Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Trooper82 #12624 üzenetére
Na mivel reklám lenne, ezért offban fogom írni.
Azzal most nem szeretnék jönni, hogy frissebb droid van rajta, mivel ugye idén készült el a telefon, így nyilvánvaló, hogy nem a 4-es változatot fogják rátenni. Jóval kevesebb bloatware van rajta, mint az S4 minin, de ami rajta van, azt is le lehet törölni. És az is igaz, hogy nincsenek olyan extrák, amit talán a felhasználók jó 3-4%-a használta csak, de ellenben sokkal hasznosabb funkciókkal rendelkezik, mint pl. tárhely felszabadító vagy a jogosultságkezelő, sőt akár megmondhatjuk, hogy melyik program melyik netet használhatja.Az akkumulátora sokkal tovább bírja, bár ha sokat használjuk, akkor naponta tölteni kell, de ez legyen a legkevesebb gondom. Térereje tökéletes, szinte mindenhol LTE van, még az erdők mellett is, ez online rádióknál pedig igen fontos. A hangok is szépen szólnak mind hangszórón, mind pedig fülesen, kb. ugyanúgy mint az SGS1-en (aki emlékszik rá). Amire használom, arra tökéletes. Egyetlen sarkalatos pontja van, az a kamera, ugyanis olyan, mintha egy kicsikét el lenne mosódva a szélük, de ezt még nem tudtam jobban megvizsgálni, de erős a gyanúm, hogy csak szoftveres dolog lehet a háttérben. Majd a napos időben is megnézem, ott szerintem tökéletes képet lehet lőni.
De ettől függetlenül úgy érzem, jól választottam, és így elégedett vagyok.
-
-
válasz
NoFate #12558 üzenetére
Elméletileg úgy van, hogy ezt a fájlt felteszed a win32imager segítségével (sd kártyára kell, amit leformáz, így szedd le róla a fontos adatokat), majd berakva a telefonban megpróbálod elindítani. Ugyanis a bootloader szállt el, így elméletileg hardveresen eltéglásodott.
-
Búcsúzom tőletek, mivel a mai nappal új telefonom van, méghozzá egy Huawei P8 Lite. Természetesen tartalékban még megmarad a mini (egyelőre).
-
-
-
válasz
ruszi_tomi #12420 üzenetére
Ez a készítőtől függ, hogy hova települ, utólag szabadon lehet mozgatni az alkalmazásokat.
-
válasz
Mobilman17 #12416 üzenetére
Indulás utáni laggolás teljesen normálisnak tekinthető, hiszen ekkor tölti be az automatikusan induló alkalmazásokat, és ekkor frissülnek a kitett mini alkalmazások.
-
-
válasz
andriska413 #12400 üzenetére
Tessék. Igaz eggyel előtti generáció.
-
-
-
válasz
#73029888 #12298 üzenetére
Találtam egy Oppo kamera portot, azt még érdemes lenne megnézni.
-
válasz
Foglalt név #12209 üzenetére
4.4.4 nincs, hanem csak 4.2.2 és 4.4.2. A JB-t valamivel stabilabbnak mondják, mint a KK-t, de rootolás és egyedi kernel felrakása után a KK is jó lesz. Az appoknak a külső sd kártyára való írásához nem elég a root, hanem egy alkalmazás is kell hozzá, ami módosítja a romot, hogy lehessen rá írni az alkalmazásoknak.
-
-
-
válasz
Trooper82 #12175 üzenetére
Na én most próbálom ki a CM12.1-et és a töltős rész valóban így van, de a többiben egyelőre jól működik. Persze még tesztelés alatt van. Amire nagyon figyelni kell az a Gapps telepítése, ugyanis az most megváltozott, mivel a javasolt résszel felrakja az összes Google cuccot, és lecseréli az alap programokat, ami nem jó, mivel pl. ebben az esetben a kamerával nem lehet sd kártyára menteni. Itt a nano változatot kell leszedni, mert ebben benne van a Play áruház természetesen sallangok nélkül.
-
Média, vagy Fényképező eszközként fogja látni, de a médiában tudsz úgy másolni, mintha pendrive lenne, csak annyi a bökkenő, hogy ha éppen olvassa be a képeket, akkor amikor másolni, törölni szeretnél, akkor azt fogja kiírni, hogy foglalt az eszköz, ilyenkor várni kell.
-
válasz
Omega.2000 #12149 üzenetére
*2767*3855#
Többieknek: Még poénból se írjátok be, mert nem kérdez, csinálja. Csak akkor írd be, ha épp eladod a telefont.
-
-
-
-
Most komolyan. Megjelent a Galaxy J5, ami a processzoron kívül ugyanaz, mint az S4 Mini, és kiadják rá a Lollipoppot. Pedig a Samuék pont azért nem készítették el, mert azt mondták, hogy kevés a ram. Ennyit a szavahihetőségről. Inkább mondanák azt, hogy nem támogatjuk a továbbiakban, az még mindig jobb, mint hazudozni.
-
-
-
-
-
válasz
lautnermark #11955 üzenetére
Home + bekapcsoló gomb (de inkább úgy célszerű nyomni, hogy előtte a home, és félmásodperccel később a power gombot nyomod meg). De nem mindenhol engedi. Szóval több helyen próbálgass.
-
-
-
-
válasz
Mobilman17 #11919 üzenetére
Már csak egy béta FW kellene, akkor ott sok minden kiderülne.
(#11918)
Nekem megy a root, mivel próbáltad rootolni? -
-
-
válasz
#73029888 #11908 üzenetére
Már nagyon régen használtam TMH FW-t, de azért megpróbálom. Először is, valahogy stabilabb lett, az aksija is kicsit tovább bírja, no meg a camera bug is úgy vettem észre, hogy csak használatkor meríti nagyon, utána nem. No meg frissebb. Nézd csak meg, hogy mikor készült a két rom Ja és nincs gyári T-s szoftver.
Apropó! (ez nem csak neked fog szólni)
Tegnap felraktam a legújabb Brisk kernelt (gyári FW alá rakható), és a következő eredmény született az aksi ügyben. Mindig ugyanúgy használom:
Délelőtt 11-kor gyári kernellel 79%, Brisk kernellel meg 89%.
Délután 5-kor némi internetes rádiózás után: gyárival kb.30%, Brisk 59%
Persze ennek telepítésétől ugrik a Knox számláló, de akinek már ugrott, annak tök mindegy.Ja és az COE romokat senkinek sem javaslom, nekem állandóan eltűnt a térerő (áthúzott kör volt), ennek következtében nagyon gyorsan lemerült.
-
-
-
Már csak a LTE-s S4 minire kellene kiadni a 4.4.4. Már az is jobb lenne, mint a 4.4.2.
-
-
-
Azt ugye néztétek, hogy habár már javában folyik a CM12.1-es fejlesztése, június végén kiadtak egy CM11 snapshotot, méghozzá ezzel a szép névvel: cm-11-20150626-SNAPSHOT-XNG3CAO1L8-serranoltexx.zip
Valaki már felrakta ezt, illetve miben különbözik az utolsó CM11 snapshot kiadástól? -
Most kipróbálok valamit, ami lehet, hogy megoldja a hálózatváltós problémát.
A playről le kell tölteni az Advanced Signal Status alkalmazást, majd el kell indítani. Alul lesz egy "additional info"gomb, arra rá kell kattintani. Ekkor egy root jogot kér, amit megadunk. Majd az eszköz információra megyünk, és az LTE/GSM (auto)-ról át rakjuk LTE only-ra. Ezután már csak 4G hálózatán fog működni, ami jó lesz. Remélem be fog válni.
-
-
-
válasz
#31757056 #11646 üzenetére
Az, hogy nem knoxos, az a hozzáértők szerint nagy kincs, bár ha már lejárt a garanciája, akkor már tök mindegy. A 4.2.2 viszont nagy érték, mert a KK-tal sok a probléma, de azok sem vészesek. Arra kíváncsi lennék, hogy hogyan használtad, ha hálózatzárral rendelkezik.
-
-
-
-
válasz
Cilinder001 #11591 üzenetére
Semmi, mert:
9190: Alap 3G
9192: Dual Sim
9195: LTE -
-
válasz
akos_ur #11570 üzenetére
A root nem árt, ha van. Én így raktam fel a CM-et:
Root kernel
CWM recovery (szerintem az a legjobb)
Mentések (Helium nagyon jól elmenti a programok és adatait a Wondershare Android pedig a névjegyzéket és a hozzátartozó adatokat, sms-t tudja lementeni).
Wipe all/factory reset
Install zip from sdcard(x)...
utána meg a Gappsot teszed fel, mert alapból nincs benne Google cucc. -
-
válasz
fireman123 #11557 üzenetére
Ace4 egy alsó kategóriás készülék, miatta sokat fogja szidni a Samsungot, a minivel meg a fent olvasható problémái vannak, de ott már szinte nincsen sehol sem akadás.
-
-
Na én azt hiszem, a következő nightlies cm12.1-re áttérek, elég, ha a storages részt nézitek.
-
-
válasz
Józsi_S4mini #11532 üzenetére
A képeknél nincs merülési anomália, inkább csak a videó készítésnél. A képernyő megint csak sokat fogyaszt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
graviti #11157 üzenetére
Véleményem szerint az lehetett, hogy a tiéd Kitkates, (vagyis 4.4.2), míg amit felraktál rootot, az meg 4.2.2-höz tartozik. Próbáld meg az Acef oldaláról leszedni a root fájlt, és azzal rootold meg, ha minden jól megy akkor utána már működni fog. Ha nem, akkor az egész gyári romot kell feltenned.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Józsi_S4mini #11048 üzenetére
Akkor nagyvalószínüleg vcard formátumban exportálta ki a névjegyeket. Az sms-kel soha nem volt gondom sem a gyárival, sem a hangouts-al (gtalkot soha nem használtam). Őszinte leszek, de én már régóta a Wondershare-re hagyatkozom (androidos mindenest használok névjegyek mentésére és visszaállítására), és mindent visszaállít is, sőt az üzeneteket, illetve a hívásnaplót is idősorrendbe teszi, ami nagy szó. És most sincs másképp, ugyanis itt leszedi a programot, és minden probléma megoldva.
-
válasz
Pete55555 #11037 üzenetére
Oké úgy látszik magyarázatra szorul, amit korábban írtam.
Na szóval kezdjük ott, hogy ugye amikor lemerül, akkor még marad némi szufla, így konkrétan "soha" nem merül le teljesen. No már most előfordulhat, amikor valamiért mégiscsak sikerül e szint alá vinni az aksi mennyiséget, az egyik, hogy valami nagyon erőforrás zabáló alkalmazást használunk (pl, játék), illetve merülés után újra bekapcsolgatjuk.
Ha sikerült elérni ezt az állapotot, akkor azt úgy fogjuk észrevenni, hogy amint rádugjuk töltőre, akkor bekapcsol, és ugye megjelenik nagyban az üres elem. Normál esetben egy kis idő múlva megjelenik a zöld szint, amit a töltődést jelzi. Ebben az esetben viszont kikapcsol, majd pár másodperc múlva megint megjelenik az üres elem, majd megint kikapcsol és ismétlődik a végtelenségik. És itt jön szóba a bikázás, ugyanis ekkor a bekapcsoló gombot kell jó hosszan nyomni (kb. 15-20 percig). 8 másodperc múlva el kezd rezegni, megállás nélkül míg nyomjuk. Ez azért jó így ugyanis a képernyő többet eszik, mint a rezgő, így ha sokáig így hagyjuk, akkor elérhetjük, hogy legyen annyi szufla az aksiban, hogy töltés megkezdésénél ne merüljön le.
-
"Amikor totál lemerül az akku, akkor egy darabig nem mutatja a töltést, ez normális."
Az még a jobbik eset, mert egyszer láttam már olyat, hogy egyszerűen fel sem tudta tölteni a telefont, mert annyira lemerült, hogy már ezt sem tudta megtenni. Ilyenkor bikázni kellett (a bekapcsoló gombot jó sokáig kellett nyomni), hogy már annyi szufla legyen az akksiban, hogy ne merüljön le a kijelzőtől.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest