- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
frigoo
aktív tag
Hát ezaz, hogy nekem az automata üzemmódban el van szürkülve ez az opció. Az autómata éjszakai mód ki van kapcsolva, a képstabilizátort így be tudtam kapcsolni, de az iso kapcsoló nem aktív.
B-L-A-C-K: a sebessége, a kijelzője, a sok feature, a hangzása, a 4,3 helyett 5". Sokan írtak laggolásról, én ilyent nem tapasztaltam, igaz csináltam egy full wipe-os repartos rom telepítést. Az akksija egy kicsit karcsú, az S2 két napot vígan elment, de kijelző időbe sokkal jobb, 5+ óra jön ki egy töltéssel. Valószínűleg az újdonság varázsa még tart.
-
-
Gizmo94
veterán
Nahát akkor én írok nekik, mert az én S3-am pont úgy néz ki, mint amin átment a kamion.
Kijelző annyifelé törve, hogy pók olyan hálót nem sző, a keret is full lekopva, repedt, akkufedél meg sincs, úgy széttört, helyette cellux van. Szerintem nekem bőven jó az az egyszeri eset, ha méltányosak lesznek.....
-
proly01
őstag
Gyári T-s 4.2.2 UBMF4.
Rootoltam az összefoglalóban leírtak szerint illetve kiszedtem belőle titanium backuppal a sallangot,ennyi.De már egyszer ezt megcsinálta velem akkor az aksi ki-be sem segített rajta csak a "HR" gyári CWM-ből(meg is lepődtem,hogy még a belső SD tartalmát is csontra legyalulta.S2-nél ez másképp volt ha Factory resetet nyomtál)
Aztán rendesen működött egészen tegnap estéig.
De ma direkt kikapcsoltam a melóhelyen 3 szor is és mint 3 szor hiba nélkül bebootolt kb 10 mp alatt.
Ezért nem értem. -
sebesvarib
csendes tag
-
Land
veterán
Szakiii: Köszi! Pár perc erejéig használtam Samu gyári fülest és a 3k-s fülesem után nyúltam utána. Elsőre azt hittem jackhibás a telefonom vagy gyári hibás a füles, de nem.
Számomra elégtelen az a "minőség".
Rendesen újrahúznám persze. Sőt nem riadok vissza a főzelékektől sem. Esetleg 4.3 GE, mely jónak ígérkezik. Csak legyen gyors bárhogy is! 4.3 gondolom nektek is hamarosan hivatalosan kijön.
Van jó fülesem. Minden telefonomat azzal használtam PowerAmp-pal. Pl S3 szépen szólt, főleg ha Voodoo volt alatta. Ehhez képest milyen az S4?
HTC szerintem van Wolfson-Voodoo szintű. -
vepe
őstag
nem tudom de itt van előttem egy s4 mini (ugyanolyan az előlapja) annak szépen világít a két gombja,az s4-nek, meg mintha kézzel lenne festve (picit sem egybefüggő és egyenletes)..ezért kérdeztem, hogy másnak is ilyen-e
Talán legjobban úgy tudnám elmagyarázni, hogy olyan a két gomb, mintha meglenne kopva..
-
nyulnyulu
senior tag
igen,ha jól tudom szürke importos cuccok,de legalább bolti garit adnak egy évet ha jól tudom ,az sem rossz,én valamilyen papir nélkül nem vennék telefont iéyen értékben,én is nézegettem a ph n a telókat,mit kéne vennem(ma adtam el az s3 at)aztán inkább a rendes vodásat vettem meg
-
-
-
-
..megvan köszi!
Sejtettem, hogy valami gebasz van, mert miután feltoltam a vodás MGG-t, szlovén volt az alap nyelv amit felajánlott, most meg látom, hogy SIM a pc kód.
Pedig most ellenőriztem, VDH-s romot szedtem le a samsung-update-ről, ezek szerint rosszul volt feltéve.. -
-
Sanya72
csendes tag
Üdv. Köszönöm a választ. Akkor ha jól értelmezem letölthetek bármilyen 4+1 fájlos MGA romot, újraparticionálva rootolás nélkül felrakhatom az odinal, és át fogja írni a product kódot is XEH-re, és mint egy független telefon fogja a további kiadott frissítéseket is kezelni? A xxubmga rom független vagy szolgáltatós?
B.S.
U.i.: az Odin3 v3.07 megfelelő hozzá? -
Poplacsek
senior tag
Én is mindig csak 1 fájlossal frissítgettem a régi laggolós gyári szoftot, elmentem így az MGA-ig, de sose lett jó.
Rábeszéltem magam a 4+1-fájos MGA felrakására. Na most atomgyors minden, nem bántam meg, hogy fél napot rá kellett szánjak mire mindent feltettem utánna + beállítgattam...Egy kérdés: az MGA-nál újabb ROM-okkal (MGG, MH8) most mi a baj? Rootolhatók? Ajánlottak, vagy maradjon az MGA, az a tuti alapon?
-
xrvman
őstag
Ott se. (Megnéztem a saját gépemen, és a Notebookon, de ua.)
Ugyanúgy csak a régit látni, ami előtt nincs pipa.
Félreértés elkerülése végett a telefonomon ott a play, onnan tudok telepíteni. Ám a PC-ről webről nem, mert nincs benne az eszköz.Ok megpróbálok ki be jelentkezni a telefonon, Bár most telepítettem onnan egy DOTS játékot pl. szal minden működik ott, értesít is ha van frissítés stb.
-
kengyel
nagyúr
Nálam 10 emeletes panelházban , többnyire teljes szokott lenni. Van amikor naponta több kerületben megfordulok, ott vannak minimális eltérések. De olyat még nem tapasztaltam ,hogy 3-as térerő alá csökkent volna. Ezek természetesen a 3G, és H+ ra értendők. Még idáig nem volt alkalmam kipróbálni a 4G hálózatot.
-
Igen tudom, hogy erről beszéltél
És ezt tettem fel én is, és ezzel lettek a leírt dolgok nekem sokkal rosszabbaktsuckware-Akkor neked a ONE még annyira sem fog tetszeni!
Vegyél Eldzsít
Nekem az összes galaxy széria megvolt és mindegyik hozta a várt színvonalat, de ez az S4 maga a megtestesült gyönyör, nem tudom, hogy neked mi bajod van vele
Szerintem a ma elérhető legjobb telefon, pont. -
Nekem is T-s Rom volt fenn és írtad, hogy majdnem 7 óra kijelzőidő meg gyorsabb stb...hát nekem is jobb volt a szolgáltatós Rom mint ez a független!
Nekem zabálja az aksit elég durván és kijelzőidő max 3 óra, és rendesen repartitionnal tettem fel, amúgy túl vagyok párszáz Rom feltételen és azt vettem észre, hogy bizony telefonfüggő is 1-1 Rom nem feltétlenül jó mindegyik telefonon hiába ugyanaz a típus!
Nem tudom mièrt van ez de ez van -
jooker82
nagyúr
Jah ennél a G repedéses esetnél se voltál ott,nem láttad,hogy történt,mégis körbejártál vele néhány topicot idén nyáron,holott 2012-es képről van szó. REPED a G kijelzője mi???
látom itt is csak okoskodsz,mint a g topicban,meg kimagyarázol értelmetlenül mindent..
Sorry a többiektől,csak neki s4 van és már unalmasan rontja a levegőt más nyugodt topicban.ezért irtam
-
Bazsa74
tag
Na felraktam újbol a romot. Amint a pit-et betallozom autómatikusan beteszi a pipát a re partition-ba. Betallóztam az összes file-t és utána kivettem minden pipát, majd vissza. Most jónak tünik. Bár csak nem ez lehetett a gond. Na mindegy, most facának tűnik. Köszi a segítséget
-
Bazsa74
tag
Amint be tallóztam a 4 file-t, az odin betette helyettem a pipát a re-partition kockába.
Elötte gondolom nem kell semmit csinálnom, gondolok itt (gyári beállitás, kártya kivétele) ilyesmikre?! Ezeket nem csináltam, csak az efs mappát mentettem le vagy 9 helyredobolson: Örülök. Nekem is volt már kibontáskor ilyen problémám, csak ezért gondoltam.
-
-
tothl
addikt
Hát ja..
Mondjuk most, hogy belegondolok az O4x fényes keretét is meg-meg kapta itt-ott ugyanez a fajta tok, de valamiért azt nem sajnáltam, ezt meg igen..
Persze lehet azt is mondani, hogy oké a tok megkarcolhatja a keretet, de legalább ha leesik, vagy ütődik nem lesz baja esetleg koszos kézzel is bátrabban nyúlsz hozzá.
Szóval valamit valamiért.... -
supertrezi
aktív tag
Ha lelőttetek volna, se jöttem volna rá...
Kösz a válaszokat. Meg se próbálkoztam ezzel; valahogy úgy véltem, hogy a csak képernyő feloldását ajánlja föl nekem, pedig én egyből az SMS-t akarom olvasni; szóval "hüjegép".
Alles klar, Herr Komissar.
Még annyit kérdeznék, hogy nektek hogy csöng? Nekem úgy van, hogy kb. 1 másodpercig csak igen halkan csörög, s mikor a képernyő feléled, akkor vált a beállított hangerőre. Ez másnál is így van, vagy csak magánfícsör?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest