Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosh87
tag
Nekem az aksi üzemidővel vannak gondjaim. Van, hogy teljesen jól bírja, egész nap használom és 5 vagy több óra kijelzőidőt tud, és van, hogy alig használom (2 óra kijelzőidő) és már tölteni kell. Ugyanazokat az appokat használom mindig. Újraindítás nélkül változik a készenléti teljesítmény, nem tudok rájönni, mit csinálok másképp, amikor jól bírja, mint amikor rohamosan merül. Esetleg ötlete valakinek?
Másik probléma: ma reggel csinálta először, de azóta még kétszer, hogy semmilyen formában nem jelzi a beérkező Viber üzeneteket, csak amikor megnyitom a Vibert. Néha jó, néha pedig nem.
Nem tudom, mi lehet, de ha ez így folytatódik, fájó búcsút veszünk egymástól. Ennyi pénzért ezek a dolgok nem férnek bele.
-
Akosh87
tag
Nekem egyelőre úgy tűnik, javított az üzemidőn, remélem, nem csak haluzom.
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen csodát. Segítsetek, kérlek! A "home" gomb kétszeri megnyomásával már nem a jól megszokott és általam kedvelt S-voice kel életre, hanem a kamera... Ami nem rossz, de hogyan tudom az S-Voice funkciót életre kelteni?A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest