- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Lehet, hogy Te hozzá se nyúlsz, de az az "Internet" 30%-os használat nem ébreszt benned gyanút ?
Mik futnak pl. a háttérben ??? De mondok 1xűbbet: miért nem kapcsolod ki a mobilnetet a "merülési teszted" idejére ?
Nálam 3-4 napot lazán elmegy 2-3 óra beszélgetési és kijelzőidővel ! De persze nem fut semmi közösségi média bullshit, és különféle hülyeségek a háttérben, sőt netet is csak napi néhány percre adok neki frissítések ellenőrzése és telepítése végett.
-
Kékes525
félisten
Az nem hazugság.
Legalábbis remélem.
Én még csak olvastam róla, nekem még nem jött le. Amúgy az XDA-án ezt írják róla: new update G925FXXU2BOGE 5.1.1
-
resu8823
tag
én kikapcsolt kijelzővel vettem észre amikor rásütött a nap, majd, mikor jobban néztem akkor látszott. bekapcsolva szerencsére nem vehető észre, de a tudat hogy ott van, ....
sajnos fényképezővel nem sikerült jobban lefotózni, csillogott minden, de ezen látható miről beszélek
-
Én ezt a pakkot rendeltem meg az ebay-ről.
Angliából jön. Péntekre vagy hétfőre itt is lesz. A Spigen cuccok nagyon jók mindenben. Prémium minőség és tudja azt, amit leírnak róla.Szóval, én mindenképpen javaslom neked, hogy ezt vedd meg! Csalódni nem fogsz benne az biztos!
Amit még javasolnék, hogy mindenképpen inkább fizess érte egy profi "fóliafelrakónak" a felrakásért! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest