Hirdetés
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Van valahol olyan opció a telefonban, amivel ki tudnék tenni azonnali tárcsázást a kezdőképernyőre? A régi telómban volt, és most eléggé hiányzik. A széléről ugyan behúzhatóak a kedvencek, de én olyat szeretnék, ami egy érintésre hívja az adott emberkét.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
aggleány
addikt
Nekem is eltűnt a mobilnet ikonja, mint Z0mbi kollégának pár napja. Tapasztalt más is ilyesmit? Az oké, hogy átmenetileg nincs mobilnet, ilyen már volt a T-nél. De hová lett az ikon???
-
aggleány
addikt
A telón, ahol régen más Samuknál a menü volt, most nekem egy olyan ablak menü jön fel, amivel minden nyitva lévő ablakot be lehet zárni. Át lehet ezt állítani valahogy a régi menüt mutató ablakra? Egy csomó alkalmazásnál használtam, és most hiányzik.
-
aggleány
addikt
Megint kérdésem van: hogyan tudom aktiválni a GPS-t? Letöltöttem egy navi programot, és veszettül keresi a jelet. A telóban a szokásos helyeken kerestem a GPS-t, de nem találtam.
-
aggleány
addikt
Talált esetleg valaki jó fóliát vagy tokot, ami nem karcolja a kütyüt?
Mostanra tudtam végigolvasni a topikot, és sajnálattal láttam, hogy a gyári tok nem az igazi, pedig ma akartam megvenni. Egyelőre tok nélkül használom, de mindenképpen szeretnék majd rá valami védelmet. Aki talál valami szuper cuccot, légyszi ne tartsa magában!
-
aggleány
addikt
válasz
silentkiller #1527 üzenetére
Igen, arra gondoltam, de már annyira régen volt, hogy elfelejtettem, hogy mi a neve. Köszi szépen.
Mindjárt csinálom, csak megvárom, hogy teljesen feltöltsön.
Nektek is nagyon gyors a töltés? 8 előtt 2 perccel tettem fel töltőre 35%-kal, és most 99%-on van.
Ééééééés... már meg is van!!!
-
aggleány
addikt
válasz
Szellem. #1524 üzenetére
Pont erre gondoltam. Azt szeretném, hogy ez nálam is így működjön.
Sajnos nálam Win XP van, és ott egy kicsit macerásabb a dolog.
Az a vicces, hogy az itteni kérdéseim alapján tök hülye vagyok a droidhoz, pedig nem, anno pár cikkecskét is eszközöltem a témában néhány oldalra, de ez a Lollipop még új nekem, tegnap vettem a telót, és egy csomó mindent nem találok rajta, ami kellene.
Anno a Note 3-nál valamilyen fejlesztői beállításokban kellett valamit bepipálni, hogy működjön a kapcsolat Win XP-vel is, de itt nem találom azt a lehetőséget.
-
aggleány
addikt
Valaki megírná, hogy hogyan tudom csatlakoztatni USB-vel a számítógéphez? Emlékszem, hogy anno a Note 3-nál sem volt egyszerű, de most hiába nézegetem a telefont, nem ismerős, hogy az mi volt anno.
Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
silentkiller #1520 üzenetére
Igen, ilyesmire.
Isten vagy, sikerült.
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Tényleg nem lehet sehogy sem átvariálni a név sorrendjét a névjegyzékben? Keresővel nem találtam ilyesmit.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest