Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
Hali !
Péntektől költözök S6-ba. Eredetileg P8 lett volna, de visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam.
A váltást keresőknek szólt elsőrorban, mint elégedett S4 mini tulaj merre léptem.
Utolsó élményemet osztanám meg egyébként:
ma voltam Tré-ben sim-et cserélni nano-ra, péntekig adapterrel használom még a minit, azonnal lte-re váltott a készülék, a lassított net is jóval gyorsabb, amúgy nem tudom mitől indult meg. Eco surf előfizu, eddig nem volt 4g-m,
aki hasonlóan áll érdemes lehet, előfizus kártyát ingyen cserélnek.A továbbiakban hallgassatok Acef-re. Neki pedig innen is köszönöm a sok segítséget főleg még az S advance időkből.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Tav-Csoves #11761 üzenetére
Szia !
Akku gondok vannak, bizonytalan eredetű... Nálam pl. nem jelentkezik.
Amit utálok benne: az ár-érték aránya. Melegedés.
Amit szeretek: Kompakt, viszonylag gyors. Kategóriájában jó zenei képességek (fülessel) Ha gyárilag 4.4 akkor jóféle a rendszer is.
ÉÉÉs az AMOLED !Hangalapú fotózás mükszik gyárilag, shoot illetve csíz stb-re lövi a képet.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Krisza0508 #11496 üzenetére
Grand prime felejtős, S4 minit ajánlanám, de mostanában nekem is gondjaim vannak így ... khm... ajánlom a "melyik okostelefont vegyem" topicot további tájékozódásra.
Más: Lehet én is garanciális vizekre evezek. Ma csinált egy olyat a telefon, hogy mobilnet + zene + hearthstone (1. menet volt, így a felhevült készülékre nem fogható, egyébként is arra mindig figyelek) közben egyszercsak bedobott egy sötétkék képernyőt és úgy maradt, mindezt sípoló hang kíséretében... restart segített. Reprodukálni nem sikerült... Valaki talákozott már ilyesmivel ? Ha noti lenne mondanám, hogy kezdődő hw hiba, de droidnál nem vagyok így képben.
Illetve más anomáliák is tapasztalhatók. Múlt héten nem sikerült bekapcsolnom a mobilnetet (a lehúzható kapcsolóval és menüből sem) restart sem segített... előtte pár héttel Makó környékén roamingba kapcsolt... bár ez lehet inkább szolgáltatói hiba. Kb. ennyi. Megér egy szervízt ? Igazából elégedett vagyok a telefonnal csak nagyon nem ér annyit amennyiért adták...
-
voyager4.4
senior tag
Ez biza így van, ahogy Acef írja. Mondjuk a kínaiak be tudnak mutatni ebbez az árkategóriában (is), de akkor elvesznek az olyan fincsiségek mint pl. a SAMOLED ill. az a néhány S4 feature. (amik egyébként szerintem piszok kényelmesek tudnak lenni).
Jah és persze itt van nekünk Acef és az fmod. Nálam ez is bele volt kalkulálva a vételbe. Az S Advance-nél már bizonyított. Még életet menthet itt is.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Schuey #10863 üzenetére
Ha újat veszel 99.99% hogy kitkat lesz. Ha véletlenül nem akkor örülj neki és ne frissítsd. (jól működő rendszert felesleges szvsz. Általában csak elrontják a jót
na most, hogy bénák, vagy üzletpolitikai húzás az már más tészta
)
Lollipop-ról nem tudni, szerintem nem lesz. -
voyager4.4
senior tag
válasz
Schuey #10851 üzenetére
- 1 van, ha annak lehet nevezni. Ez a furcsa merülés probléma, ha visszaolvasol látod. De nem mindenkinél jelentkezik. Lehet megoldódik. Most fölvetette valaki, hogy talán sokat keresi a tornyot a teló. (ha jól rémlik a Tré-s frissítés is ilyesmit javított, szval van remény.)
-Nem lassul be, ezt már az ace széria is kinőtte.
- Ace-hez képest brutálisan jó a kamerája, egyébként kategóriájának megfelelő képeket lő. Ha babrálsz a beállításokkal akkor talán még lehet csiszolni. (pont a múltkor nézegettem.) Nappal vállalható képeket lő. Éjszaka nagyon zajosak lesznek.
-Ha nyomod egész nap: 1 nap üzemidő, ha alig: akkor 2.
-power bank. Na jó passz, nem hiszem.
- Mivel én is megvettem 3-k híján ennyiért 2 év hűségre: igenÖsszességében jó készülék, én nem bántam meg.
Talán ha fotózni akarsz érdemes megnézni a Lumia 735-öt az 6.5mpx-el jobb képeket lő !!! (meg a win10 miatt tovább is lesz támogatva, neked meg hosszú távra kell. Igaz én is arra vettem a minit, de játszott a fenti Lumia is.)8GB RAM gondolom ROM akart lenni. XD
(nem müxenek a smiley gombok)
-
voyager4.4
senior tag
A kamera app balkezességére van valami megoldás? Arra gondolok, hogy ha nekem kényelmes módon fordítom a telót vízszintesbe, azaz jobb kezem felé esik a home és ezzel együtt a kamera gomb is, akkor az elkészült kép fejjel lefele lesz.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
oroszkrisz #10774 üzenetére
Szerintem, S4 mini, beállítások menü, akkumulátor menüpont, képernyőmentés.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
minifoximaxi #10771 üzenetére
Nálam nincsenek fönt ilyen haszontalan dolgok. Meg mint mondtam elég változatosan tudja csinálni, volt, hogy direkt figyeltem és ébresztett, mutatta a kijelzőn, hogy dolog van, csak épp hangot nem adott... (némítva nem volt a telefon). Máskor csak simán elfelejti. Timely viszont még sosem hagyott cserben.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
alexman #10763 üzenetére
A Samu gyári ébresztője alapból bugos szvsz. (legalábbis párom S Advance-én sem működik, se gyári se fmod rommal, és nálam is megbízhatatlan a gyári kitkattel, bár nálunk a hibajelenség az, hogy egyszerűen nem ébreszt, de ezt igen változatos formákban tudja produkálni
) Timely-t ajánlom a kiváltására.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
sony_burnett #10662 üzenetére
Mondjuk ezzel a Screen mirroring-al lehetne kilincselni a Samunál, hátha kapunk egy friss ROM-ot. Mégiscsak egy olyan funkció, aminek működni kéne és fizettél érte...
-
voyager4.4
senior tag
válasz
kecsawi #10645 üzenetére
Én is 4.4.2-vel vettem már, T-nél.
Mondjuk nekem nincs gondom a készülékkel így nem frissítettem.
Mondjuk az sms appal nem vagyok kibékülve: idióta módon mms-t csinál egy smiley miatt, meg egyszer nem küldte el az sms-t. (mai napig nem érkezett meg a címzetthez, nálam azt írja elküldve...)
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Józsi_S4mini #10424 üzenetére
Ez érdekes. 1 év után még nem kéne gyengülnie az akkunak, Li-polymer aksik kb 500x. tölthetők mire eljutunk a teljesítményromláshoz. Egy év 365 napból áll, ha csak nem töltöd naponta 2x nem jön ki sehogy sem.
-
voyager4.4
senior tag
Ma megjelent nálam egy software frissítés. (jelenleg 4.4.2, t-mobile) Tud esetleg valaki valamit ?
-
voyager4.4
senior tag
-
voyager4.4
senior tag
-
voyager4.4
senior tag
válasz
hatragyi #10103 üzenetére
Ez jogos, nem is figyeltem. Így viszont nem vészes.
Tobiás: "fejemben" Nem vagyok nyelvtannáci, de ez durva volt.
Egyébként szerintem is sokat számít, hogy mi van kiengedve a netre, mi szinkronizál stb... Nálam mobilnet is akkor van bekapcsolva, ha én akarom, időjárás widget akkor frissít amikor kíváncsi vagyok az időjárásra, képek nem mennek google drive-ba mert azért van nagy flash kártyám, hogy elférjen stb. -
voyager4.4
senior tag
válasz
geucsa #10097 üzenetére
Mert simán adhatnak egy "bolti" saját garit. Bár az általában csak 1 év...
hatragyi: Még mindig nagyon sokat van ébren, nálam az ébrenlét majdnem megegyezik a bekapcsolt képernyő grafikonjával... meg 1 óra kijelzőidő, kb nem is használtad, nem azért mondom, de szerintem még mindig nem okés.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
voyager4.4 #10057 üzenetére
Ma beszéltem a tegnapi mms áldozatával, azt mondta le se tudta tölteni a cuccot...
nightzone majd próbálkozom, szerk: úgy is átalakítja... -
voyager4.4
senior tag
Úristen de buta a gyári üzenetküldő... beraktam egy sms-be egy smiley-t és mms-t csinált belőle
-
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Camper2006 #10010 üzenetére
4 óra kijelzőidővel szerintem okés.
-
voyager4.4
senior tag
Én sem használok semmi sallangot, semmi sincs kiengedve a netre sem (gmail-en kívül) és tökéletes az üzemidő.
Lehet még a végén megoldásra jutunk itt. Én nem is tiltom ezeket egyébként, ha sosem nyitod meg nem zargatnak. (egyedül a galéria szokta verni a nyálát, de nem nagy kaland kihúzni az értesítési függönyből néha.)m4tyik4: nem lehet, hogy egyszerűen csak edge lefedettség van a közeledben ?
-
voyager4.4
senior tag
Jelentkezek én is egy akkus helyzetjelentéssel:
1 nap 21 óra akkuhasználattal 35%-on áll most. (igaz csak 3 óra kijelzőidő) Úgy látom, hogy a fényerőt kell értelmesen beállítani és nincs gond az üzemidővel sem. Ebben volt wifi, mobilnet, fél óra beszélgetés, asphalt 8, batman, zene, képnézegetés stb.. tehát annyira nem is kíméltem ki.
-
voyager4.4
senior tag
Sziasztok !
Nemrég tulajdonsa lettem egy ilyen készüléknek (még nincs 1 hete konkrétan)
Tegnap éjszaka azt vettem észre, hogy ha nem pattintom be fülest teljesen (nem szoktam még meg, hogy így bepattan, nem tudom jobban megfogalmazni, lényeg, hogy nem volt bent a jack-ben teljesen hanem kb 1-2mm hiányzott.) Szóval ettől a telefon csontra fagyott és újraindult.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel ? Nyilván ha rendesen bent van a füles akkor semmi probléma. Lehet ebből még probléma ?Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest