- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
canniball #13515 üzenetére
Hogyan ha nincs rootolva? Az infos progi azt irta root: igen
Gondolom nálad nem van irva, nemde? Akkor van rootolva ha megváltozik az igen nem-re. Vagy nem?Amugy ez a towel azt irja most meg hogy This phone isnt currently supported.
Azaz gondolom nem tetszik neki a telo. Ami erdekes, mert ugyanaz mint a tied. Amugy 4.4.2. -
Kuruc2
senior tag
-
Acef
addikt
válasz
canniball #13494 üzenetére
Hi!
canniball
Igen, root után cserélhető a hang, vagy a bootanimA másik, ez a legegyszerűb, ha felteszel egy független romot.
kopi73
Vagy vagy. 2x tedd fel u.a. romot, mint blogomban a modem felrakása,cseréje-ben írtam , csak te nem modemet, hanem a romot told az odinnal. (Ne az UCNK5-öt!)
Esetleg,szerviz -
-
Panthera
őstag
válasz
canniball #13175 üzenetére
Szerintem egy olyan widget kellene, amihez hozzá lehet rendelni egy menüpontot. Akkor kevesebb lenne a koppintás, ha ezt gyakran kapcsolgatnád. Elképzelhető hogy létezik ilyen, ha találsz írd meg!
Nem tudom azt észrevetted-e (én csak most), hogy ha hosszan rajta tartod az ujjad a blokkolás üzemmód ikonján, bejön egy rakat beállítási lehetőség. És lehet csak hívásokra korlátozni (időre is és névjegyeket lehet az engedélyezett listába tenni).
-
Trooper82
senior tag
válasz
canniball #12622 üzenetére
A térerő pár másodpercre eldobását nekem is csinálta még az első kitkat romokkal. Cm 12, 12.1-el, ucnk5 utáni samsung romokkal nem csinál nálam ilyet ha egy helyben vagyok valahol. A vonaton, autópályán néha eldobja, de azt gondolom az normális...
Tamás88! Bevállt a p8 lite? Elégedett vagy vele? Kamerája sokkal jobb?
-
-
válasz
canniball #12541 üzenetére
Már újranyomta párszor a tulaj.
Közben annyit találtam, meg ki is nyögte végre a gazdája is, hogy csak a kamera albumban található képek megnyitása lassú, kamera indításra meg fagy.
Úgy néz ki, hogy a kamera folderben van valami hibásan mentett kép, attól áll meg. Még jövök a részletekkel... -
-
MrBazsi
senior tag
válasz
canniball #11246 üzenetére
Most így eladás előtt, feldugtam a telót gépre , felajánlott a kies egy több mint 800 megás frissítést. Nekem még a 4.2.2 van, ez most a 4.4.4 kitkat lenne? túl nagynak találom a frisstést, csaknem Lolli? bár erről semmi infót nem találtam hogy jönne a minihez
Szerk: bocs canniball nem válasznak szántam -
kovachik
csendes tag
válasz
canniball #11202 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Viszont akkor sajna meg kell várnom, míg az A3 megkapja a Lollipop update-et, és újra szabadon használható lesz az SD-kártya...
(vásárlás előtt állok és olyan telefont szeretnék, amin vagy még 4.2 van, vagy már 5.0, és persze hasonló méretű, felszereltségű, mint az S4 min lett volna, viszont S4 minire már nem valószínű, hogy megérkezik a Lollipop update, sajnos...) -
tuzpenge
őstag
válasz
canniball #11108 üzenetére
Igen ilyen is lehet. Még azt is aláírom hogy némely főzött rom gyorsabb pörgősebb, kevesebb ramot, energiát használ, és ez sokaknak vonzó. Viszont ha valaki nem gyári rendszert használ, és valami nem úgy működik ahogy kellene akkor ne a telefon gyártóját, meg az android éppen aktuális verzióját szidja, hanem vagy saját magát, vagy a rom készítőjét. És ez most senkinek nem szól, nem személyeskedés, nem Tamásnak szól, vagy Neked, csak egy gondolat tőlem.
-
tuzpenge
őstag
válasz
canniball #11106 üzenetére
Akkor bocsánat, félreértettem.
Ui.: az NEM gyári, csak egy mókolt sz@r. Félreértés ne legyen, ezzel nem megbántani akarok senkit aki nem a gyári rendszert használja, csak beigazolódik az, amit mindig is gondoltam, hogy a gyári rendszertől eltérő romok mind bugosak valahol. És ez vagy előjön mert az illető használná, vagy nem mert soha ki sem próbálja az adott funkciót, de attól még ott van a hiba. -
HAGYMAFA
tag
válasz
canniball #10378 üzenetére
Sziasztok!
Gyártói garanciával hol érdemes megvenni függetlenül a készüléket? Vodánál akartam megvenni, de ott csak MAX-os tarifával lehet kártyásan, ami nekem nem buli.
Neten nagyon sok mobil bolt találtam, de szinte mind1ikről 1-től 1-ig olvasni érdekes dolgokat......
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #8918 üzenetére
Handcent sms-t tényleg nem használ senki? A problémám továbbra is fennáll és nem tudom hová tenni, mivel (ahogy korábban itt válaszként megtudtam és azóta ki is próbáltam) a gyári alkalmazásban működik a dolog tehát elvileg nem a telefon sara, az előző telefonommal a Handcenttel is működött ergo elvileg azzal sem lehetne probléma, a Handcent+S4 mini (KK) párosítással mégis valahol zűr van a zavarban; jó lenne tudni hogy csak nálam vagy általános probléma.
-
jansi
csendes tag
válasz
canniball #9361 üzenetére
Nekem a Telenoros KitKattel semmi bajom. Akku jobban bírja. 5:00-kor leveszem a töltőről. Wifi, mobilnet bekapcsolva, 6-14-ig rádióhallgatás fülessel wifi-n. Eddig ilyenkorra 20%-ra merült, most 45%. Éjjel offline-ban 8 óra alatt 1-2% a merülés. Memóriával is jobban bánik, 700-800MB van lefoglalva szemben az eddigi 1-1,1GB-tal. Egy bajom mégis csak van, ez pedig az SD-kártya írásának a korlátozása.
-
elmouse
aktív tag
válasz
canniball #9187 üzenetére
Az aksi problémára:
Akinek gyorsan merül a telója, az próbálja ki, hogy a "Mobilhálózatok"-on belül a "Halózat mód"-ot átállítja "Csak GSM"-re. Én most így használom, és csak ha nagyon kell a gyors net, akkor kapcsolom át LTE-re.
Átlagos használat (szinkronizáció bekapcsolva, pici facebook, pici youtube, pici webezés, 1-2 email) esetén LTE mellett 30%-ig ment le az aksi estére 100%-ról, most kb. 50-60%-ig.
A 4. kerületben dolgozom, és itt nagyon gyenge az LTE jel (1 -2 csík max). Szerintem emiatt merült gyorsan.
Aztán persze lehet, hogy nincs igazam, de egy próbát megér. -
Acef
addikt
válasz
canniball #8265 üzenetére
garvesztés nélkül rootolni csak a 4.2.2 UBMJ7 romot lehet (ez felrakható Odinnal), de a systemben való turkáláskor itt is ugrik a gar., tehát ha kell a gar, akkor ne rootold
root nélkül is tilthatsz kb 60db apk-t, ehhez még a rom (google / samu appok) beállítása, és rendben működik az S4mini, csak ne használd (vagy ne engedd futni, frissíteni) a facebook, viber, accuweather appokat
-
Acef
addikt
válasz
canniball #8257 üzenetére
A mostani telefonokat túlságosan leterhelik samu és google appokkal, ezzel már egy erős hardverrel ellátott telefont is tönkre tudnak tenni.
Amennyiben most veszel új samu telefont (s4mini, s5mini, s4-5), akkor ezek már Knoxos bootloaderrel vannak ellátva, és már egy fejlett recovery felrakásától is billen a Knox bit = nincs garancia.
Tehát vagy gyári rommal használod, vagy nincs gar.
(a root még megoldható ha 4.2.2-vel használod, csak ne nyúlj a system-be)Én jelenleg a lehető legolcsóbb helyről venném, és 1 hónap teszt után belenyúlnák a rendszerbe, mert nagyon jó telefon, de igazi gyorsaságot/funkciót/root-ot/... csak módosított rommal tudsz elérni. Ez ugyanúgy igaz minden android-ra.
-
Acef
addikt
válasz
canniball #8255 üzenetére
Hi!
Jó telefon, de figyelni kell a rom beállítására (mint minden androidon)
- szerintem nem érdemes Kitkat-ra frissíteni
- fényképező: átlagos mobil ...
- gps: kiváló
- a linkelt fotó? Passz. Nekem nincs ilyen gondom (2013.09 havi a tel.), és még mások sem írtákTipp: eMAG: okt. 15-ig 72000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest