Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bazsi0322 #2297 üzenetére
Beállítások - Hangok és értesítések - Csengőhangok és hangok - Üzenetek értesítései - Értesítési hang (rábökve előjön a médiatár és ha van akkor egy file kezelő (pl, totalcommander) amivel kiválaszthatod amit akarsz. Ezzel megy, kipróbáltam. Ez is az előbbiek logikája alapján van...
-
Kékes525
félisten
válasz
bazsi0322 #2295 üzenetére
De igen. mp3 -asokat lehet. Telefonkönyv - kívánt névjegy - szerkeszt - csengőhang (itt feljön a médiatár és ha van akkor a telepített file manager (-ek)) ezek közül kell választani. File managerként célszerű szvsz a totalcommandert, azzal odamész ahová tetted a hang filet és kiválasztod.
Ha az egészre akarod, akkor Beállítás - Eszköz - Hangok és értesítések - Csengőhangok és hangok - Csengőhang - itt találod meg ami a telefonba van.
Ha azok nem jók, akkor a Rigtones könyvtárába kell belemásolni az mp3-as formátumba a megfelelőt. A könyvár a médiatár. SD kártya/Ringtones. És megjelenik a választhatók között ( a médiatárban).
A ringtones könyvtárba PC-ről is másolhatsz a Total Commanderrel, de akkor az adb és/vagy a total androidot plugint fel kell tenni hozzá, hogy lássa a telefont.
-
bazsi0322
tag
Üdv!
Ma én is S6 Edge tulaj lettem, LG Optimus G-ről jövök.
Lenne is egy kérdésem. Az alapértelmezett értesítési hangnak nem lehet beállítani saját hangot?
Köszi előre is. -
manokaki
addikt
Esetleg tudnátok segiteni ,hogy konkrétabban miket érdemes leállitani a Package Disabler progival !?
Attila
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Végül megvettem a 32es Edge-t amiről pár napja írtam..tegnap belefaragtam netes útmutatók alapján a sim-et nano-ra
Teljesen üzemképes, az áráról annyit h az év vására volt...
1 miliméteres kis karc van rajta jobb oldalt a fémcsíkon..és ennyi
Tokban van, május 16. az üzembehelyezés első napja. Remélem nem lesz hálátlanabb társ mint a Huawei Ascend P6-om volt. Annyi h töltő és gyári head set nemvolt hozzá, de ez filléres. -
kbadam83
senior tag
Na délután felraktam a BOGE végű új UK rom-ot! Eddig gyorsabbnak érződik, kíváncsi leszek az akku fogyasztásra most indulok 100%-ról.
-
Angel78
aktív tag
sziasztok,
egy még gyári szűz edge-re szeretnék a jelenlegi trémobilos 5.1.1 helyett valami talán jobb romot feltenni.
Van valaki aki mostanában tett fel valamit és próba után azt merné ajánlani?
Köszi -
narobik
tag
Sziasztok valaki tud egy olyan kamera appot amivel lehet a záridőt kezelni?
-
znagy69
őstag
shop
remélem jól nyílik meg. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Nemláttam vagy csak épp nem vettem észre összefoglalót mely az Edge cuccait taglalná..tudom van Sima S6 topic, nagyjából 2órája van meg az Edge 32gb-os verzió nekem....
Trükkök tippek? Észrevételek amikre figyelnem kell h mi lehet esetleg benne hibás ilyesmi?
Hátránya amivel jókat lehet szívni....
Minden telónak megvannak az ilyen szivató faktorai, ahogy az Ascend P6-omnak is vannak/voltak...Köszönöm szépen!
-
Na, eddig úgy néz ki jó a telefon üzemideje. 80%-on az akksi és 1 óra 1 perc a kijelzőidő. Pedig ahogy írtam, semmi sincs tiltva vagy leállítva.
-
znagy69
őstag
Sziasztok. Megvettem ezt a Package Disabler progit. Nagyon jó egyenlőre, mint sokan írtátok.
A készüléket most cseréltem (note3 volt). Fantasztikus a kijelző. A méret külömbséget, azt érzem még, de kárpótol a kijelző minőség. -
-
válasz
Kékes525 #2261 üzenetére
Egyenlőre használom. Még letíltani sem tíltottam le semmit! Szűz rendszert használok. Most megnézem így aztan majd letíltom a programokat és utána is megnézem,hogy hogyan is alakul az akkuidő. Egyenlőre így szüzen nem tűnik fel az akkidőben változás.
Sötét Material téma segít az akkuidőben?
-
-
-
Na ma újrahúztam a rendszert a telón. Semmi visszaállítás csak a képek, videók és a jegyzetek.
Egyenlőre a szoftver ugyan úgy laggol időnként mint előtte. Semmit nem tiltottam le, és most kíváncsi leszek az akksi időre. Egyenlőre tesztelem. -
Kékes525
félisten
válasz
kbadam83 #2249 üzenetére
Hát nem tudom mennyire gyors: Android 5.1.1 GALAXY S6 Edge - SM-G925F-XEH
-
nekem sem frissül le,de akkor ezek szerint ez nem is baj
-
kbadam83
senior tag
Szerintetek létezik , hogy a Samsung vissza vonta az 5.1.1-et. Mert én vadi újként vettem a MM-ban de 2 napja 5.02-ről nem talál frissítést.
-
válasz
ForRedGlory #2233 üzenetére
Nekem sem jön be! Se itt se a telefonon. Pedig még 2-3 napja le is szedtem a freet. A Pro-t is feldobta. Most meg nem találom sehol!
-
Drakk
tag
válasz
ForRedGlory #2233 üzenetére
Érdekes nekem még mindig nem jelenik meg....
-
Kékes525
félisten
-
csabicska
senior tag
Ha a download mappában van zene, szintén mappában, akkor a gyári zenelejátszó miért nem látja?
Korábban nem emlékszem ilyen gondra, más teloknál.
Megoldás? -
Kékes525
félisten
válasz
ForRedGlory #2227 üzenetére
Bocs látom, megelőztél.Igazad van, de még másolni sem kell nekem ezzel: Linkification 1.3.9 (Lustaság fél egésség!
)
(#2228) VSAMSUNG: És így: Package Disabler Pro
Amúgy Firefoxal és Linkification 1.3.9 ezzel a kiegészítővel az előbbi link is látható, használható.
-
válasz
Én sem. Az elem nem található.
-
Drakk
tag
válasz
El tudod még egyszer küldeni a linket?
-
nVIPER
senior tag
válasz
Én ezt a progit nem találom.
-
sziasztok az Edgére tudtok ajánlani megfelelő fóliát?
-
Kasya
nagyúr
Rossz topik
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Sebibalu #2218 üzenetére
Csak az lehet, amit fentebb írtam. Általános probléma azért nem lehet, mert az XDA-án nincs sok panasz rá. Érdemes lehetne utánanézni, hogy melyik appk és/vagy folyamat (felhasználói vagy rendszer) okozza. Ezzel nézd meg: GSam Battery Monitor
-
Kékes525
félisten
válasz
csabicska #2216 üzenetére
Valami a háttér folyamat lassíthatja, próbálj utánanézni mi lehet az. Használsz az 5.1.1 -óta újabb applikációkat, vagy változtattad a beállításokat?
Egyre inkább az az érzésem, hogy valami alkalmazást, folyamatot elszúrtak az 5.1.1-ben (valószínűleg a Samsung, de ki tudja). Aki ezt használja, annak rosszabb lett az új rendszer. Aki nem annak javult, vagy változatlan. Nekem egyértelműen jobb.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
5.1.1 feltétele óta sokszor mikor feloldom a képernyő zárat, sok mp eltelik mire az ikonok, widgetek újra betöltődnek.
Nagyon lassú ilyenkor az egész telefon.
Egy ilyen "csúcs "készülék miért ilyen.
Csalódtam benneReset volt 5.1.1 után
Előtte több program, widget volt, de így azért nem csinált.
Nálatok is ilyen?
Mivel lehet "javítani"? -
manokaki
addikt
válasz
LaptopSystem #2213 üzenetére
elvileg , csere darabot tartanak készenlétben , ha éppen el is fogyott az amit árulnak ..
-
Kékes525
félisten
válasz
LaptopSystem #2213 üzenetére
Nem is tudtam, hogy még mindig ennyire hiánycikk.
-
-
manokaki
addikt
válasz
LaptopSystem #2211 üzenetére
Milyen szinben sikerült beszerezned ?
Attila
-
-
manokaki
addikt
Most probáltam ,közepes hangerőn is hangos , teljesen jol érthetőn..S6 Edge..
Attila
-
Kékes525
félisten
válasz
LaptopSystem #2207 üzenetére
Többen hallgattuk a kihangosítást közepes hangerőn és így is érthető volt mindenkinek.
-
válasz
LaptopSystem #2207 üzenetére
azért nem értem,mert video,és a csengő hang nagyon jól és szépen is szól nála
-
-
Kékes525
félisten
válasz
LaptopSystem #2205 üzenetére
Épp most hallgattam kihangosítva és nekem jó volt. Sima S6.
-
sziasztok
az miért van,hogy kihangosítva a telefonnak alig van hangja,ez nálatok is így van?
-
válasz
bulikavagyok #2203 üzenetére
felhívtam 15 boltot egy helyen van Érden megyünk érte
-
válasz
LaptopSystem #2202 üzenetére
Ezt azért elég nehéz elképzelni..
Boltokban biztosan van készleten..
-
Ma felhívtam a Vodafon-t,hogy van e ebből [link] a készülékből nekik raktáron erre az a válasz jött,hogy egész Országban nincsen belőle készleten
-
Tejföl
tag
70400 az enyém, semmi program nem volt kiakpcsolva, telefon is fut jó pár napja már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest