- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayafree
tag
Szia Acef!
Sajnos az xda-n én csak halott topicot láttam amit adminok le is zártak kb 2015-ben ahol pl a gyári kerneleket is találtam!
Kernel másolás az megy és azt valóban az xda-ról néztem különben a towelroot nem is ment volna UCNK1-en a stock kernellel!
A kérésem csak arra vonatkozott, hogy SCQA6 stock romból hogy tudnám kinyerni a saját kernelét mert gondolom az nem egyezik meg a boot.img-el amit a 7zip ki is csomagolt a gyári romból.
Amiben viszont igazad lehet hogy az új romon lehet ha cserélném a kernelt akkor sem menne a towelroot.
Végül egy linket tudsz adni hogy hol találom a legújabb fmod romot? -
-
Bilux
veterán
Most annyit ír a telefon bekapcsolásra hogy kiessel próbáljam újra rakni de a kies3 nem támogatja kies2 meg csak pörög pörög de nem ismeri fel a telefont.
Odin felismeri.
Ucnk1 raktam volna fel.
Odin a gyári recoveryt sem tudta beleírni azt is próbáltam csak az írást teszteltem volna vele. -
Bilux
veterán
Telenor függő készülék, 9195 típusú Galaxy s4 mini.
Van recovery elindul a készülék. Úgy kezdődött a hiba hogy telefonon rengeteg hibajelzés leállt ez leállt az...
Telefon újraindít akkor is majd újra indítva be sem töltötte a rendszert.
Csináltam egy gyári visszaállítást 3gombos módszerrel de rengeteg piros hibaüzenet irt.
Leszedtem az utolsó magyar romot ami a sammobilen volt és boot img írásánál nem megy tovább.
Gondolom meghalt a flash memória... -
Ed McLeves
tag
Kösz a választ.
Kutakodom még egy keveset, és hátha itt is találok olyan fórumtársat, aki hasonló cipőben jár és esetleg tud megoldást a rom-cserén kívül. Egyébként nekem is elég volt eddig a 2/3 G, szóval elég lesz a jövőben is, de hát a tudat idegesített inkább, hogy valami nincs, aminek lennie kellene -
Ed McLeves
tag
Nem ellentmondásképpen, de van rajta [ez a matrica], és a hozzáférési pontok beállításaiban van egy [ilyen menü]. Ez nem "garantálja", hogy LTE-képes...? Én legalábbis úgy vettem a telefont, hogy 4G-s. Ha mégsem az, élhetek szerinted panasszal az edigitalnál? (ha még beleférek a gariidőbe, melyet a regisztráció - ha jól emlékszem - meghosszabbított.
-
Ed McLeves
tag
Jó péntek reggelt!
Vodás telefon:
Valószínűleg elsikkadt a szövegben, hogy a telefon gyárilag független, az edigitaltól vásárolva, csak a benne lévő kb. 2 éves SIM Vodás, kártyás. Ebben a telóban hiányzik az LTE-opció (kép).
Alapsáv verziója: I9195XXUBML4
Reménykedem, hogy nem kell rom-csere.Telenoros:
Tanácsodra cseréltetek SIM-et. -
-
StaChys
tag
Sziasztok!
Afec régi telefonja tegnap délután töltés közben egyszer csak elsötétült, és azóta nem tudom bekapcsolni.... töltés közben sem kapcsol be, pc-re dugva sincs adatkapcsolat. 4.4.2-es gyári ROM van(volt) rajta (amivel Aceftől megvettem).
Bárkinek ötlete, hogy mit lehetne vele csinálni? Adatmentésre bármi esély esetleg?
Köszönöm!
-
mitoman
tag
Szia.
Köszönöm, olvastam a blogod, és nagyon hasznosnak találtam, főleg a végén az E-robot javaslatot.
Napok óta olvasgatom a topikot is, de túl sok a hsz, csináltam rom cserét anno omnia II-ön mert annak meg a GPS modulja volt szar, de ez jóval bonyolultabbnak tűnik, knox stb. miatt, ezért keresek egy "szájbarágósabb" cikket. -
-
Yoshida
aktív tag
Köszi,
Sajnos minden olyan funkciót letiltatnál, amit használok(LTE-t már kikapcsoltam mondjuk)
Root nélkül tilthatóban a chat on-t tudtam csak tiltani
nem hinném hogy sokat nyerek vele...
Használok google driveot is, dropboxot is, e-robot, hangouts, face messenger, stb.
Tényleg az a fura hogy airplane módban is iszonyat merül... -
kispe82
tag
Igen,a sajátgép látja,de nekem egyszerübb a TC,ezért is érdeklődtem. De szerencsére most is megoldottad a problémát. Végre látja a TC is a teltót. Bár nem tudom hogy a hálózatnál kéne e vagy sem,de nekem nem ott mutatja. De ez tényleg csak részletkérdés,a lényeg hogy müködik végre!
Köszi Acef!
Szerk: Nekem egyébként win 8.1 van és a TC pedig 8.52-es.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Eddig semmire sem reagált, továbbra is 0x0.
A repartos az egyetlen esély. Azt még megpróbálnám, aztán ha nem, akkor csináljon vele a szerviz, amit akar. Jelenleg nincs rajta semmi látszólag, elvileg simén fel kéne másznia a három fájlosnak, onnan meg OTA. Ha vannak benne 4.4.2 maradványok, akkor nyilván kedvezőtlenre fordul a helyzet.
A gariban nem vagyok biztos, ellentétes infókat kaptam, eleve nem értem, miért nem oda vitték első körben -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Gyári minden, Knox 0x0. Lehalt frissítés közben ne kérdezd, nem az enyém, nem tudom, mit műveltek vele, gyanítom lemerült, vagy kikapcsolták
, azóta szökőévente van download mód, recovery nincs, Odin látja, felkészül a telepítésre, de nem tud konnektálni. A telefon még garis, bármilyen verzió jó lesz, amivel életet lehelhetek bele. Onnan már frissítem a legfrissebb gyárival.
-
w.miki
veterán
Ha már fmod...
Nekem nem megy a Play áruház.
Először csak forgott a homokóra, aztán töröltem a Play előzményeket, és adatokat, azóta Hiba a szerverrel RH-01 hibaüzenetet kapokno, töröltem, és újra hozzáadtam az accountot, most meg jó
-
kispe82
tag
Persze,be volt kapcsolva. Nekem SIMLE parancs nem is volt. Csak picture,shoot,capture és cheese. Nem vagyok jó angolos,de 10-8szor sikerült fotózni vele. Még csak a hangerő sem volt gond hogy hangosan kellett volna mondani. Megpróbálom még a camera 360-at,úgy rémlik abban is lehet hangparanccsal fotózni,hátha....
-
-h2o-
csendes tag
Igen, próbáltam a gyári recovery-t 2x, a CWM 6.0.4.6-ot, a CWM 6.0.4.8-at, a Philz Touch 6.00.8-at,
két gyári ROM-ot, valamint a SamFirm-mel leszedettet is.
A helyzet változatlan, továbbra is bootloop (a logo után sötét kép, rezgés, majd rögtön még egy rezgés és megint logo), a recovery-ben NINCS PARANCS és újraindul.
Illetve annyit sikerült elérni, hogy a KNOX Warranty most már 0x1... -
Józsi_S4mini
csendes tag
Köszi. A nova -t kipróbáltam. Az állapotsáv alatti háttér enyhe besötétítése sikerült vele, de sajnos lett más dolog ami igy nem teccik. Ahogy a főképernyők lapozódnak jobbam bejön a gyári. Egyebkent nagyon jól testreszabható, ha valaki egyedivé szeretné tenni annak biztosan jó. Nekem legjobb az lenne ha a kitkat szépsége megmaradna es pluszba az állapotsáv ikonjai jelly bean lenne.
-
w.miki
veterán
Azt akartam kérdezni, ha 1 file-os gyári ROMom van, abból nem tudom csak a modem-et felrakni, igaz?
Ezt a ROMot szeretném kipróbálni:
S5 STE ROM 5.2.1
Ha jól fordítja az oroszt a google translate, itt is először a COC1 modem-et kellene felrakni.
De ha jól láttam, ott a teljes "gyári" ROM (I9195XXUCOC1_SER_ROOT_NO_KNOX.tar.md5) van linkelve.
Mielőtt nekiállnék szeretnék minden tisztázni.
Ha jól értelmezem a leírásodat, így kell csinálnom:
01. Telefon Download módba (HANG LE + HOME + POWER), /Samsung driverek telepítése/
02. Odin 3.09 indítása
03. PDA/AP-hoz a kicsomagolt I9195XXUCOC1_SER_ROOT_NO_KNOX.tar.md5 betallózása
04. Auto Reboot, F.Reset Time, PDA bepipálása
05. Telefon - PC összedugása START megnyomása
07. PASSed, majd, ugyanez az 1.-5. pontokig megismétlése még 1x. Gyári ROM fent van.08. Recovery felrakása: Odin elindítása
09. PDA/AP-hoz philz_touch_6.48.4-serrano3gxx.tar.md5 betallózása.
10. Auto Rebbot, PDA bepipálása, többi gomb NEM!
11. Telefon Download módba rákötni, Odinban START.12. Telefon Recovery módba (HANG FEL + HOME + POWER)
13. Wipe Data, Cache, Dalvik törlése
14. Install ZIP-el memóriakártyára másolt S5_STE_Rom_v.5.2.1.zip, majd egyből utána a Fix_to_i9195_v5_2_1.zip telepítése.
15. Restart, majd örülés.Jól értettem?
Írnak még ott ALX módról, és DUALBOOT-ról is, de ezeket már tényleg alig értem, mire jók.
-
toti198511
csendes tag
Koszonom Acef a valaszt, vegul is alaplapcsere lett belole, kb 5 szervizes nezte meg, 15 mp diagnosztika utan megallapitottak hogy tuti az a hiba.
Korabban kartyafuggetlen volt a telefon gyariag, a most belerakott alaplaprol is azt allitotta a szervizes hogy fuggetlen. Ehhez kepest a telenoros kartyahoz network code-ot ker. Szerinte azert van mert az elozo telefon Magyarorszagon volt eladva, a mostani meg (jelenleg kozep Amerikban vagyok) itt, es ha majd hazamegyek, akkor az otthoni halozaton fog mukodni. Nekem csak azert gyanus ez mert a regi alaplappal itt is mukodott a telenoros kartya. Szerinted mennyi igazsag van benne?
Koszi!
-
Józsi_S4mini
csendes tag
Lehet ki kéne próbálnom milyen is egy fmod rom (: Észreveszem e hogy gyorsabb stabilabb a gyakorlatban. De engem főleg a már emlitett állapotsáv kinézete zavar a kitkat nél. Viszont mintha egyéb dolgok, betűtipus stb szebb lenne... Ez az app amivel módosítható az ikonok szine gyári kitkat re is feltelepíthető? Azthiszem az xposed frameworkot már próbáltam más miatt. Abban is volt ilyen lehetőség csak épp nem működött. Ez hogy a modem elsőre nem frissül rejtélyes. Hiszen mindkétszer ugyanúgy csináltam. Előtte mindeféle wipe factory stb.
-
Sera26
aktív tag
Típus alapján 9195-s, de szerintem egyszerűen rossz fw van a SamMobilon XEH-s S4 mini romnak feltűntetve.Leszedtem a T-set, azzal most elindult.
Viszont jó lenne a legutolsó független fw rá, de egyszerűen nem találok olyan oldalt ahonnan nem 5-6 óra lenne a letöltési idő. -
kispe82
tag
Köszi,jó kis progi lenne ez ha egy átlagos földi halandó is be tudná állítani erre arra. Szerencsére ezt le lehetett tölteni ami nekem kellet. De csak az ébresztést használom mert a lezárást sokszor akkor is csinálta ha értesítősávot akartam lehúzni. Nekem is nagyon merül a teló. Most kaptam és nem tudom h már az akksija ilyen gyenge,vagy jó lenne neki egy fmod-os birizgálás...4.4.2-es és xxucnk1-es. Lehet majd kereslek priviben ha rászánom magam
Persze ha csak nem gond.
-
Mobilman17
csendes tag
Igen, repartitionnal tettem fel és minden rendben volt. Szerintem az akku gyengül, mert ugyan ezeket az appokat használtam régen is. Az akku kalibráció nekem a régebbi mobiljaimon sz@rt se ért, tehát én se hiszek benne. Amúgy ezt a SamFirm progit nekem ngabbi ajánlotta, amikor rákérdeztem hogy nincs e neki valamilyen repartos kitkat. Egyébként tudtok valami megbízható helyet ahol eredeti, nfc-s akksit árulnak? Lehetőleg olcsó legyen
-
Mobilman17
csendes tag
Igen, repartost. A SamFirm progiban ha kipipálod a binary naturet akkor letölt neked 4+1 fájlos romot is. A telót a te blogodban található infok alapján állítottam be, valamint 2-3 naponta újraindítom. Régen ugyanezekkel a beállításokkal és alkalmazásokkal hozta az 5ó feletti képernyőidőket. Az akksit nagyon ritkán veszem ki, akkor is csak azért, ha megakarom tisztítani a telefont. A telót mindig éjszaka töltöm.
-
FNZ
őstag
húúú, de szép hosszú a blog leírásod. asszem el kell olvasnom mégegyszer, hogy mit is szeretnék és mi lenne a jó és azt hogy kell csinálni.
defy-nél már elég rutinból cseréltem a romokat és régen is volt, de ezt is jól át kell tanulmányoznom hogy belevágjak a frissítésbe / rom cserébe -
pecás80
újonc
Ezt nem tudom, már több, mint fél éve volt. Vagy a készülék ajánlotta fel, hogy van elérhető frissítés vagy a Kies-en keresztül történt. Ennek egyébként van nyoma a programban, meg tudom nézni benne? 2.6.3.15075_2 ez a kies verziószáma.
Kaptam egy privát levelet ma, úgy tűnik, hogy Samsungos berkekben is olvassák a fórumot, mert valaki felajánlotta, hogy segíteni szeretne. -
pecás80
újonc
Current Binary: Custom
System Status: Custom
KNOX kernel lock: 0X0
KNOX warranty void: 0X1
Bootloader rp shrew: 2
write protection: enableEzt a legelső beadást követően fotózták a telóról.
Lehetséges az, hogy egy applikáció belenyúlt a rendszerbe és átbillentette a bit-et? Mást nem tudok elképzelni, mert nem járt senkinél se a teló. Vagy eleve így vettem... -
pecás80
újonc
Az első szervizeléskor visszaküldött szervizlap mellé fotókat is kaptam, amiken ezek látszódnak. Holnap reggel megnézem, mert a melóhelyen hagytam. Azt tudom, hogy ott volt egy olyan sor, ami jelzi a próbálkozások számát, ott 2-es volt. Ezt külön be is karikázták.
A blogodon írtad, hogy a KNOX bit változik: ha fejlett recovery-t tesznek rá. Ez mit jelent? Mitől fejlett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest