- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Samfirm downloaderrel letölthető már a hivatalos 6.0.1 független az Edge-re. XEU régióra.
Én most kezdem letölteni. Írok majd véleményt este, hogy milyen lett.
-
nVIPER
senior tag
válasz
Szellem. #2532 üzenetére
Nm. Igaz nem sok értelmét látom az alkalmazás gyorsindítónak. Talán ha van 6-7 oldal program a menüben akkor gyorsabban lehet indítani a kedvenc progit. De ezzel az erővel a kezdőképernyőre is kitehetem. Kicsit olyan szaga van ennek az opciónak, mintha nagyon unatkoznának a fejlesztők és nincs mit kitalálni az edge szélre. Ez az edge teló tényleg inkább csak design elem és különlegesség marad, mintsem hasznos lehetőség...
-
nVIPER
senior tag
Samfirm progi már hozza az új szoftvert (XEU). Feltettem, eddig hibátlan, új funkciókkal bővült az edge alkalmazás. Gördülékenyebb a szoftver is. Ajánlott a tiszta wipe data/factory reset előtte és utána is!.
-
nVIPER
senior tag
válasz
ForRedGlory #2227 üzenetére
Én ezt a progit nem találom.
-
nVIPER
senior tag
5.1.1 XEH romot próbálta már valaki? CSC mire változik?
-
nVIPER
senior tag
Nos, akkor én is leírom a véleményem az 5.1.1-ről. S6 Edge 128GB-osra felnyomtam a XEU 5.1.1-et. Kicsit gördülékenyebb a rendszer. Ennyit pozitívumokról.
Fekete leves: Fényérzékelő szenzor működik, viszont továbbra sem váltja a kijelző fényerejét autómata módban. Kb középálláson van minden esetben. Energiatakarékos mód kikapcsolva. Továbbra sincs érintőbillentyűzet háttérvilágítás, bekapcsolás után egy fél másodpercre felvillan majd többet soha. Energiatakarékos még mindig Offon van, felraktam a galaxy buttons light vezérlő progit, bármit állítok semmi változás. Idegesítő, hogy ha valakit felhívok azonnal lekapcsolja a kijelzőt, függetlenül attól, hogy az arcomhoz emelem a telefont vagy sem,,,, utána már csak a bekapcsoló gombal tudom aktiválni a kijelzőt, innentől kezdve minden megy úgy ahogy kell neki. Factory reset és wipe megvolt új szoftver telepítés előtt és után is megcsináltam, szóval ez nem lehet probléma. Teljesen csupasz, tiszta rendszert szerettem volna. Szerintem sz@rabb lett mint volt. Egyenlőre 5.1.1 nem jött be. Sajnos repartos romot még mindig nem találtam S6 Edge-re. -
nVIPER
senior tag
válasz
fermacht1994 #1729 üzenetére
Flex hd! A másik nekem is fent volt, szart sem ér
-
nVIPER
senior tag
válasz
fermacht1994 #1572 üzenetére
3.10.6 os odinnal kell, vagy 3.10-essel, ez alatt megáll nand write-nál. Ha eltér a CSC kód a romban attól ami gyárilag volt rajta, szerintem meg fog állni a flashelés végén, én eddig csak olyannal tudtam frissíteni ami a gyári csc kódja is.
-
nVIPER
senior tag
Még a végén kiderül, hogy Vietnamban minőségibb cuccok készülnek a Samsungnál mint Koreában
Egyébként meg a Fekete is szép. Pedig már nem akartam még 1x feketét amikor megláttam a zöldet. De ennek nagyon szép kékes feketés színe van...
-
-
nVIPER
senior tag
válasz
resu8823 #1441 üzenetére
Ez bosszantó tud lenni. Az a durva h én gsm boltból nem hivatalos samsung garisat kaptam, hanem bolti jótállásosat, ettől féltem is h szar lesz vmi rajta. Szerencsémre nálam eddig minden hibátlan. Ma megjön a spigen hajlított fólia is, remélem nem jön fel... Majd megírom milyen pár nap után. Többen írják forumon h vezetéknélküli töltésnél forró a teló. Nálam még langyosnak se mondható.
-
nVIPER
senior tag
A gyári flip tokot senki ne használja! Én is vettem volna rá, tetszetős, de úgy összeb...sza a kijelzőt, olyan mint az autók fényezésén a mosókarc (pókhálós). Használattól függően karcolódik a Gorilla 4 -es is...
-
nVIPER
senior tag
Megrendeltem ebayről tegnap a spigen fóliát. Amíg megjön addig fenthagyom azt ami nem ér le a kijelző szélére + celluxal kipótolom
. Ideiglenesen megteszi.
Isocell kameramodul miatt lehet én is visszavinném.
Megnéztem a gyártást, Made in Vietnam, 04.24-én gyártották elvileg, ja és nincs a samsung felírat körül semmi kiemelés/kontraszt.
-
nVIPER
senior tag
Kamera típusát hol tudom megnézni?
-
nVIPER
senior tag
Na megjött a fekete 128GB-os kicsike! A kép gyönyörű, az egész telefon olyan masszív, hogy Samsungtól ilyet még nem látott a világ. Vettem hozzá egy Spigen Liquid Crystal tokot, ennek a minősége se semmi, hibátlan!. A fólia igaz nem ér le a kijelző szélére, ha esetleg valaki rendel spigen fóliát ami az oldalára is jó, akkor szóljon, fizetem a posta felét, nekem is kell!
-
nVIPER
senior tag
Holnap én is "remélhetőleg" boldog tulaja leszek egy 128-as Edgenek. Egy kérdés fogalkoztat csupán. A fénytörés a kijelző szélén nem zavaró?
-
nVIPER
senior tag
Szépre sikeredett cucc lett! A zöld mindent visz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest