Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkoch820
tag
Hát, én feltettem ezt az új I9505XXUEMK8_I9505OXXEMK3_XEH változatot, de semmi különbséget nem találok az előzőhöz képest
-
tferi47
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Egy hete váltottam s3-ról s4-re. Szeretném megkérdezni, hogy T-s, 4.2.2-re fel tehetem-e odinnal az új 4.3-ast.
Ha igen van e valami extra teendőm? -
válasz
kengyel #24282 üzenetére
közben éltem a [P ]laci által is írt pcloud lehetőséggel - ezúton is köszi -, így már le is jött a firmware, most csomagolom ki, de a telefon feltöltődését még megvárom, aztán indul a móka.
csacsi67; akkor néhány nap késésben vannak, bár nekem tényleg nem olyan fontos a root.
nfsu17; az a lényeg, hogy ne legyen vele gond, de t-s telefon esetén talán még nem olvastam/hallottam problémásról.
-
válasz
kengyel #24278 üzenetére
oda mindig komplett firmware verziókat tesznek fel, de mostanság már csak olyanokat, amik egy állományból állnak.
szűk 200 kilobyte/sec sebességgel jön le, így ha nem szakad meg - mert szokása sajnos, ha sokan húzzák -, akkor 19 óra környékén leér, a telefont már fel is tettem közben tölteni, és ha lejött a firmware, akkor amíg azt kicsomagolom, addig nyomom gyári visszaállítást a telefonon lévő jelenlegi rendszerre, utána megy fel a friss, majd ismét nullázás, és végül belakom.
biztos lesz vagy 22 óra, mire kialakul egy elsődleges állapot - illetve ha az asszony "rámszól" közben, hogy vacsora....stb, akkor éjfél is -, de utána gyorsan kiderül majd, hogy maradásra érdemleges, vagy megy vissza a jelenlegi (re-partition kipipálással), mert az xxumj7 nagyon bejött.nfsu17; nekem is olyan van, csak régebbi gyártású, hiszen június 5-én vettem a telefont, de azóta sincs gond vele, és vélhetően már nem is nagyon lesz, mert akiknél probnléma adódott, azoknál egyrészt - ahogy olvastam - teljesen kínai gyártás szerepelt, japánról egy szó sincs, másrészt jóval korábban is mutatkozott már a púposodás, közel sem kellett 5 - 6 hónap.
-
[P]laci
senior tag
Model: GT-I9505
Country: Hungary
Version: Android 4.3
Changelist: 2082040
Build date: Tue, 19 Nov 2013 08:28:16 +0000
Product Code: XEH
PDA: I9505XXUEMK8
CSC: I9505OXXEMK3
MODEM: I9505XXUEMK8Hátha valakinek nem elég gyors a hotfile, innen is elérhető!
-
nfsu17
veterán
Hello.
Az akkumon egy darab "Korea" feliratot nem látok.
Csak japan, meg china.Ez akkor nem jelent jót, nem?
Az akku 2013.09.21-es gyártású. -
kengyel
nagyúr
válasz
kavics325i #24274 üzenetére
Gondolom valami javítás lesz a 4.3 hoz. Bár más országot megnézve a mérete alapján igen nagy.
Model: GT-I9505
Country: Hungary
Version: Android 4.3
Changelist: 2082040
Build date: Tue, 19 Nov 2013 08:28:16 +0000
Product Code: XEH
PDA: I9505XXUEMK8
CSC: I9505OXXEMK3
MODEM: I9505XXUEMK8(#24275) kali
Mekkora a mérete ? Akkor gondolom a szolgáltatók is megkapják. Lehet erre vártak a T. vel is
-
kengyel
nagyúr
A XEH függetlenre érkezik a I9505XXUEMK8
De úgy látom minden régió megkapja.
-
válasz
cslazokdani #24270 üzenetére
szia,
van külön témája, ott tudnak inkább segíteni; link
lte az i9505 s4-ben is van, ha a szolgáltató is támogatja azt, hiszen maga a készülék alapban tudja. -
cslazokdani
csendes tag
Sziasztok! Lecseréltem az s4 et aktivra. Nekem sokkal jobban tetszik. Viszont wifis töltöt nem tudjátok hogyan tudnék hozzá szerválni? Sokkal jobb lenne mint azt a kis fület nyitogatni. Másik kérdés, arra mikor jön kia 4.3? Jah és knoxmentes download módban. És még LTE is van a menüben nem úgy mint a sima s4ben....
-
DeadAdder
csendes tag
válasz
ricsi0307 #24266 üzenetére
Szia!
Hogy néz ki a púpos akksi?Mostanában az enyém is nagyon hamar lemerül.Ma viszont csinált egy olyat amit eddig még nem,hogy 33% nál egyszer csak kikapcsolt a telefon és be se kapcsolt csak ha ráraktam tölteni.Töltővel bekapcsolt és 0%töltöttséget jelzett.Nézegettem az akksit a közepe vastagabb mint a szélei,ha lerakom egy sík felületre akkor billeg,nem tudom gyárilag milyennek kell lenni mennyire sík vagy egy kicsit gyárilag is gömbölyded e. Made in china.Ja és ha a hátlap rajt van akkor a kijező felülete is domború. -
-
bmatyi
tag
Volt már valakinek akkumulátor problémája az S4-esével? Németországban vettem , ott a telók 30% érinti : [link] . Itthon is cserélik , vagy vennem kell egy új akksit?
-
nfsu17
veterán
Hello.
Nálatok is úgy van, hogy mindig párosítani kell a youtube-ot a géppel, ha mobilról akarok nézni videót tévén?
Nálam így működik:
-tévén youtube app elindít > eszköz párosítás
-mobilon YT appban a párosítás > kódot beolvassaAztán kitudom tolni tévére.
De ez így marha nyűg mindig.
-
ricsi0307
senior tag
Ettől a romtól ugrik a KNOX?Angol tudásom nem sok van a google féle fordító pedig olyan marhaságot fordított, hogy inkább rákérdezek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24252 üzenetére
Persze..
-
Newlocal
aktív tag
Köszi srácok. Nem hiszem hogy annyira befolyásolja a használatot... Szerintem hagyom, főleg h nem horror a csere.
-
válasz
Newlocal #24246 üzenetére
amennyiben szerdán vetted, úgy hétfőn záróráig él a 3 munkanapos csere lehetősége, bár az kérdéses, hogy mennyire lehet átvinni az üzleten egyrészt azt, hogy nem te okoztad a fizikai sérülést, hanem eleve ilyen volt, másrészt kérdéses, hogy mennyire akadályozza a rendeltetésszerű használatot - ami feltétele a fenti intervellumú szabályozásnak -, ezt csak te tapasztalod meg, ha használod, és még akkor sem biztos, hogy az illetékes is azonosan ítéli majd meg.
amennyiben webshop útján rendelted, úgy bepróbálhatod a 8 munkanapos elállást, az december 2-án éjfélig okés, indokolni nem kell, és tehetsz úgy, mintha nem is tudnál s asérülésről, hátha... -
-
Newlocal
aktív tag
Most vettem észre, h a led villanó üvege keresztben el van repedve. Szerdán vettem a telot. Most mit csináljak? Esélyem sincs visszavinni keddig.
-
-
Revesz
aktív tag
Ma elesett magasról telefon, odaszorítottam a fülemmel vállamhoz, sajnos nem jól kiviteleztem és leesett a parkettát kijelzővel lefelé... Amikor ez megtörtént kisebb szívgörcsöt kaptam... Félve vettem fel de hála istennek nem lett semmi baja pedig 190cm magas vagyok, megvédte a protectiv cover tok
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24237 üzenetére
Alkalmazások, azok beállításai, mentegetései, internetes dolgok, rég nem használt, elfelejtett beállítások.
Lehet az is visszakerül, ami miatt a jóembernek resetlni kellett. 30 wifi az mondjuk nyomós indok. De így nem lesz teljesen tiszta.
Nincs erre valami a play-en? Biztos hogy van. -
rjg
őstag
válasz
mgTerminator #24237 üzenetére
Van és lesz - root jogod? Ha igen, WiFi Pass Recovery & Backup
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24234 üzenetére
Visszaállnak a wifik, csak ugye a többi szart is visszataeszi amit közben mentegettél.
Szóval szerintem csak a wifi miatt nem érdemes. Persze ha nem tudod a kódokat az más. -
bmatyi
tag
Sziasztok !
Még 2013 júliusában vásároltam egy Galaxy S4-et Németországban(itthon vagyok ,Mo.-n használom). Azóta már volt egy kijelző cserém , most pedig az akkumulátorral van problémám . Nem egész fél nap alatt merült le szinte 0 használat mellett. Ma utána olvastam [link] . Ezek szerint ez egy valós probléma Németországban, és ott ingyen cseréli a Samsung ...
Gondolom itthon a zsebembe kell nyúlnom ha orvosolni szeretném a problémát -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24230 üzenetére
Ha mentéssel állítod vissza, akkor igen. Csak az otthonit használom, de annál ment. Tehát több wifinél nem tudom, de ebből kiindulva valószínű.
-
Maxentius
addikt
Van egy kikerülő megoldás, de úgy gondolom, a hazai szervíz ezt is ugyanúgy észreveszi, hogy nincs ott a KWV-érték, mint a 0x1-et.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24220 üzenetére
Akkor most visszamenőleg két hónap köpködő hozzászólásait lehet törölni. Mindenkinek meglett a vágya. Lassan nullázni is lehet. Vagy nem.
Milyen fasza teló ez az S4.!
Liberty! Freedom! -
b.bela1
őstag
válasz
scapegt #24212 üzenetére
Egyébként igazad van. Még egyszer sem próbáltam hanggal vezérelni.
Nálam ott lett felejtős mikor meghallottam, hogy:
-Hájj gelexyy
na itt kidőltem a röhögéstől.
Pedig ebben az esetben hasznos lehet. Lehet megpróbálom.A gyerekek macskája az utolsó, aminek köszönök, mert megkövetelik. A telónak aztán már végképp nem fogok!
-
b.bela1
őstag
válasz
falijja #24209 üzenetére
Elég nehéz, mert ilyen távolságon (közelségen) már a kéz apró remegése is elmosódást okoz (esetleg egy feles segíthet).
Bal mutatóval szoktam rákattintani, kiélesdik,jobb hüvelykel pedig lekapom.
Lehet nem szabályos, de működik. Kis gyakorlás. Elég jó képeket lehet csinálni.
Kinagyítva porszemek ilyesmik simán látszódnak. Próbálj párat, aztán ráérzel.
Többet szoktam csinálni, amelyik nem remegett be, azt szoktam megtartani. -
falijja
őstag
Lehet hülye kérdés de az s4 ben nincs makro felvétel....? csak az automatikus van....? mikor fóküszálok vele még éles de mikor lefényképezem akkor már egy kicsit mosottabb ez mitől van ....?
-
válasz
Revesz #24194 üzenetére
igazat megvalva nem csodálkozom ezen sem
megvettem anno a canon 700D-met, ami cseppet sem mondható olcsó D-SLR-nek, erre olyan "darab cetlivel" árulták hivatalosan forgalomba, hogy töltsem le rá innen és innen ezt a firmwaret mert a gyári egy rakás szar
AF nem élesedett be rajta konkrétan
de ezt kb mindíg eljátsza a microsoft is az új verzió megjelenésekkel illetve a biztonsági rés hiányaival
úgyhogy szemben nem kiugróan nagy hiba a samungosok ez irányu "kapkodós" cselekedete
most megs*opták ők is az sw témát
és mi is.... -
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #24200 üzenetére
Jo valasztas, sokan mondjak, hogy nincs tokeletes telefon es ez igaz is, de tokeletes phablet az van a note 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest