- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vass17
tag
válasz
#21346560 #11838 üzenetére
Fél éves?
a régi htc-mben több mint 5 éves az akksi, még mindig aktív használatban van és ugyanúgy bírja, mint új korában (1-2 naponta töltéssel azért már van benne néhány ciklus
).
Ezt csak ugy mellékesen, habár úgy tunik, hogy az utódja az S4 mini plus is telitalálat lett, nem számítottam ennyire jóra. -
ztoldy
senior tag
-
w.miki
veterán
válasz
#21346560 #11050 üzenetére
az eladó mást mond szerinte meg tudom csinálni, de, de, biztosan, még szerszámok nélkül is...
mondjuk a kép alapján itt nem kell forrasztani, csak kipattintani a régit, és betenni az újat.
Vagy hol kell forrasztani, ha USB portot cserélek? -
MR!!
aktív tag
válasz
#21346560 #9868 üzenetére
Én kérek elnézést, amúgy tényleg bosszantó lehet...
Olvastam vissza és kérdeztem is korábban , Acef leírását is többször átolvastam.
Én csak általánosságban lettem volna kíváncsi az S4 mini 4.2.2 -> 4.4.2 re váltók véleményére és mivel több Témában szoktam olvasni-hozzászólni , így nem tudom napi szinten követni sajnos ezt a topikot.
Ezt meg lehetne könnyíteni szerintem azzal, hogy az első hozzászólás - [összefoglaló] - ban frissíülne kicsit a leírás
(pl érdemes e x verzióról y-ra váltani vagy egy rövid kérdőív kitöltésével felmérni a fórumozók S4 mini tapasztalatait - kinek milyen verzió van, hány pontot adna erre arra stb)
-
sanyci
senior tag
-
Acef
addikt
válasz
#21346560 #9064 üzenetére
Lépett a google, mert sok kritikát kapott az Android:
- túlságosan nyílt, támadható. Egyre több a vírus.Lépett a Samu is. Sztem két dolgot akart:
- a fent írt kritikák miatt zárni a rendszert
- alkalmassá tenni a céges (titlosítitott) felhasználásra
- a romolgatókat kizárni a garbólA Lolliplop még egy lépést tesz a fentiek felé, és nem biztos, hogy ez nem lesz rosszabb az usereknek.
-
sultansmith
senior tag
válasz
#21346560 #8844 üzenetére
Nekem újonnan kellene amúgy is.
Az én telóm meg s4, és nem cserélek s5-re, van a haveri körben, és mindig elcsodálkozom rajta, hogy milyen ronda. A hajdú mosogép jut róla eszembe azonnal, de nem tudnám megmagyarázni, hogy miért. Nagyon bazári, és nem igazán tud többet. Egyedül talán az ujjlenyomat olvasó jó dolog, de abból meg van jobb megoldás is a piacon... :/ -
pils00
tag
válasz
#21346560 #7871 üzenetére
Az samu 12 hó teljes, és regisztráció után +12 hó készülékgarit ad (akkura már nem).
Ezen felül mint "S" készülék, szerintem jár hozzá a házhoz jövős prémium szerviz.
Bár ezt egy telefonhívás pontosan kideríteni.Az emag garifutár elviszi a telót romániába (a samsung hungária csak az általa forgalmazott készülékeket szervizeli), és ott ők intézik a szervizt.
Ez valószínűleg 10+ nap. -
pils00
tag
válasz
#21346560 #7861 üzenetére
Hali!
Extreme Digitálban 15 % kedvezmény van miden samsung mobilra.
Cirka 3000 Ft-al kerülne többe 1+1 év samu garival egy s4 mini, mint az emagnál, ahol ha jól tudom csak "bolti" gari van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Spórolós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged