- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok! iOS-ről jöttem át. Annyi kérdésem lenne, hogy az alkalmazások optimalizálása menüpontba, az alkalmazàsoknàl az állandó optimalizálàst, vagy ha 3 napja nem volt használatban optimalizálásást jobb választani? Illetve a Viber telepítés után kikapcsolt optimalizálásban van, hagyjam azon?
-
kbadam83
senior tag
Éjszaka felraktam Odinnal az UK rom-ot, és egyből frissült is az új friss ropogós rom-ra.
Szerintem nem csak Galaxy Edge + feature, hanem sebesség változás is. történt. Én eddig a böngészőt használtam sokat és az tuti pörgősebb lett ;-)
Most feltöltöm majd csutkára és akkor kiderül az akksi használata változott? -
kbadam83
senior tag
Leírom nektek mi történt tegnap velem, ami hátha másnak is intő vagy tanulságos példa lesz.
A Media Marktban szerettem volna vásárolni egy 128GB-os kék S6-ot. Ki is fizettem a készüléket majd a vevőszolgálaton arra lettem figyelmes, hogy a kis hölgy a garancia papírt keresve valamit nézeget a kijelzőn. És egyből megakadt a szemem rajta, hogy a készüléken üvegfólia pihen.
Erre én: azonnal hívja az üzletvezetőt.
Az üzletvezető megérkezése után elkezdtem sorolni:
A készülék dobozában az IMEI számos matrica nem a készüléken, hanem a doboz belsejébe van ragasztva, a készüléken francia régiókódos software van, a gyári fólia helyett üvegfóliával van védve, a home gomb jobb oldala tudom, hogy lötyög.
Felmerül mindenkiben a kérdés, hogy ezt honnan tudtam, elmondom.
Ezt a készüléket én rendeltem a Media Markt online boltjában 2015. júliusában majd eladtam egy srácnak, majd Ő valami indokkal vissza küldte a Media Markt-nak és én ezt megint megvettem volna. Az üzletvezető úgy lefőtt, hogy ilyet ritkán látni.
Tehát Magyarországon úgy látszik, hogy bármit meg lehet tenni és ezentúl nagyon figyeljetek oda a boltban is, hogy távozás előtt tüzetesen nézzétek át a vásárolt terméket és annak tartozékait.
Mert a Media még arra se vette a fáradságot, hogy az üvegfóliát levegye és legalább nagyjából gyári állapotú csomagolást adjon a készüléknek.
Persze ott helyszínen bőven kompenzálva lettem, de ezt nem részletezném ha nem gond. -
kbadam83
senior tag
válasz
bazsi0322 #2309 üzenetére
Én használok fóliát kezdettől fogva.
Kékes525: Simább lett a rendszer, használat közben kevésbé merül az akksi. Viszont számomra vissza tért 1 kedvelt funkció ( eddigi sw-ben nem leltem ), be lehet megint állítani, hogy ha a hívás létrejön akkor rezegjen egyet a telefon.
-
kbadam83
senior tag
Na délután felraktam a BOGE végű új UK rom-ot! Eddig gyorsabbnak érződik, kíváncsi leszek az akku fogyasztásra most indulok 100%-ról.
-
kbadam83
senior tag
Szerintetek létezik , hogy a Samsung vissza vonta az 5.1.1-et. Mert én vadi újként vettem a MM-ban de 2 napja 5.02-ről nem talál frissítést.
-
kbadam83
senior tag
válasz
ForRedGlory #1965 üzenetére
Material +1
xedamen: én teljes gyalulással raktam fel és tökéletes azóta a "kisdög"
-
kbadam83
senior tag
válasz
Szellem. #1961 üzenetére
Az üzemidő 5.02 vs. 5.1.1 a következő képen tudnám leírni.
Eddig nekem egyforma felhasználás mellett egy bizonyos időpontig 15-20%-ig merült le 5.02 esetén, 50 % körül állt eddig 2 napból 2-szer. Szerintem ez eléggé jó javulást mutat. A multitask pedig sokkal folyamatosabban teszi a dolgát, nem kell rá várni 1-2 másodpercet
-
kbadam83
senior tag
válasz
ForRedGlory #1958 üzenetére
Te is tiszta telepítéssel csináltad?
Én igen ! -
kbadam83
senior tag
Hozzáértőket kérdezném, hogy a Sammobilon fent lévő UK rom az megfelelő ha rákerül Odinnal a készülékre?
Illetve egy gyors letöltő link ha lenne annak nagyon hálás lennék -
kbadam83
senior tag
Ide is beírom, nehogy másokat eltántorítson a vásárlástól!
Nekem az Edge 128 GB-n 5.02 pihen jelenleg is. Az általad felsoroltakat olvasása után a következő ellenérveket hoznám fel, mielőtt bárki is elkezd aggódni.
Az enyémen a közelség szenzor gyönyörűen teszi a dolgát, ha nincs a fejemnél rögtön be kapcsol, ha ott van rögtön le kapcsol a kijelző. Az automatikus fényerő állítás tökéletesen teszi a dolgát, mondjuk én azt nem figyelem a csúszka hol áll ( pont nem érdekel ), de a kijelzőt szuperul állítja. Érintő billentyűzet is megfelelő működéssel bír nálam
A többieknek írom NO PARA -
kbadam83
senior tag
Na úgy néz ki, hogy a 6. töltés után lassan beáll az akksi :-) 33%-nál járok, és benne van eddig 3 óra 15 perc kijelző idő!
Ebbe Facebook, Real Drift, böngészés , és Forma1 mai edzés komplett 1 óra hossza. -
kbadam83
senior tag
Eddig a 4. töltésnél járok, de még mindig nagyon merül a kicsike. 57%-on van és 1 óra 3 perc kijelző időm van ;-( Facebook messenger meg ilyenek nálam nem játszanak ! Szerintetek több töltés kell még, hogy beálljon az akku?
Ja és a szokásos fogyasztós dolgok tiltva vannak.
Első helyen mindig a gyári e-mail kliens van. Pedig 15 percenként szinkronizál csak . -
kbadam83
senior tag
Na tegnap késő délután felkerült a Spiegen fólia . Számomra tökéletes , igy már nem kell úgy bánnom vele mint ha tojás lenne .
-
kbadam83
senior tag
-
kbadam83
senior tag
Én éppen ezért vettem fehéret. Azon nem nagyon látszik meg a kisebb karc.
Erre másnap vettem rá egy tokot ;-) -
kbadam83
senior tag
válasz
ForRedGlory #957 üzenetére
És tényleg ;-) Csodálkoztam is, hogy az ujjlenyomat érzékeléstől számítva olyan sokára old fel.
Big thx -
kbadam83
senior tag
Ezek az Xprotector fóliák amiket a Speedshop is forgalmaz ráérnek a kijelző oldalsó részére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest