Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
FrankMonzano #24491 üzenetére
Még azt kérlek írd le, hogy hol találom a fejlesztői beállításokat, mert tegnap véletlen beleléptem, de esküszöm nem tudom már, hogy hol.
Kipróbálok mindent amit írtatok és jelentkezni fogok. Köszönöm a jó tanácsokat
-
Maxentius
addikt
(#24491) FrankMonzano: Érdekes, hogy a kamera indítása és képkészítés után is megmarad a 0.5-szeres animációs skálázás.
(#24492) d.beni: Jól.
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
jol láttam hogy a kingo féle root-al nem ugrik a knox számláló? -
Petyyyyy
addikt
Lehet nem laktam még be eléggé a telót, de nálam eddig sehol sem akadt be. RAM-ot épp 900MB-t kér, de naés? Azért van. Az első hiba viszont megvolt tegnap este: fent maradt egy ikon az állapotsávon böngészés után - görgetés gesztusokkal kéz ikon - restart után persze eltűnt. (4.2.2)
-
Vagany
őstag
válasz
scapegt #24483 üzenetére
Én is go launchert használok, megvettem a prime-ot (nagyon olcsó volt), kicsit tényleg lomhább mint a gyári, de olyan dolgokat tud amit még más launcherrel nem tudtam megcsinálni és a 3D core bekapcsolásával mintha javulna is a helyzet. kb 2 éve használom és nehezen tudnék átállni másra.
-
Gizmo94
veterán
válasz
scapegt #24486 üzenetére
Ha utána nem rakod újra a romot, nem lesz a telefon tökéletes, de legalább egy wipe dalvik/partiton cache-t és egy data/factory resetet csinálj. Előtte ments le mindent, ami fontos, mert gyalulni fog az is. Kb. sokkal jobb lesz a telefonod, ha tökéletes nem is, bár az is lehet.. Szerintem bármelyik custom launcher tudja, bár nem használok custom launchert, más módszerrel témázok, nekem a TW tökéletesen megy.
-
Gizmo94
veterán
válasz
scapegt #24478 üzenetére
"+1
Tegnap frissítettem, eddig minden ok."
Most akkor ok. vagy mégsem? Mivel látom, hogy nagyban megy a komoly helpdesk már.
így csak röviden írok, utána ha megcsinálod, megcsinálod, ha nem-nem. A Go launcher szép, de egy bugbánya, hiba azt gondolnod, hogy egy launcher nem nyúl bele semmi másba, mint a saját folyamataiba. De, mindenbe. Amíg fent van, ne várj csodát. A galériádat is az fogja. Szedd le és javulás lesz. Másrészről a telefonodon kiessel nem tudsz tiszta telepítést végezni, felejtsd el a kiest, ha már eleve lassú volt mindenképpen, de amúgy is. A gyári frissítéseknél is fentmarad egy rakás kernelszemét. Neked akkor lenne jó és gyors telefonod, ha Odinnal tolnál egy négyfájlos zárt bl-es romot, az letakarít mindent, utána meg felraknád a kívánt romot. Go-t meg elfelejtenéd. Kb. ennyi a megoldás, vagy megléped, vagy szenvedni fogsz.
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24482 üzenetére
Tudom, hogy van
De most gondoltam, beruházok erre. Lehet, hogy kár volt. Most már mindegy. Egyébként én évek óta használom, Defy-n, Sensation-ön, S2-n is ez volt fent és minden OK volt vele, szerettem. Ezen most miért akad(na)? Nem kell rá válaszolni, inkább csak költői volt.
-
Goldmen75
őstag
Sose "veszek" ilyeneket.....van más megoldás is
De tényleg nem jó a go....sokak szerint....
-
scapegt
őstag
válasz
Maxentius #24480 üzenetére
Az egyik szemem sírna, a másik nevetne, ha a Go Launcher lenne a gond, mert épp a napokban vettem meg a Prime-ot és akkor az kukába dobott pénz lenne. Persze inkább lenyelem ezt a békát, csak legyen gyors a telefonom. Egyébként nem csak én mondom rá, hogy lassú, hanem a párom is, szerinte is sokszor döcög a rendszer.
PVZ 2-vel játszik valaki? Tudom, hogy az eléggé erőforrás igényes játék, de az én S4-emen úgy akad, ha sok zombi van, mint a fene. Másnak is?
-
-
tothl
addikt
Sziasztok !
fölraktam az mk8 -at, és vagy emiatt, vagy más oka van, de volt egy olyan gondom, hogy párszor bekapcsolt a kijelző a lockscreennel és nem volt hajlandó automatikusan kikapcsolni, konkrétan fél éjszaka világított.
Újraindítás megoldotta ugyan, de aggaszt a szitu, eddig nem történt ilyen. -
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24471 üzenetére
Az MK8 a napokban jelent meg rá talán, de passz
az én S4-em 2 hete van meg, az első fél órában 4.2.2-ről frissült 4.3-ra, az talán MJ8 volt vagy vm hasonló, tegnap pedig - mivel itt írták többen is - feltelepítettem a KIES-t, rádugtam a telót és felajánlotta a frissítést, hát megtettem.
Előtte S2-m volt és esküszöm gyorsabb volt. Ez a része kissé csalódás, mert pontosan az volt az egyik fő oka a váltásnak, hogy az lassú volt. Én Go Launchert használok, de nem hiszem, hogy az a lassúság oka, menüben is lassú sajnos.
zlatan77: ez tiszta, hidd el, gyárilag kártyafüggetlen, ahogy írtam, első nap frissült 4.3-ra, de már az is lassú volt, most az MK8 is lassúnak tűnik. Simán megakasztom bármikor a telót, még a saját menüjében is, de a fényképek is nagyon lassan jönnek elő, pedig Samsung Class 10-es microSD-m van. Ráadásul le van tiltva csomó hülye program GYÁRILAG, de hiába. A RAM-ot is eszi valami, a legjobb eddig 600 MB körül volt, de alapból 1 GB feletti a fogyasztás.
Akkor mit tanácsolsz? Minden gyári a telefonon, nem nyúltam bele soha és nem is fogok/akarok. Mitől ilyen lassú az egész? Tegnap reseteltem MK8 után és mégis lassú. Vagy gyorsítsam fel az ablakanimációkat?
Egyébként múlt hét szerdán mára kértem egy helyszíni javítást és még csak fel sem hívott a Samsung. Ennyire el vannak havazva?
-
zlatan77
aktív tag
válasz
scapegt #24469 üzenetére
Valami gáz lesz a telóddal.
Szerintem 4.2.2 alatt is jó volt már a sebesség,de a 4.3 alatt pedig kifejezetten villámgyors.
Én nem tudom,hogy a cikkben említett fórumozóknak,miért vannak gondjai a 4.3-al,de az mindenesetre nagyon érdekes,hogy nekem soha egyetlen hiba sem jött elő.
Gyanítom,hogy nem tiszta telepítéssel tették fel a romot.Mondom,hogy valami nem kerek nálad.
S2 gyorsabb volt?
Nekem is volt S2-őm,de nem igazán lehet az S4-hez hasonlítani sebességben. -
-
scapegt
őstag
válasz
Goldmen75 #24467 üzenetére
Ezt ugyan csabám linkelte, de talán erre gondolsz:
Frissítés utáni hibák a Samsung Galaxy S4-en isLehet, hogy ezért megköveznek (
), de KIES-en keresztül frissült MK8-ra, az enyém független. Egyébként meglepődtem, hogy van új KIES, egész jó és nem is értem, miért szidják annyian
A sebességgel pedig eddig sem voltam kibékülve, számomra lassú volt eddig is a teló, talán egy picit ez az MK8 még lassítja, de lehet, hogy csak beképzelem
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Tapasztalt valaki 4.3 alatt olyan hibákat amiket felsoroltak, hogy már nem csak az S3-al vannak gondok, hanem S4 frissítés után is rengeteg probléma adódik?!
-
joe357
tag
Apple hisztizik mert a kocka az övé, akkor ez mi? Komolyan leültem, copy paste.
m.pdafanclub.hu/miaz-nagy-de-nem-kicsi-concorde-smartphone-6500/ -
mycso
veterán
válasz
falijja #24453 üzenetére
Igen, viszont a Kingo ROOT-al nem.
-
Gyula84
veterán
válasz
Don't Panic #24451 üzenetére
és az jó?
-
falijja
őstag
Az 1.hsz alapján rootolok akkor urik a knox számláló...?
-
Szakiii
addikt
válasz
Don't Panic #24451 üzenetére
az igen
-
Don't Panic
senior tag
gyári MK8-alatt Antutu 28750.
-
Maxentius
addikt
válasz
mkoch820 #24447 üzenetére
Nem CF írta, csak valaki beírt egy ötletet, hogy írja át hexa-szerkesztőben a KWV-adatot, de az újraindítás után úgyis visszaállt az eredeti értékre, amit meg bootloader-átírással lehetne csak megoldani. Én viszont az Xposed mintájára valami átverős scriptet írnék, ami 0x0-nak hazudná magát, de maradna 0x1 a valós érték, amiről csak mi tudnánk.
Egyébként Nexus 4-ről jöttem, zavartak bizonyos korlátai (gyenge kamera, labilis 4.3, microSD hiány később).
-
mkoch820
tag
válasz
borsodika #24433 üzenetére
Nagyon kamu szaga van. Össze-vissza beszél az illető...
"...One of my tester.... He's not my tester now...." "not impossible but it's near to the impossible"
Kétlem, hogy az idézett szöveg Chainfire-től származna egyáltalán.Ebben az egész knox témában csak az zavar, hogy mikor megvettem a készüléket, szó sem volt ilyesmiről. Eredetileg a Nexus 4 mellett voksoltam, de a cserélhető akku, microsd, kamera, stb meggyőzött arról, hogy az S4 jobb választás. Elvégre S4-ből létezik google play edition, ha nem jön be a TW használhatom egyszerűen nexus telefonként, s a frissítések is első körben érkeznek majd, vagy méginkább kiválaszthatom azt a touchwiz alapú romot, ami az igényeimnek legjobban megfelel. Ehhez képest most nem használhatom úgy a telefont, ahogy akarom, anélkül, hogy ne kapnék egy knox 0x1-es billogot.
Ez úgy lett volna fair, hogyha a felhasználó az új frissítés megjelenésekor választhat, hogy szeretne-e szuperbiztonságos telefont úgy, hogy visszalépés nem lehetséges, vagy szeretné úgy használni a telefonját, ahogy fizetett érte, nem pedig mindenféle korlátozással. :S
Én a KitKat frissítésben egyedül permissive bootloader-t szeretnék, az adataimra meg majd én vigyázok -
Maxentius
addikt
Ínyenceknek: CM11 unofficial build (hibátlan ART-környezettel).
-
caska1991
tag
Sziasztok !
Sajnos nem oldódott meg a töltés problémám. Köszönet Kalinak a segítségért. T-mobileban vásároltam a készüléket. A jótállási jegy kiterjed a samsungos futárszolgálatra, vagy be kell menni a tréhez ? Ha kiterjed, mi a menete a futár kérésének ? Bocs az offért.
-
válasz
Gizmo94 #24439 üzenetére
bizonyos szinten azt is lehet, legalábbis a már korlátozott bootloader értékű 4.2.2 firmware verzióra felhúzható korábbi, némi trükközés kell csak, és persze marad némi kompromisszum, viszont egyik számláló sem ugrik, de 4.3 alatt még nem próbáltam, mert azóta még nem volt nálam olyan telefon, amin kockázat nélkül kipróbálható.
-
mycso
veterán
válasz
Maxentius #24436 üzenetére
A második eddig is egyértelmű volt....csak ugye kivitelezhetetlen.
Viszont nekem az általuk kitalált módszer tetszik.
Majd meglátjuk mit alakítanak belőle, aztán lehet pár hét múlva már lesz hozzá a TA-hoz hasonló "1 klikkes" módszer.Egyébként most, hogy itt a kingoroot, igazából minden megoldott, kivéve azoknál, akiknél már elmászott a knox status.
-
borsodika
őstag
Egy kis remény a KNOX számláló nullázására: [link]
-
Revesz
aktív tag
4.3 előtt a lezárt képernyőn a fény effekt után ha mozgattam az ujjam a kijelző felett akkor egy kis pöttyöt mozgattam úgy, hogy a kijelzőhöz hozzá se kellett érni. 4.3 frissítés után már nem tudok ezzel szórakozni pedig a legjobb feature volt. Lehet, hogy én állítottam el valamit?
-
válasz
Maxentius #24424 üzenetére
lehet, hogy nálad nem teljesen tiszta xxuemj7 fölé ment az xxuemk8, azért történt több módosítás.
nálam az xxuemk8 felhúzása előtt megtörtént minden nullázás/ürítés, azóta még egy készülékre húztam fel ma azonos módon, ott is annyit írt, mint az én telefonomon.mgTerminator; lehet, hogy csak nem figyeltem, de talán nem dobta fel ismét az ablakot, amikor később rányomtam a frissítés után a két wipe opciót, illeve a gyári visszaállítást.
-
válasz
Maxentius #24415 üzenetére
én azt írtam, hogy az xxuemj7 -> xxuemk8 között volt adott számú frissítés, ezt jelezte ki a firmware a felhúzást követően.
korábban t-s 4.2.2 volt fent a telefonomon, de arra re-partition kipipálással ment fel az xxuemj7 xeh, tehát a t-s 4.2.2 firmware verzióhoz nem tudott viszonyítani az xxuemk8, mivel annak a nyomát sem látta, csak az előtte tiszta alapra felhúzott 4.3 xxuemj7 lehetett a kiindulási alap.
amely javítást, újítást, illetve frissítést az xxuemj7 már tartalmaz, azt - szerintem - már nem frissíti rá az xxuemk8, mert minek tenné... -
b.bela1
őstag
válasz
Don't Panic #24404 üzenetére
Külsőleg semmi. Inkább optimalizálás. Minimális eltérés alk. kezben, bekerült a gugliújság, jobb vétel (én ezt nem tapasztaltam). Elég nagyméretű, inkább belső dolgok. Most még pörög, friss, ropogós, majd használatnál kiderül. Gond nincs.
-
lefkosia
őstag
Egy kis segítséget kérnék. Feltettem az MK8 XEH romot. Sajnos a gyári videólejátszóját, és az odex filet kitöröltem, akinek megvan kérem küldje el. A segítséget előre is köszönöm
-
válasz
Depyangel #24402 üzenetére
igen, nem stimmel a firmware összeállítása, adott t-s firmware így kellene, hogy kinézzen;
pda; xxudmh7
phone; xxudmh7
csc; tmhdmh2
tehát a te rendszeredben nem megfelelő modem szerepel.Don't Panic; 144 módosításban/javításban, legalábbis a frissítés eszközlése szerint.
csak egy napja használom/használjuk, látszólag csak néhány helyen adott több beállítási lehetőség a korábbihoz képest, de a számszerűségből gondolva, sokkal többről van szó, a biztonsági irányelvek módosítása látványos, nincs knox problémázás az integrált alkalmazások/folyamatok esetén.
amiket eddig megállapíthattam; sebesség, gps, ram kezelés, akkumulátoros üzemidő...stb okés. -
Don't Panic
senior tag
üdv!
annó odinnal tettem fel a 4.3-at most a kiesbe lépve ezt ajánlja fel
PDA:MJ7 / PHONE:MJ7 / CSC:MJ8 (XEH)
Legfrissebb készülék-szoftver verzió : PDA:MK8 / PHONE:MK8 / CSC:MK3 (XEH)
miben tér el ez a kettő?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Megújult a PROHARDVER!
- TP-LINK routerek
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest