- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
csabyka666 #9550 üzenetére
Az aksihasználat grafikonját csak nem veri át -
tomee007007
addikt
válasz
csabyka666 #9547 üzenetére
Na most már megnéztem párom telóját
Most 3 éves hogy megkapta, gyári aksival van, mindig gyorstöltéssel használja. Most van 38%-on az aksi, 3nap 4óra készenlét mellett és 1óra 51perc kijelzőidővel....Na erre varjatok gombot
-
tomee007007
addikt
válasz
tzsolesz #9543 üzenetére
Az új aksi után csináltál gyári visszaállítást? Az is tud számítani...
Plusz a Samsungnak a gyors töltése mellett hamar amortizálódik az aksi, ha úgy használod.csabyka666:
Egyébként jogos, kb csak az aksi a gyenge pont bár szerintem új korában az sem volt annyira vészesen rossz. De az is biztos hogy a mai napig egy nagyon jól használható készülék. -
tomee007007
addikt
válasz
tzsolesz #9541 üzenetére
Megjelenéskor vettem magamnak egyet, és a páromnak is... én gyakran cserélgetem azért a telókat, de nyilván aksiban ez a széria nem volt erős... A párom viszont még a mai napig használja második telefonnak, kezd már fáradni az aksi, de még bírja, ami azért ennyi év távlatából nem rossz eredmény.
-
tomee007007
addikt
válasz
Raider1184 #7123 üzenetére
Akkor beragadva nincs semmi....egy aksi ellenőrző appot próbáltál hogy milyen az aksi állapota?
Ha újraindítás, vagy gyári visszaállítás sem segít, akkor vsz aksi halt be. -
tomee007007
addikt
válasz
Raider1184 #7121 üzenetére
Aksihasználatnál mi zabál legjobban?
-
tomee007007
addikt
válasz
Marquess #6560 üzenetére
Az élet nehéz
Novemberben jelenik meg az S7 Edge-ből egy korall kék szín, az szerintem szép (ugyan az az árnyalat mint a ami a Note5/7-nek van, ez ilyen titán-kékes-szürke szín), és már nem "kommersz", nézz utána...
A jobb hardveres tulajdonságok, vízállóság és microSD bővíthetőség miatt az S7 mellett tenném le a voksom, bár azért a méret sem mindegy, ez pedig egyén függő. -
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
válasz
Marquess #6499 üzenetére
Az 5,7-es szerintem még bőven használható, az éles szélek szerintem foghatóak, de minimális megszokást igényel. Tegyél azéert egy próbát valahol ahol meg tudod fogni a telefont.
Az emerald green gyönyörű, de nem tudom be lehet e még szerezni, amikor kijött akkor sem volt könnyű... -
tomee007007
addikt
válasz
Apollo_21 #6497 üzenetére
Az hogy wifin lóg folyamatosan, az sem feltétlenül kell hogy nagy merülést jelentsen...attól is függ h mit szinkronizál közben....egy FB messenger pl annyit tud zabálni hogy hihetetlen...
Játkoknál elég érdekes a kép - visszakanyarodva erre - van olyan játék ami beéri óránkénti 8-10%-al, de azért 14-16% az átlag...a combosabbak meg bőven 20% felett. -
tomee007007
addikt
válasz
guriga1234 #6493 üzenetére
Jogos! Ott a pont
Procira és kamerára értettem, de így a pontos. -
tomee007007
addikt
válasz
Marquess #6491 üzenetére
Szia!
Akinél annyit bír, ott vagy valamilyen probléma van (app beragadás) vagy olyan a felhasználás. Aksinál nálam 3-4 napot kibír kb 3-3,5 óra kijelzőidővel, aktívabb használatnál 1-2 nap, 4-6 óra kijelzőidővel. De ez is nyílván feljasználás kérdése.
Az hogy a sima edge vagy edge plusz, ott pedig nézd meg hogy mennyire szükséges számodra a kompakt méret, egyébként hardver szempontjából teljesen ugyan az a kettő. -
tomee007007
addikt
válasz
bladekettő #6222 üzenetére
Hardver tekintetében mindenképp ellenőrizd a kamera fókuszát, az egy jellemző típushiba..
-
tomee007007
addikt
válasz
guriga1234 #5650 üzenetére
Gyorstöltés nélkül is fel kell hogy töltse kb 2,5 óra alatt..ott hardveres probléma lesz.
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #5624 üzenetére
Akkor meg van a mai programod
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #5622 üzenetére
Igen,olvastam. Most úgy néz ki a gyári visszaállítás megoldotta. Páromnak is van egy S6 edge-e, nála nem volt ilyen probléma.
Érdekes mindenesetre, azért ez nem kis bug...mi van ha teljesen lezárolja a készüléket ugye???? -
tomee007007
addikt
Na, most lesz újra rakva a telefon..amióta felraktam a gyári (T-s) M-et, a feloldás meg van bolondulva...nem elég hogy az ujjlenyomat feloldást nem veszi figyelembe, most "Mintát" kér, amit soha nem használtam.
Szerencse hogy még a PIN-t elfogadja... -
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #5569 üzenetére
Valószínű hogy közre játszik a repedés. Tegyél vele egy próbát gariba, de sok reményt ne fűzz hozzá..
-
tomee007007
addikt
válasz
Viktor0610 #5348 üzenetére
Nincs, és a frissítés óta ráadásul nem is került rá plusz app sem
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #5325 üzenetére
Valami nyilván szívja az aksit. Nézd meg az aksikezelőben. Egyébként így 2% körül kellene merülnie.
-
tomee007007
addikt
válasz
Viktor0610 #4966 üzenetére
A kép alapján az..de a leírásban benne van hogy átlátszó...a biztonság kedvéért azért hívd fel a Speedshopot, meg fogják nézni neked.
-
tomee007007
addikt
válasz
Taknyoshal #4942 üzenetére
Csatold be ismét a képet
-
tomee007007
addikt
válasz
Solange0818 #4895 üzenetére
Szia!
Én használom VR-el a készüléket, szerintem zseniális! Pár órára biztosan le tud kötni
-
-
tomee007007
addikt
A Note 5-re decemberre ígérték a 6.0-át...mondanom sem kell, azóta is várjuk...
Az előző hozzászólásodhoz kapcsolódóan, mindenkinek más az igénye, mindkettő jó kis telefon, és nem is kell erről többet beszélni, csak eszembe jutott, amikor a Mogyorósi Csaba csinált egy összehasonlítást, hogy i6 vs S6e böngésző sebességben, index oldalt hozta be a két készüléken...és az i6 volt a gyorsabb egy hangyányit, ez az IQfighter meg persze odáig volt h mennyivel gyorsabb az i6...csak azt szerencsétlen elfelejtette említeni, hogy az i6-ra a mobiloldalt töltötte be, az S6e-re pedig a teljes nézetes asztalit -
tomee007007
addikt
válasz
norbibuvar #4425 üzenetére
Üdv a klubban
Mit hoz az aksiidő, kíváncsi vagyok, akik eddig i6-ról jöttek, mindenkinek előrelépés volt a teló e téren...
-
tomee007007
addikt
válasz
INFINITYzz #4392 üzenetére
Van valmilyen ezekre épülő/beépülő alkalmazásod?
-
tomee007007
addikt
válasz
INFINITYzz #4385 üzenetére
Valószínűleg valamilyen program okozza. Milyen program használatakor indúlt újra? Illetve mi futott a háttérben?
Saját példám: 9 hónapja van meg a telefon, semmilyen újraindulás nem volt ez idő alatt, a múlt héten felraktam az Oculus-t, használat közben már 2x újra indúlt a készülék... -
tomee007007
addikt
válasz
incomeing030 #4236 üzenetére
Nézd meg az aksihasználatot, ott vsz valamelyik app van beragadva.
-
tomee007007
addikt
válasz
Balazska15 #4181 üzenetére
Valamelyik program nem használ indokolatlanul sok naftát? Lehet hogy beragadt valami...
-
tomee007007
addikt
válasz
Balazska15 #4176 üzenetére
Ez így elsőre tényleg karcsúnak tűnik, pláne ilyen kijelzőidővel...
Leírnád a felhasználói szokásodat? Főbb programok, adatkapcsolat, stb... -
tomee007007
addikt
Nem tudom, urak, de én erre a készülékre nem használok se fóliát, se üveglapot. Minden eddigi telefonomnál ez volt az első teendőm, hogy felraktam valamit, de mostanában már leszoktam erről. Az edge-t 90%-ban tok nélkül használom tavaly május óta, nem mondanám hogy kifejezetten kímélem, de még így is karcmentes az előlap, a hátlap alján van egyedül két, szinte észrevehetetlen mikro karc, az is azért mert a fogásából eredően mindig "karistolja" a jegygyűrűm...
Nyilván nem haszontalan egy fólia, üveglap, de ami ezen a telefonon van GG bevonat, az azért elég strapabíró. -
tomee007007
addikt
válasz
fermacht1994 #4091 üzenetére
Ez így van. Ha nem tudsz kábelt szerezni, akkor nézesd meg egy szerviz pontnál.
-
tomee007007
addikt
válasz
fermacht1994 #4088 üzenetére
Áááá..szóval probléma is van...
Próbáltál más töltő kábelt? -
tomee007007
addikt
válasz
fermacht1994 #4086 üzenetére
Igen, de ez természetes...
Mondjuk ha már füstöl, akkor lehet gond -
tomee007007
addikt
válasz
paveli6901 #4057 üzenetére
Na ez nem gyenge
-
tomee007007
addikt
válasz
INFINITYzz #4052 üzenetére
Ott biztosan optimalizációs probléma lesz, nem a telefon bűne....
-
tomee007007
addikt
válasz
INFINITYzz #4050 üzenetére
Ezt az Antutu eredményt hogy???
-
tomee007007
addikt
Pl. T-s készüléknél folyamatosan minimum térerőt jelez, de egyébként maxon van, nincs vele probléma, ha jól emlékszem az elmúlt fél évben senki nem jelzett ilyen problémát.
-
tomee007007
addikt
válasz
Tomtotom #3761 üzenetére
Ugye a fekete sem fekete hanem kékes színű, az nagyon jól néz ki, az enyém is olyan.
Páromnak platinum arany van, az is szép...inkább platina színe van mint arany, szóval még ez is bőven elmegy férfi kézben
A fehér szerintem kicsit snassz, nem adja ki a telefon "szépségét". De menj be egy samsung store-ba, és nézd meg hogy melyik tetszik jobban -
tomee007007
addikt
válasz
INFINITYzz #3751 üzenetére
Speedshopban nézz szét.
-
tomee007007
addikt
válasz
::Trunks:: #3730 üzenetére
Érdemes lehet, de normális helyen nem gondolnám hogy sokkal lejjebb megy. Ha most meg is veszed 40-50 ezerrel olcsóbban, kétes gsm boltban, fél év múlva kevesebbért is tudod majd eladni mint ha "normális" helyen vennéd.
De Te tudod.. -
tomee007007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest