- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
nagy@gmx.com #6561 üzenetére
ami leírok az magán vélemény, szal senki ne essen nekem
Sebességbe szinte ugyan ott vannak, persze játékokba lehet később különbség S7 javára
S7 mellett szól a vízállóság, több memória, erősebb proci, nagyobb aksi
viszont ami ellene szól, az a sokaknál előforduló hívás gondok, + halkan hozzáteszem a videófelvevős bugot/hibát ismindenesetre én s7 edgét venném szívem szerint, de most már ott tartok,hogy inkább használtan egy S6 edge, és jövőre veszem az S8-at
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm ezt is, még egy kérdés
bár ma néztem MM-ben hogy kevésbé lehajló a kijelzője ennek, mint az s7 edge-nek, szóval nem zavar be a belső tenyér ha rálóg kicsit a kijelzőre? és régen volt olyan aki panaszkodott hogy vágja a kezét, gondolom spigen és társaihoz hasonló tok mind2 esetben kompenzál nem?
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm
volt s7 em, ott voltak hívásindítási problémák és sokszor nem lehetett elérni, itt ha jól tudom nincs ilyen gond ugye?
ujjlenyomat olvasó milyen?
hivatlosan itt nincs always on display ugye?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
kinek hogy bírja a telefon aksija kb?
110k-t megér egy független hivatalos 2 év garis pár napos teló?
az arany mennyire arany? női szín vagy unisex? -
bandi0000
nagyúr
Galaxy S6 Edge Clear View tok van valakinek tapasztalata? eléggé bejön pedig nem sok flipes tok tetszik
-
bandi0000
nagyúr
ma kinek hogy bírja a fólia?
Elsősorban gondolok a gyári samu-ra amit lehet venni, illetve itthon lehet venni valamit vagy csak ebyról? 1-2 linket tudnátok dobni ami biztos nem jön fel 3-4 hónapon belül? -
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
tudtok valami tippet hogy magyarországi boltból lehet e rendelni edge-re fóliát ami jó és jól illeszkedik? speedshopba nem kapható már a flex hd
-
bandi0000
nagyúr
és ki milyen fóliát használ a kijelzőre? speedshopba nem találtam semmi extrát, amelyik fólia rásimul az oldalára is az elvileg már jó lenne?
Meg nem tudok dönteni a fekete vagy a zöld között
képeken nagyon jól néz ki a zöld, de élőbe nem tudom megnézni
-
bandi0000
nagyúr
tényleg, tokon keresztül lehet pl tölteni a telefont töltőpaddal?
-
bandi0000
nagyúr
az olcsóbb fólia hajlamos lenne felválni az edge széléről?
És oké hogy le van kerekítve de az használat során nem lehet félre nyomni miatta vagy esetleg ráfogni és akkor az ujjam nem érzékeli?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2358 üzenetére
Ha jól tudom az a kamera elmosás is az meg némyelyik nem érzékrli a dupla koppintást, az érintőpanellal van gond tán, nem biztos bele kell olvasni a fórumba , mindent javítanak csak azért mondtam jogy egyik telefon se hibátlan
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #2353 üzenetére
én is a kettő között vacilláltam
Mindkettőnek vannak széria hibái, g4-ét nem is mondom, ha belenyúlsz S6 esetén és nem lesz rózsaszínes a kijelző akkor már jó
Memóriakezelés borzalmas samsungon, de ez szerencsére szoftveres dolog amit folyamatosan javítanak, sokkal gyorsabban nyitja meg az alkalmazásokat a samu viszont nem tudja őket tárolni a memóriába
G4 sokkal nagyobb már már nem kézbe illő nekem, ráadásul ez a műanyag bőr se épp felső kategóriás, oké hogy cserélhető az akku de 1,5-2 év alatt valszeg nem megy tönkre utána meg úgy is cserélik az emberek
Vezeték nélküli töltés még 1 pont a samunál, és G4-él van valami bibi a kameránál hogy teljes nagyításnál elmossa a képet, nyilván ez sem mérvadó mert lehet jobb illetve rosszabb képeket csinálni, a kijelző viszont sokkal szebb samunál, meg maga a telefon is de ez szubjektív
-
bandi0000
nagyúr
belső alkatrészeknek a látszódása az napfényben bármilyen fényerőnél bármilyen színű háttérnél jelen van?
-
bandi0000
nagyúr
Ez a spigen neo tok tetszik, mennyire veszíti el a szépségét a telo ebbe a tokba?
-
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
sima fóliával hogy állunk az edge-re ? tehát nem üveg hanem sima ami nem jön fel egykönnyen, toknak jó választás gondolom a spigen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
silentkiller #1411 üzenetére
asszem meggyőztél, bár én nem veszem meg listaáron egyenlőre vagy megveszem 0%-ra bár ahogy néztem majd 50k-val drágább függetlenül mint függőn szóval ez rengeteg, vagy gyüjtögetek és lövök egyet innen ph-ról, csak itt meg vigyázni kell nehogy létiltósat fogjak ki, meg ugye jó lenne kötni erre biztosítást azért ez drága telefon
-
bandi0000
nagyúr
válasz
silentkiller #1395 üzenetére
asszem téged? olvastalak, hogy S6 ot cserélted le Edge-re, volt valami oka vagy csak az hogy jobban néz ki?
-
bandi0000
nagyúr
most felvetődött egy kérdés, ez az ívelés böngészés közben nem zavaró hogy lefolyik a széle a telefonról vagy hogy mondjam?
-
bandi0000
nagyúr
de amúgy kamera meg hangszóró nincs butítva? Mert olvastam a 2 tesztet itt ph-n az S6-ot jobban dicsérték mind2 téren
Amúgy tudom próbáljam ki, de jó fogása van nem esik ki a kézből?
-
bandi0000
nagyúr
hy
most igazából ha jól látom akkor a kijelzőn kívül semmi különbség az S6 és az S6 edge között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest