- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz
4850 oc #3329 üzenetére
Most miért is?
Kitől ha nem tőletek kérdezi meg az ember hogy milyen bajai jönnek elő, ha jönnek, a telefonnak? PR marketingest kérdezzek?
Garancia gondolom 1000x jobb mint Sony annál nem nehéz jobbat szolgáltatni, rootolást stb amit meg kéne tanulnom samunál ha váltok, még fontolgatom.
(#3332) thamasz "fényévekkel" jobb az S6
-
Wapmester
senior tag
válasz
4850 oc #3222 üzenetére
Nagyon egyszerű, nyitogass meg dolgokat, böngészőt, játékot, alkalmazásokat, legalább 10 dolgot aztán térj vissza a legelső megnyitott dolgoghoz az alkalmazásváltóban ha újra tölti akkor nem javult, 6-8 dologig ment általában a frissítés előtt afelett már újratöltötte a megnyitott régebbi dolgokat.
-
mati12
senior tag
válasz
4850 oc #3194 üzenetére
Hosszú idő után megtaláltam az első olyan edge alkalmazást amit valóban hasznosnak találok. Ez pedig nem más mint az Edge Circle app amivel valóban felgyorsíthatjuk a kontaktok és az alkalmazások elérését.
Amúgy a napokban jött ki frissítés az Edge képernyőre is. Nem tudom,hogy mi változott,de frissült a 15.01.00-as verzióra. -
Wapmester
senior tag
válasz
4850 oc #2982 üzenetére
biztonsági mentést a beállítások menüben a mentés és visszaállításnál csinálhatsz, nem tudom mit ment mert még nem próbáltam, mert én usb-vel pc-re lementettem az adatokat. Hard resetet pedig úgy kell, hogy kikapcsolod a telefont aztán a bekapcsoló gombot+menü gombot+ hangerő fel(hangosító) gombot egyszerre nyomod egészen addig míg meg nem jelenik a Galaxy S6 Edge logó utána bejön a recovery menü ahol a Wipe data/factory resetet kell kiválasztani és aztán a Yes delete all user data opciót és kész végül már csak a reboot system now menüpontra kell kattintani amivel újra indul a telefon. Mikor a recovery menü megjelenik a hangerő gombokkal tudsz le vagy fel görgetni, a bekapcsoló gombbal meg kiválasztod a menüpontot. Itt van képekben is folyamat hogy könnyebb legyen:
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Kékes525
félisten
-
pohár
félisten
válasz
4850 oc #1935 üzenetére
ja jó, akkor nemszótam, mert amúgy 280k az Edge függetlenül
de már vége az akciónak, már nincs 0%-os THM hiteltalán még a Media Marktban tudsz intézni 0-s hitelt, ha nagyon kell a zöld szín, de amúgy azt írja az Edigital, hogy ők 07.07-én kapnak zöldet, lehet akkortájt fog kapni a Té is
-
pohár
félisten
válasz
4850 oc #1933 üzenetére
nem bírod kivárni, míg kapnak?
elég egyedi szín, meg kell hagyni, de lehet, hogy megérné rá várni, ha tudnak rá érkezési időpontot mondani, nem csak majd egyszer, de akkor mindenképp szólunk majdjóval olcsóbban ki tudod hozni a telót, mint a bolti ár? mert ha nem, és esetleg azért vennéd ott, mert van részletfizetési lehetőség, akkor jó megoldás lehet az Edigital is, szerintem még mindig 0%-os THM van a telóra
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest