ha 1 méterről mondjuk a betonra esik. Illetve nem valószínű.
Én tapasztalatból mondom, mert van Spigen tokom 2 ős az Edge-hez és nem szeretem. Bunkó lesz tőle a számomra ez a kecses telefon.
Most a Samsung gyári Clear Coverjét használom a kijelzőn egy fóliával. -
Na, eddig úgy néz ki jó a telefon üzemideje. 80%-on az akksi és 1 óra 1 perc a kijelzőidő. Pedig ahogy írtam, semmi sincs tiltva vagy leállítva.
-
-
válasz
Kékes525 #2261 üzenetére
Egyenlőre használom. Még letíltani sem tíltottam le semmit! Szűz rendszert használok. Most megnézem így aztan majd letíltom a programokat és utána is megnézem,hogy hogyan is alakul az akkuidő. Egyenlőre így szüzen nem tűnik fel az akkidőben változás.
Sötét Material téma segít az akkuidőben?
-
-
-
Na ma újrahúztam a rendszert a telón. Semmi visszaállítás csak a képek, videók és a jegyzetek.
Egyenlőre a szoftver ugyan úgy laggol időnként mint előtte. Semmit nem tiltottam le, és most kíváncsi leszek az akksi időre. Egyenlőre tesztelem. -
válasz
ForRedGlory #2233 üzenetére
Nekem sem jön be! Se itt se a telefonon. Pedig még 2-3 napja le is szedtem a freet. A Pro-t is feldobta. Most meg nem találom sehol!
-
-
Sajnos nekem is az a véleményem hogy siralmasan gyenge az S6 akksija. Nekem konkrétan megvan még a Note4-em ami exynos-os. Sokkal tovabb birja a telefon oedig hasznalom rendesen. Itt sokkal több mindent kell tiltanom,butítanom,hogy jobb akksiidőt érjek el. A Note4 esetén letíltottam pár alkalmazást amit nem használok és ennyi. Tényleg elvárható lett volna egy tisztességes akksi a telefonba. Az S6 active-ba bele is tették.
-
válasz
bulikavagyok #2147 üzenetére
Szerintem itt a hiba nem attól függ,hogy függő e a szoftver vagy sem.Szerintem itt más a baj. Nekem XEH romom van független a készülék és megis ott vannak a gondok.
-
válasz
bulikavagyok #2145 üzenetére
Es szoftver ujratelepítés sem segíthet rajta??
-
Nálam azzal kezdődött hogy voltak és vannak letíltott alkalmazásaim. Ilyen pl a google play zene. Amikor OTA- lejött a frissítés a rebootb után rendszeresen kírta a telefon a google play zene leállt. Minden ki-be kapcsolásnal. Ezt úgy oldottam meg hogy engedélyeztem majd újra letíltottam az alkalmazást. Lehet ha hazamegyek újra rakom a szoftvert és csinálok egy factory-t.
bulikavagyok: Ugyan arrol beszélek én is. Ezzel lehet kezdeni valamit? Az nem normális hogy valakinél fasza valakinél meg nem. Ugyan az a telefon.
-
-
válasz
ForRedGlory #2139 üzenetére
Ebben igazad lehet.Bar nem vettem eszre hogy tobbet birna az akksim. Ami nem tetszik hogy a cache torles ellenere is van akadas. Amikor elohivom a oldalsavot ahova kedvenc nevjegyeket lehet beallitani az elso elohivasa docogosebb.Utana jo.
Ha belepek a menube az is meroccenve indul elsore.Urana jo.
Erre irtam hogy nem olyan smooth.Bocs az ekezetek hianya miatt.Kulfoldon vagyok.
-
válasz
ForRedGlory #2137 üzenetére
Köszönöm szépen.Megcsináltam.Akkor ennyi neki?Mást nem kell elvégezni?És ezt csak egyszer kell megcsinálni amikor szoftver frissítés van?
Más: Te melyik témát használod a telefonon?
-
válasz
ForRedGlory #2134 üzenetére
Ez pontosan mit takar?Mivel jár és mit kell csinálnom?
-
Srácok!Van egy gondom.
Amiota frissítettem OTA-n 5.1.1-re azóta nem olyan smooth a telefon.Akadozgat.Mit lehet ezzel kezdeni?Másnál is ez van?Kéne valami gyári visszaállítást csinálnom?Csak nem akarom hogy az adataim,képeim eltünjenek.
Mit lehet ezzel kezdeni? -
válasz
unicumnext #2024 üzenetére
Nincs kint XEH rom. Nekem az van a telefonomon, de nem jött le semmi!5.1.1 nincs még.
-
válasz
ForRedGlory #1996 üzenetére
Olvasgattam közben arról, hogy mennyire változott az akksi idő az új romoknál. És majdnem mindenki egy-két kivétellel javulásról számol be. Szerintem nagy gond nem lehet. Várj vele egy-két napot.
-
válasz
ForRedGlory #1984 üzenetére
Reméljük megoldja a gondodat, mert ha jól emlékszem az S6 topicban, pont írták, hogy a franciával jó.
Én nem mókolom a telefont. Megvárom, míg ota-n lejön a magyar. -
válasz
ForRedGlory #1982 üzenetére
Nem tudom,de mintha valaki azt írta volna hogy az angol nem jo.
-
válasz
ForRedGlory #1980 üzenetére
Ez érdekes, mert van aki meg arról számol be, hogy jobb lett.
Melyik ment fel az 5.1.1-ből? -
válasz
ForRedGlory #1976 üzenetére
2 óra kijelzőidő? Ott valami nemoké!
-
válasz
ForRedGlory #1958 üzenetére
És eddig milyen? Szerintem közel sem rossz a helyzet, mint amilyennek lefestik.
-
-
Ma megvettem ezt a tokot:Nilkin TPU Tok az edgere! Többen javasolták már,
Hát, aki tudja szerezze be. A kép csalóka, mert színtelen átlátszó a tok. Gyönyörűen körbefogja a telefont. Nem vastagítja meg, stb. Nagyon javasolt! -
-
Ide is leírom:
Nem kötözködni akarok, de amit leírtál ezek szerint egyedi eset lehet, mert nálam az általad leírt dolgok tökéletesen működnek!
Az automata módban a fényerő szabályozódik, az érintő gomboknak van háttérvilágítása, stb.
Szerintem szervizbe kéne vinni a telefonod, mert amiket leírtál az nem normális működésre utal!
Mint írtam, nem kötözködni akarok, de amit fent írtál, konkrétan nálam szépen működnek és működtek is! -
-
-
-
-
-
-
Akinek eltűnt a Mobiladat és egyéb ikonja annak itt a megoldás:
[link]Be kell menni a Galaxy App áruháza és ott le kell tölteni a Quick panel Restire alkalmazást. Ha települt, akkor visszaállításra rányomni és láss csodát, minden ikon ott lesz újból.
Köszönet ezért: w333 kollégának!
-
-
Ide is leírom hátha érdekel valakit:
Jöttek új Témák a Témaáruházba. Többek között 2 Material Design Téma is.
(#1840) kbadam83: Jó lesz az. Nekem is bejött.
-
-
Srácok!
Végre van normális itthon is elérhető fólia csomag! Előre, és hátra is van a csomagban. Nagyon szépen illeszkedik elöl még a hajlított részeken is. Hátul picit keskenyebb, de ott ez nem hiszem, hogy annyira lényeges.
Így néz ki:És itt tudjátok megvenni, megrendelni:
MiniGSMNem olcsó, de nem is nagyon drága.
-
-
válasz
ILoveMyPhone #1803 üzenetére
Én abszolúte meg vagyok vele elégedve! Amióta megvan, semmi bajom nem volt vele. Javaslom, hogy ha hozzá tudsz jutni, akkor ne habozz. Bátran vedd meg!
-
válasz
barna.roland #1801 üzenetére
Basszus, ez nagyon profi cucc. Nem is hallottam róla, de nagyon profi. Az olyan béna fólia felrakóknak is tökéletes megoldás. Nagyon f@sza! Köszi. Ilyet rendelek.
-
-
válasz
ForRedGlory #1781 üzenetére
De ha a wc-n vagy legalább 20 percet és kellően beleheled a körletet, akkor az is megköti a szutykot.
-
válasz
fermacht1994 #1779 üzenetére
Sajnos, ez ilyen. Oda kell figyelni nagyon a felrakásnál, mert lehet ilyen hiba bőven.
Ahogy írtam, nekem is a második fóliám sikerült jól. -
válasz
fermacht1994 #1777 üzenetére
Nekem teljesen eltűntek! Másnap reggelre egy folt sem maradt!
Ha úgy csináltad ahogy írtam, akkor nem maradhat vissza semmi! -
-
-
válasz
ForRedGlory #1764 üzenetére
Bocs, de ez lemaradt:
Az spary gondolom amiatt kell, mert a fólián lévő ragasztót aktiválja. Így ráhajlik a fólia és ott is marad a telefonon. Nem a szokásos antisztatikus módon ragad a kijelzőre a fólia.
Viszont a ragasztó nem hagy nyomot a kijelzőn. Már korábban szedtem le ilyen megoldást az Edgeről. -
válasz
ForRedGlory #1764 üzenetére
Nem.Ott van rajta.Semmi kisz a szélén.Gyönyörűen rá van tapadva.
-
-
Nem hsz. gyűjtésnek szánom, hanem le akarom írni a fóliás tapasztalatomat, hátha segít valakinek:
Amióta kicserélték a telefonomat a kijelző probléma miatt, hál istennek egy bebújtathatós bőrtokban hordtam a telefont. Semmilyen karc, mikrokarc nem került rá. Ma megjelent a Speedshopban végre ez a fólia:
Spigen FlexHDMa vettem 2 csomaggal a biztonság kedvéért. Itthon felraktam. Csodálatosan fel lehet rakni probléma nélkül.
A technikája a következő:
VideoA lényeg a videón kívül:
Ha le van takarítva a kijelző és biztosan nincs rajta por, akkor az újakat és a fóliát jó vastagon be kell fújni a mellékelt spray-el. A fólia ússzon a naftában. Ha felrakjátok a kijelzőre a fóliát és pontosan be van a állítva, akkor ha függőlegesen fekszik előttetek a telefon, akkor a mellékelt műanyag kártyával kereszt és csakis kereszt irányban kell finoman kipréselni a folyadékot a fólia aló!Csak keresztirányba és finoman! Nem erősen nyomva, illetve a kártyára préselés előtt tegyétek fel a mikrószálas kendőt, hogy ne karcolja, vagy ne nyomorítsa meg a fóliát, illetve ne nyújtsa meg!A széleket is csak finoman lefelé simogatva. Ha erősen van rányomva a műanyag simító, akkor megnyúlik vagy megnyomódik a fólia.
Aztán ha ez megvan, utána az esetleg bennmaradt buborékok felszívódnak 12-24 óra múlva.
Nekem délelött lett felrakva és csodálatosan szabályosan fennmaradt a fólia és nincs már alatta buborék!Ezt a fóliát bárkinek javaslom jó szívvel. Kicsit más technika a felrakása, de megbízható, ha így jártok el. Nekem tökéletes és szerintem nagyon fasza fólia. Amíg nem lesz esetleg hajlított Tempered Glass, addig fasza.
Más:
A Speedshopban néztem a Nilkin tokokat. Hát, mit ne mondjak nagyon minőségi cuccok. Sajnos nem volt edge-re amit kerestem, de vettem egy ilyet Spigenből:
Nagyon fasza tok. Átlátszó és nem veszi el a szépségét a telefonnak. Bátran javasolt.
-
Nézd, én nagyon szerettem a Note4-et. Független verzió volt az erősebb procival, mit volt, van. Nem adtam el. Nekem viszont tökéletese az Edge. próbáld ki élőben valahol, ahol tudod és kiderült, hogy jó-e vagy sem a számodra. Nekem tökéletes az Edge mérte. A Note4 nekem nagy volt bizonyos szituációkban.
-
Van a szervizben fólia, de iszonyat gány. Szó szerint egy kocka! A Samsung felirat aljától a home gomb tetejéig tart! Se a széleket, semmit nem véd ezen kívül. Szóval, nincs normális fólia, és ezek szerint nem is lesz!
-
-
válasz
kovecses #1694 üzenetére
Lesz a Premium szerviz,de eddig egyik új készülék esetében sem jött azonnal ez a megoldás.Várni kell vele egy-két hónapot és aztán van.Ennél az eszköznél sem lesz helyszíni javitás mivel olyan a kialakítása.Vagy csere a helyszínen azonnal vagy elviszik. Konkrétan nálam a Note4-et és az Alphaz a helyszínen cserélték.
-
-
válasz
ForRedGlory #1631 üzenetére
Állítólag a jövő héten érkezik meg! Ahogy felrakták a készülékemre azonnal fogok jelentkezni!
Mindenesetre ahogy Samsungnál intézték a problémámat az előtt le a kalappal!!!
Az az emberi és mindenféle segítségnyújtás és kommunikáció nagyon példaértékű! -
A fólia mizéria hamarosan meg fog oldódni!
Mivel nekem volt az, hogy a Clear View tokom összegányolta a kijelzőmet és adtak egy új telefont.
A Samsunggal levelezésben voltam és ma jött meg a korrekt válasz, hogy jön a hajlított fólia az Edgere!
Ahogy megjön nekem tesznek a telefonomra ingyen. A boltokban is fogják árulni. -
-
Leírom ide is:
Észrevettem valamit, ami talán másnak is segíthet:
Csodát nem lehet csinálni az akkumulátorral, de a szokásos általam letiltott programok mellett egy dolog nagyon zabálta az akksit. Ez a Helyhasználat. Az időjárás app ami gyárilag van telepítve és be van állítva, hogy az aktuális hely alapján jelezzen, az bizony eszi az akksit keményen. Főleg, ha autóban ül az ember.
Én tegnap kikapcsoltam, hogy az aktuális hely alapján jelezze az aktuális időjárást, és azt veszem észre, hogy jobban bírja az akksi. Tegnap este 10-kor levettem a töltőről és reggel 9-kor csak 1%-ot merült bekapcsolt állapotban a készülék. Repülőmód nem volt bekapcsolva. Korábban ez 5-6% volt. -
A frissítéssel mi változott?Sok mindent nem vettem észre.Konkrétan semmit.
-
válasz
aggleány #1523 üzenetére
Ne értsd félre a kérdésem, de nem értem a kérdésed.
Én összedugom a gépet a telefonnal és az első alkalommal feltelepíti a drivert a telefonhoz és után az egész készüléket elérem. Igaz, ez Windos 7 és Windows 8.1 esetében van így nálunk.
Nálad is így kellene hogy működjön.
Vagy pontosan mire gondolsz? -
-
Igen, sajnos ez a baj vele. Baromi drága volt és sajnos nem maradt ott.
Pénzkidobás volt. Állítólag a Flex HD jó fóliája. Olvastam a neten, hogy sokan dicsérik. A Curved Crystal pedig az internetes fórumokon is le van húzva mert valóban feljön.#1503) kovecses: A kolléga a Screen Knight fóliára írja, hogy jó, és nem a Spigenre. Az SK fólia valóban jó lehet! A Spigen FlexHD-ja jó, de a Curved Crystal nem. Más fórumon is lehúzzák a Curved Crystalt.
(#1505) apacsay: Rendben. Eszembe tartalak, de dobjál rám egy privátot is légy szíves. Ha megoldódik a fólia problémám, akkor lehet veszek egy olyan tokot. De, ez még nem biztos!
-
válasz
silentkiller #1496 üzenetére
A Curved Crystalt nem javaslom senkinek. 3 napot bírt. A szélei feljönnek és bemegy alá a kösz.
-
válasz
kovecses #1452 üzenetére
Köszönöm, vettem a linket! De:
Ezt a stílust amit képviselsz, légy szíves fejezd be. Kinek képzeled magad, hogy így kiosztasz?
A kérdést, meg nem személyesen hozzád intéztem!Örülnék neki, ha megadnád a tiszteletet másnak. Ha meg ideges vagy, ahogy írtad, akkor pedig fordulj szakemberhez és kezeltesd magad, de ne ossz ki senkit itt! Nincs hozzá jogod. A tiszteletet én megadtam neked, de ezt a hangnemet, meg kikérem magamnak.
Részemről be is fejeztem.
-
Srácok!
Tudnátok segíteni?
Ezt fóliát kitől érdemes megvenni az ebay-en:
[link]
A lényeg, hogy európai legyen és megbízható, meg hamar megjöjjön! Sajnos nem vagyok nagy ebay felhasználó.Más:
Valakinek van fölös fóliája ami hajlított S6 Edgere? Ha igen, beszállnék.
A segítségeket előre is köszönöm.
-
válasz
kovecses #1413 üzenetére
Olvass vissza picit. Leírtam mindent.Másnak is feljött ez a típus.Kialakítási probléma az oka. A fólia pedig eredeti volt. Ellenőritem a kódot felrakás elött.
Ahogy privátban ìrtad ezek szerint nem a Spigen Curved Crystal fóliád van. Sajnos neten is írják többnek feljött. A Flex Hd viszont jó. -
-
-
-
Csütörtökön lett felrakva. Ma meg vasárnap van.Szóval ennyit bìrt.A gond az,hogy nincs jól neghajlítva a fólia széle.Nem tapad oda negfelelően és felhajlik.Látni nem látod de bemegy alá a kosz. Lehet én vagyok kényes de féltem a kijelzőjét a telefonnak.Így fólia nélkül meg nincs meg a biztonság érzetem. Kezdem azt gondolni,hogy leher a sima S6 jobb lett volna. Arra van fólia faszán és nincs vele gond. Lehet az lesz ha nem oldódik meg a probléma akkor sima S6 lesz a végén a dologból.Nem fogok azon aggódni , hogy a drága telefonom kijelzője mikor barmolódik össze. És ahogy az esetem mutatja ez az üveg sem mindenható.
Én nem a Spigentől vettem hanem az ebayről.Nem hiszem hogy vissza lehet kűldeni a felrakás után.
-
-
A Spigen Curved Crystal ma lejött a telefonról.Így nem javasolom senkinek.Akármilyen profi módon lett felrakva a szélei feljöttek és bement alá a kosz.Szépen feljött így le kellett szednem mert szó szerint undorító volt.Így nem javasolom senkinek.
Van valaki itt aki tok nélkül használja az Edge-t?Karcoj jelentek meg rajta? -
-
-
-
Ezt a fóliát rendelte valaki az ebay-ről?
[link]Ha igen, akkor megjött már neki és bevált? Illetve belinkelné, hogy kitől rendelte?
-
-
válasz
fermacht1994 #1346 üzenetére
Gyárilag független a készülékem. Ez a rom volt benne.
-
-
válasz
fermacht1994 #1332 üzenetére
Azért írtam, hogy ha pár nap eltelik és fent marad akkor fasza. De írtam, hogy jelentkezem még ezzel kapcsolatban.
(#1333) silentkiller: GSM boltban felrakják profin. Ne fázz tőle. Jó az a Screenknight. Várd meg a pár napi tapasztalatomat a Spigennel kapcsolatban.
-
-
-
Na Srácok ma megtörtént a karcos kijelző megoldása:
Konkrétan kaptam egy új Galaxy S6 Edge-t. Ez nagyon korrekt volt!A Spigen Covered Crystal pedig felrakva. Egyenlőre fasza. A hátlapi fólia 2 mm-el alul méretezve, de az lényegtelen. A kijelzőn lévő fólia pedig egyenlőre tapad faszán. Még nem jött fel, pedig 2 órája abálom a telefont. Remélem, a későbbiekben lesz tuti fólia. Most jelenleg a telefon egy Clear Coverben azaz sima hátlap tokba berakva. Kíváncsi leszek meddig bírja karcolódás nélkül.
Ha gond lesz akkor folyt. köv.
-
válasz
Red Bull fan #1291 üzenetére
Azt nem tudom neked megmondani, hogy megéri-e a váltás, mivel az edge kijelző nem olyan mértékű funkciókkal bír, amire azt mondhatod, hogy "azta, ez kell nekem".
Viszont a kinézete, az egyedisége, az, hogy gyönyörű telefon,az mindent visz. Ezt neked kell elönteni. A számomra nem is volt kérdés, hogy ezt válasszam.Milyen térerő problémára gondolsz? Nekem nincs térerő gondom. A t-mobile 4g hálózata, nem kiváló, de más bajom nincs és nem is volt.
-
Nekem ma lesz felrakva a Spigen Curved Crystalja.Ha megvan leírom a tapasztalatomat.Remélem sikerül felrakni és jó lesz.
-
Nem fogják összekokányolni! Ennél többet nem mondhatok, hogy miért.
Sajnos simán összebarmolhatja a kijelzőt a tok és a kijelző közé lerakódott por. Karchomok mindenhol van. Így amikor összeér a két felület a tok és a kijelző, a kettő közt lévő por, olyan mint a smirgli. Ennyi. Egyébként, kurva@ bosszantó!
-
Ha elolvasod a hsz-em amivel kezdtem, akkor ott leírtam, hogy sajnos a Samsunghoz mind a két típus esetében bejött a probléma a többi országban. Most azért, mert a fenti cikken egy Edge van, attól még ugyan azt a tokot használják mind a két telefonnál, csak más kialakításbán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest