- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bounty123
őstag
válasz
bandi0000 #2408 üzenetére
Azért ez a fólia dolog rendesen túl van parázva. Vágod, hogy a legfejlettebb gorilla glass 4 van a telón? Nem fog 1-2 nap, de 1-2 hét alatt se könnyen megkarcolódni, főleg ha vigyázol rá. Nekem pl.fólia nélkül 2 év múlva se lesz karc rajta, ahogy eddigi ennél gyengébb telefonjaimon se volt.
-
bounty123
őstag
válasz
bandi0000 #2335 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy bármi amit ráteszek egy telefonra, elrondítja, és nem azért adtam ki egy halom pénzt, hogy egy műanyag gagyit nézegessek állandóan. Vagy vigyáznék rá - én pl. nem törtem össze telefont még sok év alatt, vagy köss rá biztosítást, de persze sokféle igény van és vannak kevésbé undorító tokok is.
-
válasz
bandi0000 #2335 üzenetére
Minden tok ami egyáltalán normálisan véd, elvesz a telefon szépségéből. A Nilkin Nature TPU tok nem, de az meg nem fog védeni attól sajnos, ha 1 méterről mondjuk a betonra esik. Illetve nem valószínű.
Én tapasztalatból mondom, mert van Spigen tokom 2 ős az Edge-hez és nem szeretem. Bunkó lesz tőle a számomra ez a kecses telefon.
Most a Samsung gyári Clear Coverjét használom a kijelzőn egy fóliával. -
silentkiller
senior tag
válasz
bandi0000 #1396 üzenetére
Igen, S6 64GB BS-t cseréltem S6 Edge 64GB BS-re. Eredetileg is azt szerettem volna csak a Samsung Store-ban elbizonytalanítottak
fogásra jobb volt az S6, mint az Edge de néhány nap után olyan volt, mint az őt megelőző S5-öm, semmi extra. Nekem Isocell verzióm volt, a kamerában sem éreztem az előrelépést és akárhogy gyomláltam az App-okat, nekem nagyon merült az S6 és állandó térerő gondjaim voltak. Próbáltam Samsunggal kicseréltetni de nem hatottam meg őket a kamera dolog (IMX vs. Isocell) így visszavittem és vettem helyette egy Edge-et. Gyönyörű, csodálatos, imádom használni bár vigyázok is rá mert az S6-ra rakattam gyári Samsung fóliát, erre meg még azt sem tudják a Store-ban, hogy egyáltalán lesz valami a kijelzőre. Nekem ezzel a telefonnal minden (S6-nál tapasztalt) nyavalyám elmúlt, IMX szenzor, csodás kijelző (tényleg nem tudok vele betelni, öröm hazsnálni) és akksija is már-már S5 szintjét hozza, pedig még csak egy full töltésen vagyok túl de 3. nap és még 45%! A térerővel sincsenek gondjaim és a RAM is folyamatosan jobb szinten mozog (pedig, ugyan azokat a lépéseket tettem, mint az S6-nál), stb. Ódákat nem szeretnék zengeni mert fölösleges és amúgy is méregdrága ez a telefon, így nem biztos, hogy ez mindenkinek megfelelő készülék.
Plag: igen, írtam neked, hogy én még várom a Spigen-t és addig fólia nélkül vigyázok rá, de most egy picit elszomorítottál... ScreenKight-ot azért mindenképp próbáld meg, nálam van egy.
-
silentkiller
senior tag
válasz
bandi0000 #1394 üzenetére
Nekem, S6 után nagyobb élmény használni a kijelzőt böngészésre, pláne úgy, hogy az iPad-ommal szinkronizált Mercury böngésző görgető csúszkája pont a "hajláson" van. Ez azt jelenit, hogy a csúszkát pont a "hajláson" lehet mozgatni ami nekem nagyon bejön, jobban tapintható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest