- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
mást használok, de megnéztem, a gyári is gyorsan megy nálam.
esetleg engedj rá egy speed boostert. -
Acef
addikt
tomi613
Tudok a Knox + root megoldásról, ha azzal csinálta...
Igazából abban vagyok bizonytalan, hogy mi történik ha ..MJ7-re tesz valaki repartos MF5 romot (de ez Louro -nak sajnos mindegy. Fentebb írta ...)Louro
Gondolom figyeltél a leírt beállításokra: rendszergazda, alalapi usb, kies off .., repartitionA felesleges (lassító-fogyasztó-ébresztő) appokra van megoldás. Olvass bele a blogomba, végén az Fmod fejezet. (ha veszek MINI-t, akkor arra is megcsinálom)
.
-
Yany
addikt
"Én is azon táborhoz tartozok, akiknek az 5" már közel tablet-méret, szóval én kifejezetten örülök annak, hogy jött egy ilyen "kompakt" telefon, ami még zsebben békésen elfér és egykézzel kezelhető. Bár rengeteg telefont nem tarthattam a kezembe, de volt 3", 3,5", 3,7" és 4,6"-os kijelzőjű telefon is a kezemben és szerintem 3,5" és 4,5" között van az általános célú használhatra szánt legideálisabb méret. Persze az 5" még jobb, de az nem az a kategória, hogy előkapom, bepötyögök valamit és elteszem, mert az kétkezes bűvészkedést igényel."
Nem győzöm emlékeztetni a tisztelt fórumot, hogy ezt a 4.3-as telefont kisebb házba tették bele, mint az ős Galaxy S-t, ami ugyebár 4"-os kereken. (nem ellentmondani akarok, hanem kiegészíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged