- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
customrobi #11088 üzenetére
Küzdenek itt vele páran, szemesi kolléga tudna mesélni...
egy szoft újrarakással esetleg megpróbálkozhatnál szervíz előtt. Acef blogja alapján.
illetve akkustatnál mit látsz mi fogyaszt sokat?
tamás 88, nincs benne nfc, sose használtam gyári akkuval se. teljesen felesleges. a 3 napig elmegy vele a teló simán, épp azért van a gyári aksi a dobozban -
Acef
addikt
válasz
customrobi #11088 üzenetére
Nem egyszerű a szerviz / merülés probléma.
Előbb nézd át az Alapbeállításokat, a Root nélkül is tiltható appokat, esetleg cseréltesd a sim-et. Amennyiben így sem o.k., akkor valóban szerviz.
-
ancsako
tag
válasz
customrobi #11075 üzenetére
Szervíz! Ne halogasd!
-
MrBazsi
senior tag
válasz
szerintem a te készüléked is alaplaphibás mint a merülés gondokkal küzdők többsége.
3 napot vígan elmegy az enyém, igaz nagyobb teljesítményű akksival, de akkor is. gariztasd a telót ha van feltéve... -
Kuruc2
senior tag
válasz
Ja ott valami hiba van akkor.
Ezért vettem két év garival. -
Kuruc2
senior tag
válasz
customrobi #11068 üzenetére
pontosan melyik azonos képességű modellek voltak jobbak más márkák esetén az s4 mininél?
-
g0dl
addikt
válasz
customrobi #11066 üzenetére
Szerintem nincs a piacon olyan mobil, aminek az akkuját ne lehetne fél nap alatt lemeríteni.
Nekem az s4 mini nap végére nem merül 60-70% alá. Ha nem nyúzom folyamatosan akkor három napot is kibír.
Azt nem szokta szeretni, ha rossz a lefedettség, és folyamatosan kapcsolgatnia kell 4G-3G-2G között. -
Kuruc2
senior tag
válasz
customrobi #11062 üzenetére
Üdv. Nálam kb két hónapos, 4.4.2 van rajta, és brutál gyilkolás mellett (LTE, MOST WANTED, fullfény, videók stb) nem bírta ki a napot már elején se, de felraktam du battery-t meg du speed boostert, azóta jobb a helyzet. Kicsit vissza is vettem a kezdeti lendületből, meg gyakran váltom a világítást is, azóta két nap is megy akár. Egyelőre stagnál ez a helyzet, de a két progi kellett hozzá. Szoktam is használni őket. Ja meg letiltogattam rakás t-s meg egyéb appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged