Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
manokaki #2377 üzenetére
Nekem G3 - 3-3,5 ora kijelzoidot tudott. S6 3,5-4 orat. Tehat nekem az S6 jobban teljesit. Bar en aktiv usernek velem magam, naponta tobbszor is toltom a telefont....es nem azert, mert az asztalon allva merulne
(#2373) Akosh87: push notification, avagy a felugro ertesites ahogy a Viber jelez. Korabban lattam mar, hogy WP es Android alatt is voltak kesesek, kiesesek...ez altalaban fuggetlen a rendszertol.
A rendszer akkor ludas benne, ha hibernalja a hatterfolyamatokat. Tehat a Grenify es tsi. programok bezavarhatnak a rendszernek, ha rosszul vannak beallitva. De maga az Android jol kezeli oket, nem lehet benne hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest