Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
MunezXBK #7464 üzenetére
Én is kértem a T-nél biztosítást, mert ekkora összegnél agyvérzést kapnák ha ellopják, és a részleteket fizethetem tovább 2 évig a semmiért.
Évi 2 káreseményt lehet benyújtani:
"6. A Biztosító egy adott mobiltelefon-előfizetés (telefonszám) alapján fedezetbe vont Készülékre
nézve az adott Biztosítási Esemény bekövetkezésének időpontjától visszafelé számított 365
naptári napos időszak alatt összesen – az adott Biztosítási Eseményt is beleértve – legfeljebb
kettő Biztosítási Esemény alapján teljesít szolgáltatást, vagyis az adott kárigény alapjául
szolgáló Biztosítási Eseményen kívül a Biztosítási Esemény bekövetkezését megelőző 365
naptári napos időszakban maximum még egy olyan Biztosítási Esemény fordulhat elő, amely
alapján a Biztosító szolgáltatást teljesített. Amennyiben az elmúlt 365 naptári napban történt két
káresemény alapján a Biztosító már szolgáltatott a Biztosított számára, az adott Biztosított adott
előfizetéshez kapcsolódó biztosítási fedezete továbbra is hatályban marad, azonban a
Biztosított újabb érvényes kárbejelentést ugyanazon előfizetés alapján legközelebb csak olyan
Biztosítási Eseményre nézve tehet, amelyre teljesül a fenti 365 naptári nap alatt legfeljebb 2
kárkifizetéssel járó Biztosítási Esemény feltétel."Nekem megér havi 2500Ft-ot, és aki teheti az a vásárlást követően 60 napon belül kössön biztosítást, mert sosem lehet tudni alapon.
Amúgy érdemes olvasgatni a szerződési feltételeket is.
-
vick33
tag
válasz
MunezXBK #7464 üzenetére
[rant]jaja 25k-s előfizuval 2 év hűséggel és nem vehetsz minden hónapban, mert két év végére 500k lesz:-) vagy hát vehetsz, de ha minden hónapban összetöröd két évig a telót a végére 24*25000*2+2500*24 lesz a bizti+ cserekészülék + előfizu ára:-) azaz 1260000 Huf, de csak az előfizu is 600k:-) bár ha azt is meg a telót is a cég fizeti, mint néhányunknak, akkor ingyen van, de akkor is sokat kell dolgozni a prémium kategóriás juttatásokért. Akkor meg már az ember a céges lexussal vág fel nem a telóval:-) lényeg a lényeg a telóért mindenképp sokat kell dolgozni, az árát valahol ígyis úgyis megfizeti valaki:-) Legjobb esetben a munkások akiket dolgoztatsz minimálon
[/rant]
-
tesopapa
aktív tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #7287 üzenetére
Sammobile-on van fent , deitt is van hozzá egy link.
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #7279 üzenetére
Ne tedd fel. Nagyon jó rom egyébként, ezt használom én is. Teljesen hibátlan. De ha már eddig vártál, várd meg a 2.0-t. Írta ide is, hogy hamarosan jön. Abban már az új framework lesz.
Szerk: Illetőleg, ha kétszer akarsz romolni, akkor tedd fel nyugodtan. Jó rom, szép munka. Szép, smooth ,gyors rom. Van hozzá cwm- ből telepíthető zipes crt-off effectem is , ha kell, meg N7 ported penguin animations pack, szintén zipes.
-
-
zack
nagyúr
válasz
MunezXBK #6741 üzenetére
A fejjel görgetés is hol megy hol nem. Ha mozgatom, van hogy meg sem áll az oldal aljáig, bármit is csinálok.
Nagyok a hiányok szoftver szinten, még mindig kissé instabil.
Nekem a MEA ma teljesen megbolondult. Galéria nem nyílt meg, csak FC, bármit csináltam, és nem tudtam a vissza gombbal kilépkedni a launcherig. Egy újraindítás megoldotta, na de akkor is, ne mááá...Gyorsboltban 210e ft. Valaki kipengeti, és ezt kapja?
-
vick33
tag
válasz
MunezXBK #6209 üzenetére
Én azóta amióta egyszer véletlen használtam a fülest amit a nexus s hez adtak, nem merek még hozzá érni sem a gyári füleshez:-) Bár az igaz, hogy adtak egyszer egy fülest egy orange ways buszon, azt nem alázza semmi
nekem van egy pár sennheiserem azokkal gyönyörűen szól. De mindenképp próbáld ki, mert néhányan azt írják hogy a méregdrága shure fülesekkel baja tud lenni
-
Sz.Miki
őstag
válasz
MunezXBK #5974 üzenetére
Kb 23-24 S IV-et próbáltam ki különböző helyeken, MM, Telenor, Voda, T-mob, ismerősök. És tök mind 1 milyen rom volt fent a lila utánhúzás jelen volt. Ez az összes ilyen kijelzőt érinti. Nem egyedi esetről van szó, hogy nekem csinálja nekem nem, kérdés, hogy figyelsz-e rá vagy sem, észreveszed vagy sem. automata fényerő mellett ott van az, akinek nincs azt nem hiszem el...
Az enyémnél is jelen van.
-
KKevin
tag
válasz
MunezXBK #5935 üzenetére
Azt már csak általánosságban írtam
Ha szolgáltatós a telefonod, de a product code XEH, akkor jó eséllyel független a telefonod.
Az, hogy most a fent lévő ROM ME2 vagy MDM vagy bármi más, az nem határozza meg a hálózatfüggőséget.
De tényleg az a legegyszerűbb, ha kipróbálod másik microSIM-mel, hátha van valakinek a környéken. -
KKevin
tag
válasz
MunezXBK #5928 üzenetére
Van itt egy kis fogalomzavar. A ROM verzió az ME2, ilyenek most a legfrissebb függetlenek meg a T-mobile, és ezek szerint a Vodafone-nál is ez a legfrissebb. A product kód Magyarországon az alábbiak lehetnek:
XEH - független
PAN - Telenor (Pannon)
TMH - T-mobile Hungary
VDH - Vodafone HungaryHa CSC-nél az van, hogy XEH, akkor független, ha a másik 3, akkor függő. H egyik sem, akkor külföldről behozott, az viszont sok féle lehet.
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #5871 üzenetére
Dehogy hagytam volna ott. Irígy is vagyok. Én még csak az ára miatt nem vettem, két kártyával várom az áresést (azt aztán várhatom, úgy néz ki)
Ajánlott tok részemről: SGP SPIGEN tok Az ablakos nekem nem tecc, az olyan mint egy gyári flipes tok, csak elöl ki van vágva, hogy láthasd az órát. Szerintem ronda..
De ez a Spigen ez rősen nyami kategória... De nagyon..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest