- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
-
voyager4.4
senior tag
-
hatragyi
tag
válasz
MrBazsi #9404 üzenetére
Érdekes, hogy nekem garis akkucsere után az első töltés után 7 óra akármennyi után repülő módban 0%-ot csökkent az akku, de sajnos romlik vissza helyzet.
Most 1-2 órákra tesztelgetem a mai nap, és ugyanolyan sz*r a helyzet mint volt. 55 perc alatt repülő módban, 4%-ot merült.
Épp írom a reklamáló levelet a Samsungnak. -
szemesi69
addikt
válasz
MrBazsi #9404 üzenetére
Biztos, hogy nem, én már 4.4.2- vel vettem novemberben, és elég rendesen merül. Hétfőn jön a gari futár, viszi szervizbe, remélem elsőre is rendbe teszik, de nem fogok belenyugodni, mert így nem igazán lehet használni. Addig fogok a nyakukra járni míg normálisan megcsinálják, ha meg nem akkor cseréljék ki.
-
canniball
nagyúr
válasz
MrBazsi #9066 üzenetére
Egy kis érdekesség, nálam 3-4 töltési-merülési ciklus után ezt tudta az akku/a készülék; KK-tal vettem, szóval kétlem hogy az lenne a ludas a sajnálatos merülési problémában amit többen említetek.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
MrBazsi #9066 üzenetére
Nekem úgyanúgy bírja mint a zselével. Navigáció, zene, twitter/viber kombó 4G-n alsóhangon is 4-5 órán át megy ez. És csak este 9kor pittyent, hogy adjak neki enni.
Kábé elképzelésem sincs mi lehet a difi a te telefonod meg az enyém között, hogy ekkora eltéréseket produkál akksiügyben. -
_Petya_
őstag
válasz
MrBazsi #8361 üzenetére
Én erre panaszkodok, nincs olyan nap, hogy ne indulna újra magától, valamint véletlenszerűen érintést érzékel , emiatt gyakran használhatatlanná válik. Már bekapcsoltam fejlesztői módban az érintések kijelzését, és lászik is olyankor a fehér pont, ahogy random mozog a kijelzőn.
Gariban komplett kijelző csere már volt, nem javította meg, viszont az újraindítás meg szokta javítani időlegesen. Szóval csak szoftveres gond lehet, én ennek a javulását remélem a KitKat-től.
Petya
-
Rivaul
addikt
-
-
Acef
addikt
válasz
MrBazsi #7924 üzenetére
app nincs
Fejlett CWM-ből kell Kernel/rom.
Ez CWM / Kernel viszont a Knoxos telefonnál garvesztést okoz, szerintem többet fogyaszt, és zsebben/táskában/tokban nem látható.Ezért lehet érdekes az E-robot
A 7918-ban linkelt módon használom, tökéletesen működik. Azóta már a naptár, és email jelzések is mennek, valamint az adatforgalom ki/be, + .... -
tomi613
aktív tag
válasz
MrBazsi #7892 üzenetére
2nap 5 óra??? Használod te a telefont? Már ne haragudj de ha két napot kibir akkor neked nincs igazán szükséged okostelóra. De majd szabi alatt kipróbálom mennyit bír ha nem használom...
Kíváncsi lennék 2nap alatt mennyi volt a bekacsolt kijelző?
De végülis mindegy. Nálam bevált a KitKat!!
Az is igaz hogy gyári romot használok de testreszabom ahol csak tudom. Nincsenek felesleges alkalmazások. -
tomi613
aktív tag
válasz
MrBazsi #7887 üzenetére
Nem elég!!!
Nálam marha kevés én azért vettem okos telót hogy ki is használjam! 4-5óra DE azt végig netezem vagy játszom. Viszont a kitkat-el javult az akku idő és persze ez ugye összefügg azzal hogy nem melegszik annyira játék közben. Ezt mérésekből tudom ha forró az akku nem tölt olyan gyorsan.
-
South Velen
addikt
válasz
MrBazsi #3551 üzenetére
És mi a jó benne? Az, hogy verőfényes napsütésben is gusztustalanul zajosak de egyúttal mosottak is a képek, vagy hogy olyan mintha kb. egy 3 megapixelből interpolálták volna a 8 megapixelt?
Nagyon jó kis teló ez, de a kamera és az anyaghasználat rossz. (utóbbi persze nem meglepő, mivel egy dráágbb galaxy-ról van szó.
)
-
-
-
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz
MrBazsi #3469 üzenetére
Mindjárt meglesem őket is!
Egyébként a hétvégén az egyik Plázában volt a Samsungnak kiállítása és ott volt szerencsém a kezembe tartani és nagyon, meggyőzött a kompaktsága, vékony és nem tetőcserép...
Mostanában egy Samsung Galaxy Tab 7.0 wifi-t használok, ezen sikerült hozzászoknom a droidhoz, illetve a Samulva is elégedett vagyok, a telefonom pedig egy Nokia 6070 amit ez most leváltana, mivel a 7" tabletet sajnos elég körülményes magammal vinni...
Kétkártyás, hogy hogy olcsóbb? Az valamiben kevesebbet tud?
-
válasz
MrBazsi #3032 üzenetére
másoknak meg 1 - 2 éve is akár, de attól még nem kizáró tényező a készülék szolgáltatós mivolta, csak megfelelő embertől/forrásból kell vásárolni.
a független is lehet lopott, esetleg körözött is, ott sincs teljesen kizárva a hibalehetőség.glacious; egyrészt nem ilyen egyszerű a dolog, másrészt bűncselekményt követnél el, végül pedig a fórum alapelvei sem engedik meg az ilyen cselekményre buzdítást.
-
sanyci
senior tag
válasz
MrBazsi #2867 üzenetére
Mivel egy mágnest érzékel a tokfedélben, igen, csak tokkal.
S-view tok meg van vagy százféle, tokja válogatja milyen vastag.
Nekem olyan van, amihez le kell cserélni a hátlapot, az csak kb. a 2mm-es fedlap vastagságát adja a telóhoz és hátrahajtott fedéllel pont passzol a teló az asztali dokkolómba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Energiaital topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest