- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#16609) Land
Az S4 audio fronton (is) igazi csúcstelefon, nézd meg ezt a linket és a fejezet címét: Audio quality is perfectly clean
-
szia,
nézz meg egy olyan telefont is, amire tisztán - re-partition kipipálással - lett felhúzva mondjuk az xxubmga, hogy az nagyon rendben van!
akik csak frissítéssel húznak fel egymás hegyére-hátára a különböző firmware verziókat, de már az alap is tönkre van vágva, ott nem is csoda, hogy akadozik meg röcög...
elég visszaolvasnod, találsz több olyan hozzászólást, hogy aki rászánta magát a re-partition módszeres felhúzásra, annak pörgős lett a korábban akadozó és problémázó rendszer.
jó fülessel jó az s4 is, de a gyári füles felejtős. -
Szakiii
addikt
Üdv, én one-ról váltottam. Szerintem nem érezhető olyan szintű különbség hogy zavaró legyen. Ami tetszik az s4ben hogy hiába műanyag ide vagy oda sokkal kevésbé sérül a kijelző meg jóval karcállóbb. Kamera határozottan jobb. De a one szebb persze ez relatív. Nem tudom hogy gyári fülesek miatt mert nem ugyan azzal próbáltam a kettőt de a one jobban szólt nekem (de mint írtam lehet scak gyári füles ott jobb). A garancia viszont itt jóval jobb és nekem ez fontos szempont hogy nem kell attól tartanom hogy bármi gond lesz akkor heteket kell rá várni és lehet meg se csinálják csak visszaküldik....
-
tucsok.
senior tag
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://akciosujsag.hu/ minden nagyobb áruház aktuális és régebbi katalógusa megtalálható rajta, jó böngészést kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest