Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ateszpapa #17762 üzenetére
akkor egyértelmű a dolog, cserélik az akkumulátort.
Sword; esetleg az lehet még, hogy van a rendszer számára elkülönített eszközmemória, és külön a belső tár, bár nincs olyan látványos fizikai elkülönítés, mint a korábbi típusok esetén, de számszerűsítve kezelheti külön a rendszer, és hiába van látszólag elegendő szabad hely, de ha az nem a megfelelő részen, akkor problémázik.
-
-
szanci
csendes tag
válasz
Ateszpapa #11827 üzenetére
Nekem mukodnek az NFC kártyák, ezt használom.
Egyébiránt nagyon de nagyon hasznos dolgokat lehet a segitségével csinálni.. teljesen el is lustul az ember mellettükEgy teljes ház -ill. lakás vezérlését is majdhogynem nyugodtan rá lehet bizni (igaz kell egy két cucc még hozzá..ami már itthon is kapható potom pénzért) .. lásd itt.
(nekem a bejárati ajton kivul már majdhogynem minden automatizált by S4
)
-
-
válasz
Ateszpapa #11359 üzenetére
annyira kipróbáltam, hogy április 1-től úgy is használom!
net&roll 1 gb lte hasáb, nézd alul a "Milyen díjcsomagokhoz rendelhető?" részt; link
Mozaik XS, S, M, L, XL, XXL díjcsomagok, T-Mobile Ikon LTE díjcsomagok
dupla megerősítés; link
2013. április 1-jétől hatályos változások. - A továbbiakban a Mozaik XS, S és M csomaghoz kiegészítő adat-opcióként elérhető Net&Roll 1GB – LTE opció is. Általános Díjszabás 2.1.1. és 2.3.2.1 pont
ilyen tekintetben nem szeretek olyat leírni, amit nem próbáltam magam is, vagy nem támasztja alá hivatalos forrás, ellenkező esetben jelzem, hogy szerintem, hátha...stb. -
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #9355 üzenetére
Az nem a sebbenzin, hanem alkohol. A sebbenzin az sebbenzin.
Különböző %-os kiszerelésben van, pl 76, 96 stb. Könnyen beszerezhetö az, csak drága. De ha van orvos-nővér stb. ismerős, akkor olcsósìtható. Egyébként kijelzőre fos, mert a zsírt ugyan remekül leszedi, de cserébe mind foltot hagy. Minden üvegtisztítóban van egyébként.
-
rjg
őstag
válasz
Ateszpapa #6764 üzenetére
Hja, a Samsung saját szoftvereivel csak a baj van.
Nálam sem a gyári T-s ROM-nál nem csinálta, sem az EMA2-nél az alatt a ~ tíz perc alatt, amíg ki nem töröltem a Root Explorer-rel. A pre rooted meg telepítés után azonnal. Ha már root-olt verziót ad ki valaki - S3-nál az xda-s srácok szinte minden új firmware-t kiadtak deodexed, előre root-olt, CWM-ből telepíthető verzióban is - akkor oldja meg, hogy a user telepítés után ne azonnal hibával találkozzon.
-
zack
nagyúr
válasz
Ateszpapa #6245 üzenetére
Köszi.
Végre itthon...Sok időm nem lesz belakni most, mert megyek futni, és csak egy gyors Endomondo Pro telepítésre van időm, de utána fejest ugrok a romolásba.
Voltam gyorsboltban, vettem hozzá egy egyszerű fekete belebújtatós tokot...Fülig ér a szám egyelőre.
Gyerekek ez a Nexus 4...Egy rakat xar.
Szoftver gyors, nincs lag, f@szán moddolható, de a vételi stabilitás olyan pocsék, hogy ilyet évek óta nem láttam. A 2 hónapos telefonon 40% volt a Telenor jel lakásban, ahol a többi telcsim tökéletes volt. Innentől kezdve a beszéd minősége is csapnivaló volt, ami a fő szempont egy telefon esetében nálam. Szóval LG, Nexus nekem nem kell többet. Hiába a pazar összeszerelés, anyaghasználat, romolhatóság, ha "elcsúszik" ilyen fontos dolgokon, mint gyenge és ingadozó térerő, és gyatra beszédminőség.
Ráadásul megtudtam, hogy a svájci és ázsiai piacra szánt modellek, amikből Magyarország is kapott, eleve alaplaphibásak, és ezért van a gyenge térerő. Persze ezt nem orvosolják gariban, mert nehéz bizonyítani, és nem az van hogy nem tudsz telefonálni vele, csak annyi hogy xar minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest