- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kbadam83 #2518 üzenetére
Semmi extrát. Net , fb , messenger. Emailt saját magam nézek állandó szinkron off. Fényerő automatán. Játék nagyon ritkán. A szokásaim azóta sem változtak. De 5.1.1 óta ilyen, akármilyen rommal is próbáltam. Azt észre vettem hogy kb 30%körül az akksi fogysztása hirtelen meg ugrik de nem tudom mitől
-
csutizs
tag
válasz
kbadam83 #2468 üzenetére
A boltok sajnos a 14 napos elállási jog miatt gyakran adnak el olyan terméket, ami már volt használva.
Lehetőleg mindigbragaszkodni kell a lezárt csomagoláshoz. (Bár megoldják azt is akár a gyártó segítségével, hiszen el kell adniuk)
Sokan nem veszik észre ezt.
Én futottam már bele megdöbbentő esetekbe. Karcos laptop, stb. Botrány... -
Kékes525
félisten
válasz
kbadam83 #2249 üzenetére
Hát nem tudom mennyire gyors: Android 5.1.1 GALAXY S6 Edge - SM-G925F-XEH
-
-
-
-
balika333
tag
válasz
kbadam83 #955 üzenetére
Én leveleztem a forgalmazóval:
Tisztelt Németh Balázs!
Köszönjük levelét!Sajnos a Samsung Galaxy S6 Edge készülékhez még nincs a kerekített részeket is védő termékünk.
Mérnökeink már dolgoznak egy megoldáson, de ez leghamarabb júliusban lesz elérhető.A linkelt termék egy fólia, nem edzett üveg.
A fólia is csak a sík részeket védi.A fent említett típushoz gyártott termékeinket itt érheti el:
http://www.xprotector.hu/termekkategoria/mobiltelefonok/samsung/samsung-s6-edge-g925f/Várjuk szíves megrendelését!
Üdvözlettel:
XPRO™
www.xprotector.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest