- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szemesi69
addikt
-
hatragyi
tag
válasz
Attila57 #9384 üzenetére
Szerintem ez nem így van. Nekem kb egy minimálisat javult a frissítés után, a mostani szerviz hozott egy áttörést, de a ma éjszakai tapasztalatom sajnos megint csak 18% merülés volt ráadásul csak GSM módba téve, és semmi plusz nincs telepítve a telefonra, illetve minden további kapcsolat kikapcsolva. Repülő módban viszont már nem merül, ez biztos hogy javulás, csakhogy én nem fogom éjszakánként repülő módban tartani.
És ahogy a fórumtárs is írta az én tapasztalataimra, mindig a cella készenlétben eszi meg az akkut, úgy hogy a lefedettség 100%-os, a lefedettség nélküli idő pedig 0%. Ebbe beleásva magamat, azért a legtöbb embernél ez 10% alatti érték, nekem per pillanat 52%. 13 órás akkuidőm van most, és 65%-on van, de egy gramm hívás nem volt rajta, se netezés, e-mailezés, csak be van kapcsolva itt mellettem.Ezután valószínű én is a csereigazolást fogom kérni a Samsungtól, és elbúcsúzok az S4 minitől, mert se időm, se kedvem foglalkozni vele. A root és ügyeskedés lehet valóban segítene, de azt nem akarom még.
-
-
Madoc
veterán
válasz
Attila57 #6388 üzenetére
Hogy a samu miket pakol bele "extraként" azt nem tudom de a moddolt romokban már elérhető rég. Gyorsaság-kisebb erőforrásigény-megváltozott kamera app-mégjobb tárcsázó-és billentyűzet.És még kismillió. A kinézetet a cyan alapu romokon olyanra lehet témákkal változtatni amilyenre csak akarod: Miui-vagy gyári samsung-vagy akár sony xperia.Több száz kinézet közül lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged