- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
LaptopSystem #2202 üzenetére
Ezt azért elég nehéz elképzelni..
Boltokban biztosan van készleten..
-
-
-
-
válasz
Kékes525 #2156 üzenetére
A különböző programok beállítása, hangok, sms, gyors-hívások, Spotify, BT eszközök hozzáadása, háttérképek feltöltése, téma beállítása, bejelentkezés kb 10 accountra, híváslista visszaállítása, widgetek beállítása, stb. És tuti van egy csomó minden amit kihagytam.. A Pebble-t is teljesen újra kell konfigurálnom ilyenkor. A legutóbbi frissítés óta az autókihangosítómat sem tudtam újra csatlakoztatni, pedig kínlódtam vele minimum egy órát..
-
-
-
-
-
válasz
Szellem. #2144 üzenetére
Ez érdekes, mert én csak 3-4 dolgot tiltottam le -köztük az általad is említett GPZ-ét-, és a Hangouts-ra mindig kapom az "alkalmazás leállt" üzenetet. 5.0-án ilyet nem tapasztaltam..
Rejtély nekem is ez az egész. Csak azért bosszant, mert előtte tökéletes volt a telefon a multitaskingot leszámítva. Hibátlan üzemidő, és nulla akadás!
Szerk.: Factory-n már túl vagyok, az nem oldotta meg. -
Nekem tönkretette a faxa üzemidőmet az 5.1-es ROM. Oda a kétnapos üzemidőm. Ma is töltenem kellett dél körül, mert már csak 25% maradt benne. 5.0-ával ilyenkor még kb 40%-on álltam. Ja, és nemhogy gyorsabb nem lett, de már láttam pár akadást is.
Szerk.: Sima S6. Bár a lényegen ez nem változtat szerintem. -
-
válasz
xedamen #1745 üzenetére
Az az igazság, hogy eddig egyedül az S4-emnek volt olyan ragasztási hibája, amiért mindenképpen cseréltetni kellett, mert zavarta a rendeltetésszerű használatot. A másik kettőnél olyan hiba volt amit szerintem egy átlag júzer észre sem vett volna, de szó nélkül cserélték azokat is. Az S6-al is ez a helyzet, mert fehér háttérnél nekem is rózsaszínes a kijelzőm, így ez is cseréltetve lesz, csak még várok vele, hadd éljen túl pár jó bulit a nyáron!
-
-
-
-
Nagyjából igen! Merüléssel egyáltalán nincs problémám, kapcsolódással se sok. Ha egymás közelében van a két készülék, soha nem szakad meg a kapcsolat, kivéve, ha az Endomondo-t használom. Akkor néha előfordul, de ezt inkább az alkalmazás hibájának tudom be. Ha hosszabb időre - mondjuk 10-20 percre - eltávolodok a telefontól, akkor már általában kézzel kell indítanom az újrakapcsolódást, de azt mondják a Pebble topikban, hogy ez így normális. Ettől eltekintve teljesen meg vagyok vele elégedve. Én a helyedben megpróbálnék egy gyári visszaállítást az órán, illetve letörölni az alkalmazást a telón, és újra összepárosítani a két eszközt. Neked is mennie kell, ha nekem megy!
-
-
-
-
válasz
fermacht1994 #1438 üzenetére
Na igen, ezt el is felejtettem.
Párszor cseréltettem már kijelzőt S2-től S4-ig, de azokon kicsit egyszerűbben kivitelezhető egy ilyen művelet. Itt valószínűbb az azonnali csere.
-
-
-
válasz
Szellem. #1292 üzenetére
Az S6 topikban volt pár embernek gondja az LTE térerővel -leginkább Telekom hálózaton. Van aki ezt úgy állítja be, mintha egy általános S6 hibajelenségről lenne szó, holott nyilván csak egy nagyon szűk réteget érint, és egyáltalán nem is biztos, hogy a telefon hibája. Ettől persze lehet, hogy az, de semmiképpen nem általános jelenség.. Mindenesetre ennek az eredményeként jönnek az ehhez hasonló kérdések.
-
-
-
Az enyém is kontúros, most akkor írjak a Samsungnak, hogy cseréltetni szeretném?
Ráadásul Isocell kamera van benne..
-
-
válasz
ForRedGlory #1128 üzenetére
Volt már itt egy ilyen frissítés, aminek "fail" lett a vége. Valaki a sima S6-os fw-t próbálta feltenni az Edge-re -vagy fordítva.
Leonardo91: Elvileg attól nem szabadna ugrania. -
-
-
-
válasz
ForRedGlory #939 üzenetére
Oké, legyen így..
-
válasz
ForRedGlory #937 üzenetére
A Plus verziók nem a nagyobb akkuról ismertek, legalábbis a Samsungnál nem.
Szerintem inkább jöhet 4gb RAM, vagy egy nagyobb felbontású kijelző..
-
-
válasz
ForRedGlory #880 üzenetére
Nekem is van egy ilyen tokom, Vodáéktól kaptam. Pénzt biztos nem adtam volna érte, mert nem szokásom tokban hordani a telóimat, de ez annyira király, hogy rajta maradt. Most már azt mondom, hogy megéri az árát..
Bár, ha kapok végre egy normális matt fóliát a hátlapra, valószínűleg a fiókba kerül.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Durva a srác, ki nem nézném belőle, hogy ilyen videókat csinál..
Én is csak múlt héten iratkoztam fel a csatornájára, egyenlőre nagyon tetszenek a videói.
pusszycat: Erre gondoltál szerintem, nagyon bejön nekem is -
-
-
-
válasz
Sebestyen01 #605 üzenetére
Oké, így már értem.
Kasya: A brókercégekkel sincs semmi gond, csak körültekintően kell őket kiválasztani. -
válasz
Sebestyen01 #601 üzenetére
Ejnye, azért két ilyen telefon egymás mellett elég nagy luxus!
De ez estben ez már valamiféle hobbinak tekinthető, nem?
-
válasz
Sebestyen01 #597 üzenetére
Jól tetted, hogy megrendelted, ha megvan rá a pénz, minek várni. Szerintem nem fogsz benne csalódni.
Bár a kijelző mérete lehet, hogy szokatlan lesz. Nekem legalábbis elég gáz volt egy i6 az S5 után.
-
-
Egy újabb teszt .
-
-
-
Beindult a Vodánál az előrendelés. Színhiány, horror árak, de ajándék vezeték nélküli töltő!
-
-
-
-
Azt sajnos nem tudom. Van egy ismerős a Vodánál, és tőle kérdeztem, hogy mikorra várható, de csak ennyit mondott. Illetve még azt, hogy 17-től az üzletekben is megvásárolható.
Én is flottás vagyok hűség nélkül, de szerintem most váltok Red Medium-ra a roaming, illetve a biztosítás miatt. -
-
Ez nem ilyen egyszerű. Én sem szoktam dobálni, sőt nagyon is vigyázok rá, de ennek ellenére egy éve sikerült úgy elejtenem egy S4-et, hogy összetört a kijelzője. Tok, illetve fólia még sosem volt egyik telefonomon se. Ennek a hátuljára viszont muszáj lesz tenni egy matt fóliát az ujjlenyomatok miatt, illetve lehet, hogy ez lesz az első telefonom amire biztosítást is kötök.
Drakk: Melyik boltban van kitéve, és milyen színekben? -
Egy újabb drop test.
-
-
-
-
-
válasz
alkatraz3000 #209 üzenetére
Te nem unod még?
Hála Neked szerintem már mindenki tudja, hogy ez egy jó telefon, de azért az iPhone nyomába sem érhet! -
Lehet, hogy igazad van, végül is így lenne a logikus, de a Samutól bármi kitelik.
Egyébként nekem mind1, mert szerintem bármelyik modellt veszem, mindenképp a feketének mondott sötétkék szín a favorit (bár ez még változhat, ha végre sikerül kézbe vennem)...
Drakk: Elvileg április 10.-én megérkezik hozzánk is. -
-
-
60 ezer a különbség? Én úgy tudom, hogy 100 euró, illetve ha jól hallatom 40e forint a magyarországi "hivatalos árkülönbség", de erre nem vennék mérget..
Szerk: pohár: Most ránéztem a német MM árakra, valóban 150 EUR a különbség, így már elképzelhetőnek tartom a 60 ezres magyarországi különbséget sajnos.. -
Ha már szóba jött az Apple: ez legalább nem hajlik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest