Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
válasz
kavics325i #27394 üzenetére
Penteken vittem be es kedden kaptam smst a galaxy mini2 csere telefonra h mehetek a keszulekert mert kesz.megis lepodtem milyen gyorsak.mar banom h elfelejtettem elhozni a szerviz lapot annyira siettem vissza meloba,meg sokan is voltak mert ebedido 11.30 -12.00 volt amit nem tudtam.2 nyanyaval ossze is vesztem mert elmentem enis a mekibe addig es mire nyitott mo.dtam en mar itt voltam elobb es sietek.erre az volt a valasz,okis sietnek bekell venni a gyogyszeruket.
Azt h te miben hiszel (mikulasba,ufokba,jezuskaba stb)az 1 dolog,csak engem ne allits be szavahihetetlennek.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
ratam23 #27392 üzenetére
Aksi hibaval vittem be,nyiregyi samu szervizfelvevobe.
100% felvolt toltve es hirtelen 0% lemerult.
3 munkanap mulva szoltak h kesz a telo.uj aksit,teljes hatlapot,toltot,usb kabelt csereltek.
Szal kijelzon kivul mindent kicsereltek knox 1-el.lolTeljesen elegedett vaok a samu szervizzel.
-
Csillag01
aktív tag
Knox témával kapcsolatba
konox 1 volt a telom.elromlott.nem is érdekelte öket hogy átfordult a számlálója.kicserélték az egesz belsejét.
szal erröl ennyit.(samsung hivatalos szervizröl beszélek).Ja és vissza adták knox mentesen
-
Csillag01
aktív tag
Csak annyit szeretnek a topikhoz hozzaszolni,hogy bevittem szervizbe az s4 em mert az aksija kinyult (2 honapos keszulek).5 nap mulva vissza kaptam teljes hat,aksi,tolto,kabel cserevel szal a kijelzon kivul mindent kicsereltek rajta.rendkivul elegedett vagyok a samu szervizzel.
Thanx Samsung.
Respect
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- E-roller topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Bestbuy játékok
- Disney+
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest