- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
válasz
glacious #13413 üzenetére
Random módon csinálja, tök mindegy hogy áll az aksi.
Igazából az asszony telefonja...Talált már "irományokat" a net-en tipikus és állandó hibákkal kapcsolatban, majd át olvassuk és hátha megoldást lelünk.
Csak mondom lehet itt azonnal köpi rá valaki a választ ha esetleg nemrég ugyanebben a cipőben csoszogottAzért köszi az 5letet, azt is kipróbáljuk...
-
Veron
addikt
válasz
glacious #11968 üzenetére
Feltettem a legújabb lengyel romot a sammobile-ról, de már előtte sem volt. A gond az, hogy a telefon Telenor függőként kezdte az életét, de hozzám már függetlenként került. Biztos vagyok benne, hogy elhajtanak a szervizből, mondván ne akarjak LTE-zni a Vodás kártyámmal a Telefonoros telefonon...
-
geucsa
tag
válasz
glacious #10584 üzenetére
Sikerült megformázni a telefonnal, de ugyanúgy melegszik vele és 5 perc alatt 3%-ot merítette.. :-/
Most jöhet egy másik kártya, hogy azzal mit művel.
Amúgy az nekem nagyon furcsa, hogy 2 másodperc alatt megformáz a telefon egy 16 GB-os kártyát.
Nem kéne annak tovább tartania? -
Józsi_S4mini
csendes tag
válasz
glacious #10423 üzenetére
erre nem számítottam. De most míg benne volt az egy évben annyira nem drasztikus. Csak én veszem észre, hogy gyengült. Ők meg szét szoftverezték volna és mondták volna, hogy ez jó. Azt meg nem akartam.Na mind1 most már ezt is tudom. Jól ki van találva tudják, hogy egy év után már kókad (:
-
hatragyi
tag
válasz
glacious #9958 üzenetére
Mivel a segélyhívás működik kártya nélkül is, gondolom azért van cella készenlétben érték ilyenkor is.
Mivel az akku listában levő alkalmazások százalékainak összege 100% mindig, mindenkinél, kell lennie kiugró értékűnek, vagy pedig több hasonló százalék értékűnek. De az biztos, hogy a mások által feltett képeken a cella készenlétben általában nem az első, hanem mondjuk az android rendszerrel megegyező alacsony értékű volt.
Tegnap volt a kezemben egy gyári állapotú pár hetes S5 mini (Telenor-os) és ott is a cella készenlétben az android rendszerrel volt egyenlő és csak középtájon foglaltak helyet. Az a telefon sim kártya nélkül, de wifi bekapcsolva, tiltások nélkül, de amit lehet a beállításokban kikapcsolva volt használva 1-2 hétig, a tulaja szerint, ha nem nyúlt egész nap hozzá, akkor ilyen állapotban egy teljes nap 10%-ot merült.Külön telepített app-ot semmit sem használtam/használok. Régebben volt facebook, de már jó ideje leszedtem.
Jelenleg: 9 perc kijelzőidővel, 4 óra 50 perc akkuidővel 92%-on van. Hívás 1 percnyi volt, de nincs is az akku listában.
-
hatragyi
tag
-
szemesi69
addikt
válasz
glacious #9770 üzenetére
Esetleg ne kapcsoljam ki?
Gondolod, hogy ez kimaradt? Igen sim nélkül is ugyan úgy merül, már mindent próbáltam azért küldtem be másodszor is szervizbe, de ők szerint más ugyanilyen készülékkel is összehasonlítva tesztelve a telefon hibátlan. 29-én elvitte a futár, 31-én már vissza is kaptam, ezek szerint nem igen foglalkoztak vele, csak írtak egy jegyzőkönyvet, hogy hiba mentes javítást nem igényel. Most már enyhén dühös vagyok a Telamax szervízre, nem véletlenül szídják őket minden fórumon.
-
canniball
nagyúr
válasz
glacious #9721 üzenetére
Azt vágom, de egyrészt eddig az üzenet melletti "pipának" köszönhetően nem kellett a menüben mászkálni, minden sms-ről (címzettenként) lehetett tudni hogy elment-e, másrészt itt csoportos küldésnél nem teljesen kerek a történet, van olyanom hogy 6/12 sárga felkiáltójellel, a részletekben pedig csak a 6 sikeres látszik, a többi talány és a sikertelenek lista is üres.
De ezek szerint te is használod, nálad működik a "pipálás"? -
schferenc77
aktív tag
válasz
glacious #9287 üzenetére
a zárt tárcsázót megtaláltam, a pötyögni a neveket és szűri rész nem működik valahogy. Megnyitom, van egyhíváslitám. Bal oldalon van az emberke ikon. rákattintok. Kijön a névjegyzék. Itt még nem tudok pötyögni semmit, csak ha jobb oldalon a nagyító ikonra kattintok, akkor jelenik meg felül egy sáv, és ott tudok gépelni és elkezd keresni.
Ha letöltöm a shortcut beépülőt, akkor a névjegyzéskre külön tudok már egy ikont kirakni, de az sem aktív keresővel indul, csak a kontaktlistával. Ha számít valamit egy LG G2, CM11M12-vel. -
Joker_5x
tag
-
Acef
addikt
-
Acef
addikt
válasz
glacious #6854 üzenetére
+1
érdekes dolog ez a vágás .. többen vágottal használják.
Annyi az egész,hogy szólni kell a szolgáltatónak, hogy nem tudok telefonálni, nincs jel, .... díjmentesen cserélik, hiszen az az érdekük, hogy telefonáljon az előfizető.persze a vágott sim-el nem kell náluk dicsekedi, hiszen az tudtommal a szolgáltató tuljdona.
Én nem hantáztam. Szóltam, hogy tel.csere miatt másik simet kérek: 5perc, és 0Ft volt.
-
-
Acef
addikt
válasz
glacious #6377 üzenetére
Nem igaz.
-knoxosra knoxos romot, így maradhat a gar.
-knox nélkülire pedig bármit, ez szabadon hekkelhető, akár az új rom-nak a knoxtalanított verziója is mehet.
Ezen minden visszaállítható, elérhető/használható a repartos rom is.Szerencsére még knox nélküli 4minit is találni, alapsáv/build: I9195XXUAM..
-
saril
senior tag
válasz
glacious #6304 üzenetére
hát kérlek nézz utána mi az az impedancia mert úgy látom nem teljesen érted inkább segítek wiki: "Az impedancia a váltakozó áramú ellenállás; váltóáramú elektromos hálózatban a komplex feszültség és a komplex áram értékeinek hányadosa. Egysége az ohm."
minél nagyobb egy fej/fűl hallgató impedanciája annál kevésbé eszi az akku-t illetve magát az erősítő ic-t kevésbé terheli mivel kevesebb áram folyik át rajta!!!
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest