- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuricsJ
tag
válasz
aggleány #1829 üzenetére
A párhuzamosan futó samsung_galaxy_s6_a_technologia_sava-borsa topikban majd egy hete erről szólnak a bejegyzések, oka ha jól követtem a beszélgetéseket, akkor nincs, megoldás van rá és annyi, hogy a Samsung is dolgozik az ismert hiba megoldásán-javításán
-
silentkiller
senior tag
válasz
aggleány #1525 üzenetére
Először is, ha tudod, tedd fel a Kies-t (ha még találsz XP verziót), az tartalmazza az USB drivert. Ha nem, akkor innen le tudod kapni a drivert.
Az USB Debugging-ra gondolsz. Beállítások > Eszköz névjegye > Build száma (kattints rá 4x). Ez után elő fog jönni a fejlesztői beállítások: Beállítások > Fejlesztői beállítások (közvetlenül az Eszköz névjegye felett) > USB-hibakeresés (USB Debugging). Voilá!
-
válasz
aggleány #1523 üzenetére
Ne értsd félre a kérdésem, de nem értem a kérdésed.
Én összedugom a gépet a telefonnal és az első alkalommal feltelepíti a drivert a telefonhoz és után az egész készüléket elérem. Igaz, ez Windos 7 és Windows 8.1 esetében van így nálunk.
Nálad is így kellene hogy működjön.
Vagy pontosan mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest