- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosh87
tag
Nekem az aksi üzemidővel vannak gondjaim. Van, hogy teljesen jól bírja, egész nap használom és 5 vagy több óra kijelzőidőt tud, és van, hogy alig használom (2 óra kijelzőidő) és már tölteni kell. Ugyanazokat az appokat használom mindig. Újraindítás nélkül változik a készenléti teljesítmény, nem tudok rájönni, mit csinálok másképp, amikor jól bírja, mint amikor rohamosan merül. Esetleg ötlete valakinek?
Másik probléma: ma reggel csinálta először, de azóta még kétszer, hogy semmilyen formában nem jelzi a beérkező Viber üzeneteket, csak amikor megnyitom a Vibert. Néha jó, néha pedig nem.
Nem tudom, mi lehet, de ha ez így folytatódik, fájó búcsút veszünk egymástól. Ennyi pénzért ezek a dolgok nem férnek bele.
-
Akosh87
tag
Nekem egyelőre úgy tűnik, javított az üzemidőn, remélem, nem csak haluzom.
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen csodát. Segítsetek, kérlek! A "home" gomb kétszeri megnyomásával már nem a jól megszokott és általam kedvelt S-voice kel életre, hanem a kamera... Ami nem rossz, de hogyan tudom az S-Voice funkciót életre kelteni?A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest