-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
Évekkel ezelőtt amikor hegesztőként nyomtam akkor kaptak a telefonjaim rendessen ,por,piszok,köszörűlés,volt minden ott ezek a kütyük meghallnának .Föként a levegőben szállóngó fém por amit nagyon nem szeretnek ,főként a hangszoró kijelző na azok karcolnak rendessen.Akkoriban igaz volt egy melós meg egy úri telóm ...
rendessen kütyü bolond voltam már akkor is.Az otterboxok nagyon jó védelmet nyújtanak mondjuk extrém helyzetekre bárkinek ajálom.Most hogy irodai körülmények között nyomom sokkal kevésbé van ilyennek kitéve a telóim.De azért nállam a fólia és egy szilikon tok az alap ...így szoktam meg szeretek vigyázni a cuccaimra .Nállam egy 2 éves teló is patent...bár az utobbi időben egy teló sem volt 2 évet még néha 2 hónapot sem
-
badmad
senior tag
Már ne haragudj de ha nem ismered honnan tudod "Csak a hajszalkarcokra adhat jo vedelmet"...Én fém 100ft-ossal teszteltem megprobáltam megkarcolni és nem sikerült.He egyformán eloszlatod akkor egyformán kopik.A tapintáson és láthatóságon sem ront jobban mint egy komolyabb fólia.
-
halig12
tag
Amennyiben az Odin nevű programot használod, és letöltesz egy egyel korábbi firmwaret, akkor az OTA frissítést is lehet downgradelni.
Pl. OTA-n felment a 6.0.1, de nem tetszik, akkor letöltöd az 5.1.1-et és ODIN-nal felrakod. (DE ekkor WIPE Data és Cache kell, mert folyamatosan újraindulgat a teló! Újraindulgatás közben nyomni kell a hangerő fel, home és power gombokat, majd kiválasztani wipe data, utána wipe cache. Adatvesztés lesz ekkor, előtte - downgrade előtt - érdemes menteni ami kell!)
Csináltam már ilyet is a Galaxy Alphan. Knox nem ugrik.
-
manokaki
addikt
automata fényerőn van , de tény ,hogy fedett helyen nem napfényben , max időnként megyek vele utcára közben
.. 80-20% fedett és napfény aránya ..
de a többi telefonnal is ugyan igy voltam arányban, és egyik se birta ennyire , sem Meizu mx4 , G3 , G2, Honor 6 , stb..
Attila
-
Gabmami
tag
Szépen végig megy a telepítés. Ahogya végén lecsekkolja, hogy hogy minden oké akkor egy nagy piros felirat jelenik meg, hogy FAIL, nem pedig a zöld amikor minden kész. A telefon beragad download módba, nem megy végig a csík, de ha lehúzom a gépről és újra visszadugom és nem zárom be közben az odint, hanem hagyom ahogy van, akkor be tudom tallózni a xeh-es romot amit aztán szépen fel is tesz. Az első nekifutáskor lehúztam a telót és bezártam az odint is. Akkor csak a Smart Switch progi segített.
Csak a Vodafonos romokkal csinálja ezt. Nem tudom mi a fenéért.!! Ja és persze marad a csc portugál
Ja és természetesen 2 letöltött rommal is próbálkoztam! Annak azért kicsi az esélye, hogy mind a kettő hibás legyen. A Sammobile-ról szedtem le őket -
HUNgabus
senior tag
értem, köszi de lg nem nagyon tetszik, samsung párti se vagyok de az Edge vhogy vásárlásra ösztönöz, aztán lehet megbánom pár nap után a rendszer miatt, sose volt ilyen "zárt" rendszerű mobilom, nexusok és xiaomi, oneplus, ezeknél meg eléggé testre szabható a rendszer vagy bünti nélkül cserélhető, és ezekben mind sony szenzor volt és megszoktam a színeit, a képek minőségét,
bár megnéztem már pár összehasonlító tesztet, mindenhol azt mondják nem nagy, vagy nincs is különbség, hát én látom sajnos, élesebb a sony, nem sokkal de élesebb, és ha már kiadok majd 200 ezret akkor legyen az elérhető legjobb....
-
Sajnos nekem is az a véleményem hogy siralmasan gyenge az S6 akksija. Nekem konkrétan megvan még a Note4-em ami exynos-os. Sokkal tovabb birja a telefon oedig hasznalom rendesen. Itt sokkal több mindent kell tiltanom,butítanom,hogy jobb akksiidőt érjek el. A Note4 esetén letíltottam pár alkalmazást amit nem használok és ennyi. Tényleg elvárható lett volna egy tisztességes akksi a telefonba. Az S6 active-ba bele is tették.
-
Okoska01
újonc
2 készüléket vettünk egy napon a barátommal s az övé se bírja tovább. Elismerem intenzív telefon használó vagyok, de ha a korábbi készülékeim kiszolgáltak akkor ettől is elvárható lenne. A barátom tegnap már le is cserélte egy S5 active-ra s elégedett vele. Ha veszek egy telefont 200ezerért akkor elvárom hogy ne takarékos módban kelljen használnom. A samsungnál azt kérdezték kell e nekem a G4 hálózat mert ha beérem a 3.5 G-vel akkor kevesebbet fogyaszt. Akkor minek veszek 4G képes telcsit??
-
tomee007007
addikt
Nem, sértetlen a telefon. Nem rég raktam fel a gyári 5.1.1-et, előtte is megvolt ez a jelenség, akkor volt gyári visszaállítás, és azóta csak rosszabb lett.
Azt is próbáltam, de sehogy sem fókuszál. Ahogy most kicsit jobban megnéztem, teljesen olyan mintha a kameramodul lötyögne a tokmányában...
-
hallerúr
csendes tag
Megvan...
A "Kisegítő lehetőségek" menüpontban van egy új feature, aminek "Emlékeztető" a neve. Ez minden percben értesített, hogy nem fogadott értesítésem vannak. Ezt ki kell kapcsolni. Viszont így nincs LED értesítő sem. Azt külön aktiválni kell.
Nem értem, hogy miért kapcsolódott be ez a frissítés után, de rohadt idegesítő volt.
-
-
-
kovecses
aktív tag
Értem, ez hasznosinfo.
Ha tehát ezt a progit telepítem és a gyárit letiltom a debloaterrel (mi a gyári akkuidőmérőnek a neve?), akkor nem lesz nagyobb a terhelésem/fogyasztásom.
Ezzel csak a debloater rész a gondom, mert ahhoz kell a fejlesztői beállítások/USB hibakeresés és egyes források szerint ha aktiválod a fejlesztői beállításokat akkor soha többet nem jönnek le a frissítések OTA-n keresztül.
Nem tudom hogy ez mennyire igaz, de nem szeretnék kockáztatni, mert lusta vagyok ODIN-nal felkínlódni a frissítéseket.
-
-
-
-
Blyan
félisten
Őszintén szólva még annyira sem hasznos, mint a note 4 edge. Értesítés szempontjából mindegy a hajlítás, mert amoled kijelző lévén akármelyik részén megjeleníthető.
Igazából csak baromi jól néz ki, de viszont k.rva drága. És a sima S6 semmivel sem rosszabb, viszont még ha nem is olcsó de az legalább konkurens árában van. -
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Egyelőre minden S6 és edge tesztkészülék kiadás előtti rendszert futtat, ez lehet talán az egyik oka a dolognak. Hardveresen nincs különbség, az akkuméretben meg minimális. Az is számít, hogy egy használatlan tesztkészülék akkumulátorába hány töltési ciklus került, az edge például a 4-5. töltésre kezdett belejönni, és az S5 szintjét elérni.
-
Tidzsimon
őstag
"Az emberek az egyenlő eloszlású dolgokat szeretik" nyiss ki egy tipográfia könyvet, szerintem az első oldalon fogják cáfolni.
# A ki hol trollkodik dologban benne van, hogy a heti 50 samsung hír fórumaiban eloszlanak. Az is számít, hogy az új iphoneok nagyra sikerültek, designben elbújhatnak a korábbiak mögött, tőlük kb egy nulla kávás telefont vártam volna. A samsung meg végre csinált egy telefont ami kinéz valahogy.
-
doooo
veterán
Szerintem meg egy telefon mibenlétét nem az ára határozza meg. Az másodlagos. A plecsniket pedig a tudása, használhatósága, és a többi tulajdonsága kellene, hogy meghatározza, nem pedig az, hogy mennyibe kerül. Persze az, hogy megéri-e, az már megint más kérdés, de azt úgyis mindenki magának kalkulálja be. És aki ilyet megengedhet magának, azt úgysem érdekli az az árkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest