Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- MWC 2025: Ahova lépek, Snapdragon Elite terem
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
válasz
tomi613 #11352 üzenetére
Szegény!
Kifogtál valami olyan futárt, aki nem látott még ilyet...
Nálam az első alkalom is gördülékenyen ment, de amikor a srác harmadjára jött, már megkérdezte: Na? Megint baj van a telefonnal?
Amikor a csereutalványt hozta, mondtam Neki, hogy egy ideig nemigen látjuk egymást! -
-
pixelblondie
senior tag
válasz
tomi613 #7893 üzenetére
Férjemnél az S4 mini maximum 5 órát bír ki, de ott masszív és folyamatos netezés van, állandó LTE kapcsolat, online játék stb. KitKat 4.4.2. Telekom.
De hát erre jó a Samsung powerbankja. Úgy néz ki, mint egy bőrtokba bújtatott S4.Szép és gyorsan feltolja az akksit fullra 20%-ról 45 perc alatt.
Csak ajánlani tudom. -
MrBazsi
senior tag
válasz
tomi613 #7890 üzenetére
játék melegedésről nincs tapasztalatom nagyon ritkán játszom de a 4.2 nekem is elketyeg 5órát simán. érdekes amugy valakinek jobb lett frissítés után valakinek rosszabb. nekem ez a 2nap aksi 5óra kijelző idő bőven jo ugyh tuti h megvárom a hivatalos 4.4ről a tapasztalatokat.
-
-
fertilio01
csendes tag
válasz
tomi613 #6576 üzenetére
Köszi a választ! Nem azzal van gond, hogy nem ismeri fel, hanem csak MTP és PTP lehetőségek közül választhatok. Az MTP-t választva tudok file kezelőben böngészni a teló és az sd kártya mappáiban, viszont nem tudok file-okat másolni pc-ről. Üzenet file másolás megkezdésekor: az eszköz nem válaszol vagy nincs csatlakoztatva
-
radicspeter1
őstag
válasz
tomi613 #5202 üzenetére
Valószínű töröltél/fagyasztottál egy rendszeralkalmazást, vagy kernelt cseréltél...ha a deodexes romról írsz akkor az 100% hogy miután felraktad és wanap xposedba bekapcsoltad a fake system statust akkor nem írja ki hogy módosított eszköz.
#5203 Pete
Na ez szupi! Vagyunk már kb 7-en eddig!
Nyugodt szívvel tudom ajánlani az aláírásomban szereplő romot. Bitang stabil!és nem is kockáztatod még a garit sem...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tomi613 #3699 üzenetére
Optikai csalódás pl: vékonyabb keret és még:
S2 16:10, míg S4 mini 16:9-es képarányú, ami ugyancsak karcsúsítja optikailag...Nekem fogásra pont ezért jött be jobban, mint az S2, mert átérem a keskenysége miatt, még ha csak pár milliméterekről is beszélünk...
Mindkettőt használtam (a minit jelenleg)
-
válasz
tomi613 #3250 üzenetére
csak óvatosan, mert a tmh product code változni fog, mivel azt a független firmware alatt lévő multi csc nem tartalmazza, és abba bizony beleköthetnek, ha nagyon akarnak, ráadásul nem is magyar xeh érték fog beállni alapban, hanem a firmware alapértelmezett értéke, ami jellemzően az angol btu, a német dtb...stb, és azért külön tenni kell, hogy xeh legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ukrajnai háború
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest