-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz
Jarod1 #13112 üzenetére
Természetesen mindkettőben van, ezért nem is kérdeztem volna. Viszont amiért kérdeztem, hogy van-e itt valakinek pozitív tapasztalata ezzel a párossal.
Mégpedig azért, mert
- Egyrészt
- Másrészt a miband 1s részéről követelmény a 4-es BT, ami az s4 mini eredeti romjával nem volt támogatott. -
LimaBravo69
tag
válasz
Jarod1 #12792 üzenetére
Nincs root, gyári állapotú szoftver az összes elérhető frissítéssel.
Még garis, bár az is egy érdekes kérdés, hogy a Samu nem adta meg a regisztrálással járó plusz garit, merthogy szerintük nem itthoni beszerzés.Márkaboltban vettem a Pólusban újként, számlával, garival. De ez egy másik történet..
-
Depidemic
csendes tag
válasz
Jarod1 #12707 üzenetére
Nem rossz, de még nem az igazi. Félig angol félig magyar a beállítások menü. Egyes alkalmazásoknál akadhatnak anomáliák még, legalábbis én párba belefutottam. A gyári böngészővel letölteni nem lehet, force close-ol. Napi használatra szerintem még nem ajánlott, max akkor csak ha hetente szeretjük újra rakni a telefonunkat. Egyébként meg minden funkció jónak tűnik benne.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Jarod1 #11794 üzenetére
Az köztudott, hogy 2G esetén kevésbé merül a telefon, ez nem meglepő eredmény. Ezért célszerű használni automatizáló alkalmazásokat pl. e-robot, tasker, llama és ezeket beállítani, hogy csak akkor kapcsoljanak 3G-t, ha arra feltétlenül szükség van.
Nálam pl. úgy van beállítva, hogy kikapcsolt kijelző esetén 2G-n marad a készülék, tehát ha zsebemben van vagy asztalon, akkor kevésbé merül.Kb. nekem is ennyit merül gyári szoftverrel, ha reggel leveszem és délután ránézek.
Cyanogenmoddal délután 5-re merült olyan 14-15%-ot. -
-
Sanctus
aktív tag
2 eshetőség van: vagy a külső memkártyára -ha van, vagy a belsőre. Mindkét helyen nézd meg a DCIM mappát.
Egyébként, ha elindítod a fényképezőt, akkor rányomsz 2x a fogaskerékre (bal felső sarok), majd a feljövő ablakon szintén egy fogaskerék ikon, itt legörgetsz az aljára, alulról a második opció a "Tárhelye". Itt kiválaszthatod hová mentse. -
Acef
addikt
Hi!
Beragadt, vagy feleslegesen futó app okozza.
pl.: Google asszisztens, G+, reklámok, keresés, ellenőrzés, bizt mentés, előzmények, play szolgáltatások, frissítés, hely megosztása, esetleg egyéb, utólagosan telepített alkalmazás, pl.: viber, facebook, stb...Korábban már téma volt, akkor ezt írtam (nálam ezzel a beállítással tökéletesen működik a tel/akku):
"a blogomban van egy leírás az S Advance-hez, ebben a beállítások fejezetben linkelve.
Nem mindenben azonos a menü, de azért megtalalhatóak..
Utána, meg máskor is 4-5 naponta restart.Én ma edig 1h-t neteztem, végig 3g, 40% fényerő, és 83%-on az akku. Reggel 8-kor vettem le a töltőröl, minden este felrakom, mindegy mennyi %."
-
Tamás88
őstag
Csak az egyik oldala szólt, azaz belső szakadása lehetett, amit ugye korábban egy Samsungos lány mondta, hogy ez bizony típushiba. Így ha külön megveszem, és annak is ugyanez a hibája, akkor kicserélik.
(#5600) Farkas86
Aha persze már nem úgy megy mint régen, hogy kicsit belehallgatott, kérdezett 1-2 dolgot, aztán kicserélték. Itt be kellett adni a készüléket kb. 1 órára. Majd visszamenni érte.
Egyébként ami nálam mindig tönkre megy, az a fülesek, már a W610-nél is ez volt, meg az SGS-nél is, pedig csak természetesen használom, nem hajtogatom el, mint ahogy gyárilag volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest