Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Atrasko #66827 üzenetére
Felraktam a ROM-ot Addons nélkül.
Szép a ROM de a gyárihoz képest nekem lassabnak tünik. A kamera az S6 port de az effektek nem mennek mert kilép. Az érintőgombok közül amelyik a menūt hívja elő az alkalmazásokban az nem azt a funkciót csinálja hanem a z almazàs előzményeket és nem is lehet átállítni. S Tweaks is hibával leáll.
Térerő tökéletes nálam.
Megy vissza a gyári ROM Imperium Kernellel.
-
Atrasko
tag
válasz
Atrasko #66798 üzenetére
Tévedtem, mégsem hardverhiba.
Felraktam ezt, [WizCyan Lollipop S4 V4.1] és ezzel a rom-mal a telefon fél percen belűl talál 6 - 8 GPS kapcsolatot, és stabilan meg is tartja azt. (Szobában, az ablaktól 1 méterre !)Valami baj van ezzel az RR rommal (legalábbis nálam), mert nemcsak a GPS kapcsolat szűnik meg fél percenként, hanem kiírja, hogy "A GPS vevő ki van kapcsolva". Azután újra van GPS vétel, majd kezdődik az egész elölről.
-
törölt tag
válasz
Atrasko #66746 üzenetére
Az alapsávod eggyel régebbi mont az enyém.
Az aláírásomban lévő hivatalos FW Baseband és Bootloaderje kell annak a SuperTW ROM-nak.
Privátba írtam arról a másik új Basebandról.de azzal se jó az RR és Lineage OS 14.1 nekem.
Nem vagyok boldog
A mikrofont a Baseband/BL páros vagy a Kernel vezérli?
Ha a kernel végzi akkor miért van hogy gyári alatt jó,LOS meg nem?
-
törölt tag
-
awakening87
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Atrasko #66484 üzenetére
Így van. KK alatt ez mind működött a gyári hívásblokkolóval. Volt a KK-ban gyári tárcsázónak is hívásblokkoló része de nem tudta ezt amit a beállításokból értél el hívásblokkoló. Lollipopból kikerült a jobbik blokkoló helyére ne zavarjatok lószar került. A tárcsázós blokkoló megmaradt de az nem az igazi, nem tud mindent.
KK:
-
törölt tag
válasz
Atrasko #66414 üzenetére
Az az illető én voltam....
Az általad linkelt oldalon is írnak a Wiperól:
"Perform a Full wipe factory data/reset before and after flashing so your phone cache will be cleaned-up and help get rid of lag issues once the installation is finished. Read at the bottom of this post for performing factory reset."
Ha Custom ROM-ról szeretne valaki Stock ROM visszatérni akkor Flashelés után kell a Wipe mert Bootloop lesz az eredménye,ami megszűnik a Wipe után.
Akkor is kell a Wipe ha 4.x.x-ről 5.0.1 megy at az emberke.
A 4 fájlos ROM-oknál csak olvastam az automata Wiperól. Sose próbáltam még...
-
RR-13
őstag
válasz
Atrasko #66414 üzenetére
Szia. Közben már találtam rá példát, hogy mi lehet a baja a telefonnak, ez másnál is előjöttt!
-
RR-13
őstag
válasz
Atrasko #66412 üzenetére
Szia.
Köszi a választ. A ROM hivatalos, egyfájlos és ez volt:
I9505XXUHPK2_I9505OXXHPL1_I9505XXUHPK2_HOME.tar.md5
Egy CUSTOM ROM-ra frissítettem rá és megvolt a Reset is rendben végig ment, majd megnéztem a telefonban, hogy Hivatalosra ált -e át az Egyedi és igen.
Majd egy Wipe resetet akartam csinálni Recoveryből, és akkor már ott nem engedett be Recovery módba, hanem felvillant egy kicsit fenn a kék felirat majd kikapcsolt a kijelző és a telefon.. eztán már nem kapcsolt be sem a telefon, csak akku kivét után minden próbálkozásnál 2mp-ig felvillant a Samu felirat vagy ODIN mode vagy Recovery mód és kikapcsolt...
A töltőt sem érzékeli és az USB kábelt sem.."Bekapcsolásnál" egyet rezeg és a leírtak és ennyi..
-
törölt tag
válasz
Atrasko #66397 üzenetére
Nekem nem indul el Recovery módban.
És megvan még a gond.
Fogalmam sincs mi a baj. (Gyárin és CM13 megy rendesen)
Másoknál a Whatsapp video hívás nem megy. (Zöld képernyő és Resurrection v5.8.1)
Muszáj voltam visszarakni a gyárit mert fontos hívást vártam este és nem akartam megint a mikrofonos dologgal játszani.
-
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65861 üzenetére
Én csak ajánlani tudom hogy állitsd át magyarra.Nekem is szokatlan volt elsőre, hirtelen azt se tudtam mi-mi.De egy használat után megszoktam.Túl fontos funkciók ezek ahhoz hogy ne legyêl 100%-ban biztos az értelmezés következményeivel.Legalábbis nincs kedvem mélyebben belemerülni a téglagyártás rejtelmeibe.Rashrt is már régóta használom és kitünő termék, ez az 1 baja van: hogy nem tud magyarul
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65859 üzenetére
Azt linkeltem neked, lefelé kompatibilis, az újabb romok ezt kérik+első oldalon kiválasztod a magyar nyelvet, akkor magyarul beszél.Nekem jobban bejön mint a régebbi és mintha gyorsabb is lenne
Ha a Rashr- fennt hagyod, a Reboot Recovery mappa egyből TWRP-be lép, nem kell a gombokkal játszani, sem kikapcsolgatni
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65595 üzenetére
Szerintem próbáld ki a CM13-at, pár képet csináltam már, és jó volt.Ha mégse, van.Imperium v16 rom,vagy Omega, vagy linkeltem pár hsz-el följebb AOSP 7.0, vagy CM14 7.0,stb van még más és a végén a gyári.Ha raktál vmit jelentkezz mondok pár beállitást amitől jobb lesz.
CM13-hoz Gapps Pico 6.0-át tegyél.(gapps.com)
-
Black_Raven
veterán
válasz
Atrasko #65592 üzenetére
Ha Odinnal gyárit teszel fel, minden megy a TWRP,root,Xposed stb, visszaáll a gyári állapot.Újra kell mindent csinálni.De nem biztos hogy hibátlan lesz az 1 fájlos, mivel 4+1 fájlos után kéne/ajánlott.Vagy rakjál twrpből másik custom romot,és akkor marad a twrp.Pl.CM13 6.0.1android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest