- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amióta megvan a telefonom, több nyűgét érzem az Edge-nek, mint hasznát! Gyönyörű a telefon, egyedi a kialakítása, de több a probléma az Edge kijelzővel. Ha kijön a következő S szeriás telefon, és nem lesz érdemi változás én vissza fogok térni a sima flat kijelzőre. Lehet, az Edge sokkal szebb, de mivel ez egy használati cikk ezért a szépsége mellett a használhatóság a nagyobb szempont. Csak egy példa: Anno amikor megjelent a telefon a flat S6-ra volt egyből fólia. Az Edgre elég sokat kellett várni, mire a piacon normálisat be lehetett szerezni. És bizony, hiába a GG4 üveg, kell az a fólia!
-
-
-
-
Ide is leírom:
Nem kötözködni akarok, de amit leírtál ezek szerint egyedi eset lehet, mert nálam az általad leírt dolgok tökéletesen működnek!
Az automata módban a fényerő szabályozódik, az érintő gomboknak van háttérvilágítása, stb.
Szerintem szervizbe kéne vinni a telefonod, mert amiket leírtál az nem normális működésre utal!
Mint írtam, nem kötözködni akarok, de amit fent írtál, konkrétan nálam szépen működnek és működtek is! -
kbadam83
senior tag
Ide is beírom, nehogy másokat eltántorítson a vásárlástól!
Nekem az Edge 128 GB-n 5.02 pihen jelenleg is. Az általad felsoroltakat olvasása után a következő ellenérveket hoznám fel, mielőtt bárki is elkezd aggódni.
Az enyémen a közelség szenzor gyönyörűen teszi a dolgát, ha nincs a fejemnél rögtön be kapcsol, ha ott van rögtön le kapcsol a kijelző. Az automatikus fényerő állítás tökéletesen teszi a dolgát, mondjuk én azt nem figyelem a csúszka hol áll ( pont nem érdekel ), de a kijelzőt szuperul állítja. Érintő billentyűzet is megfelelő működéssel bír nálam
A többieknek írom NO PARA -
Szia, tudom hogy írtad hogy jó a fényérzékelő szenzorod, de a leírások alapján azért utána nyomoznék hogy biztosan működik az.? Családban egy ace 3 szinte azonos gond volt és a szervizben kicserélték és érezhetően látszódott telefon használata közben, igaz nincs bennem automata fényérzékelő de "szerintem" azon is javítana a te esetedben, vagy lehet ténylegesen szoftveres gond lehet. Csak egy tipp
-
resu8823
tag
Most szépen süt a nap, tessék kivinni, és kikapcsolt kijelzővel a nap fele fordulni, keresni hibát ha van. ha nincs tessék örülni. A teló nálam (míg volt) csak RR3-és Dungeon Hunter5-nél melegedett. Valamint feltűnő volt a szabad ram mennyisége, pár feltelepített appal 75% környékén volt a foglalt ram mennyisége, és ezt nem lehetett levinni. Így maradt a Note 3, de irtó szomorú vagyok.
-
kovecses
aktív tag
Ugyan ezzel a csomaggal rajtoltam el csak 64 Gb és tegnap rendeltem fóliát.
Már a Spigennek is 2 féle van ami takarja a teljes kijelzőt és szettben árulják tehát hátlapi fóliával együtt.
Azért kíváncsi vagyok mikor fogok tudni rá venni normális edzett üveget, mert valaki már egy ebay-es linket rakott ki, de annak se neve se márkája nem volt és nem mertem bepróbálni hátha feljön ragasztás után vagy már szállítás során eltörik, volt már rá példa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest