-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
Mindenhol van, de nem mindegy mekkora az ütközés! Wifi analyzerrel megnézed, hol a legkisebb a jel, s oda pakolod.
Az oldal amit írtál jó, eddig nem volt 14.1-es ott, mostantól én is onnan vadászom.
OPENGAPPS lerakatból, leszeded az ARM 7.1 PICO-t a telefonra.
Root addon, telefonra rakd.
Egyiket se csomagold ki, szépen a lineage, opengapps, addonsu sorrendben pakold fel a telóra. -
nightzone
aktív tag
Ez engem is érdekelne hogy melyik a jobb. Illetve hogy milyen hibák vannak(ha vannak) amiket még nem korrigáltak a két CM verzióban.
Az enyém is i9195, 4.4.2-vel, knox-om 0x0-n.
Nemsoká lejár a garim rá (jövő hét) szóval vagy eladom vagy felrakom rá a CM12/13-at.Melyiket érdemes urak? Egyáltalán érdemes a 6.0 miatt felrakni a CM-et vagy maradjon a gyári Kitkat?
-
-
andriska413
tag
Mert lejárt a hűségidőm, vehetek másikat ;-)
Eddigi legjobb telom volt az s4mini, semmi bajom vele. Kamerában tudhatna picivel többet, 2év alatt lefagyott talán 4szer, néha nemismeri fel az m.sd kártyát, de ezek nagyon minimális hibák, szóval teljesen elégedett vagyok vele. Ilyet sajnos már nemtudok a telenornál venni, szóval vennék másikat, ha lehetne akkor samsungból , de ekkorát, ilyen tudással vagy jobbat, ami nemigazán vanRosszabb telora nem szeretnék váltani, mivel 2évig szeretném használni, nagyobb méret viszont nem kell.
Röviden ennyi -
customrobi
tag
Azért volt már pár telónk
Ennyire szar akkuidővel egy sem. Motorola, Alcatel, Huawei, mindenféle.
nekem csalódás, úgy gondolom kicsit sok a hype a Samu körül, de ez jött szembe kedvező áron. Kár voltÉs nem arról van szó, hogy bármi húzós lenne. Kikapcsolt net, 10-15 perc beszélgetés. Nincs facebook, meg hasonlók. Ez így nagyon karcsú.
-
whiteman0524
aktív tag
-
whiteman0524
aktív tag
Lehet kapni külön is igen. Én már 4 db.-ot is vettem korábban tartaléknak. A pontos azonosítója megtalálható azon a kis műanyag fólión amibe eredetileg is csomagolva volt, persze csak akkor ha azóta nem dobtad ki. Egyébként "Samsung EHS64AVFWE sztereo headset" a pontos neve, és pl. itt lehet kapni. De biztos árulnak sok egyéb helyen is.
-
seederking
őstag
Belépek a "A WatchON" program a telefonon és már irányítható is a tv?Vagy hangolni kell először esetleg kalibrálni valamit?
Tamás88 : Azt hogyan tudhatom meg hogy annak az infrakódját berakták-e már a rendszerbe?
Kérdezzem meg Lg-éktől esetleg.
Mivel még nem érkezett meg a telefonom így kipróbálni nem tudom. -
Acef
addikt
-igen, gyors, segít ..
-rengeteg dologra használható. Pl. mint írtad ...
-sms, nem fogadott hívás, és aktuális naptár/esemény esetén hangjelzést ad. Választható intervallum és hang
(Email folyamatban)-kijelző/net off: akkutakarékosság miatt, ha szükséges. Feloldáskor mehet a net, szinkronizálhat.
elég megérinteni a home-t és szinkronizál. , beállíthatod, hogy lezárás után mennyi idő múlva blokkolja a netet -
Acef
addikt
Jól mondod.
Várják, mert mindenkiben az a tévhit él, hogy sokkal jobb a KITKAT, mint a 4.2.2. JB.Sokan emiatt, a bizakodás, és a reklám miatt frissítették korábban a nem KNOXos telefonokat is, és most semmit sem tehetnek, mert féltik a gart.
Nem tehetik fel a sokkal jobban működő, és okosabb deodexelt romot (lásd a blogomban).
Most egy dologban hisznek: milyen jó lesz a KITKAT!. Frissítik a telefonjaikat, továbbra is féltik a gart, és mint írtad: tulajdonképp visszalépés a 4.2.2-höz képest.
(ugyanúgy csalódnak majd, mint amikor frissítették a nem KNOXos telefonjaikat, hiszen nem hoz extra újdonságokat, fejlődést a KITKAT) -
tomi5244
őstag
Ha jól emlékszem tegnap nem is telefonáltam
De ha már felhoztad, telenoros vagyok, de van egy telekomos barátom akivel elég sokszor beszélek. Viszont gyakran igen fos a beszélgetési minőség, alig hallom, recseg ropog stb. Vidéki vagyok, szóval ritkán jutok 3/4G közelében. Ha viszont van rendes lefedettség nincs gond a minőséggel.
Ekkora problémát jelent manapság a normális minőségben való telefonálás két szolgáltató között vidéken?
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
én csak azért nem értem az üzemidő mizériát,mert nálam teljesen normális, hogy amikor hazaérek, ráteszem a töltőre, de legkésőbb este, mert bármikor előfordulhat, hogy hirtelen menni kell (gyerek miatt vagy munka, stb) és nem ilyenkor szeretném tesztelni az akksit.
mellesleg én a normálisnál többet használom a videót, vb alatt csak ezen mennek a meccsek, én is meg a gyerekeim is nyúzzák a játékokat rajta, wifi állandóan bekapcsolva.
el kell fogadni, hogy jelenleg nem tart ott az akkumulátorok fejlesztése, hogy utolérje a telefonok tudását.
a w715-öm annak idején 1 hétig is elment, ha sokat nyúztam, akkor is 4 napig.
ezt ma már el lehet felejteni, legalábbis egyelőre, most az a normális, hogy otthon is, kocsiban is legyen töltő vagy powerbank, pótakksi. -
-
SFAkos
aktív tag
Lehet már off, de beleolvastam, mert lehet áttérek a jó kis i9000-ről én is
Szóval a lényeg, hogy annak a jack dugója tök más, mivel azt jack-el lehet kikötni tv-re és ez miatt meg van kicsit kavarva. Vettem 2 fülest mire rájöttem.. Aztán egy harmadikhoz (gagyi pár ezer ft-os hama) volt egy adapter, amivel meg bármilyet visz.. Azóta se tudom milyen adapter ez
-
Nikaré
őstag
Na igen, pont erre gondoltam én is.
Velem csak az a gond, hogy még a közelébe sem jutottam a rom csere mikéntjéhez.
Pedig biztos jó leírások vannak amit még én is megértek talán
Bevallom parázok, hogy téglásítom vagy valamit úgy elkapálok aztán mehetek kuncsorogni valakihez
Pedig az előforduló hiányosságai ellenére nagyon megkedveltem ezt a telót! -
mm89
őstag
Köszönöm!
Telefont egyébként megvettük, kedden kapja meg, addig semmiképp nem lesz hozzányúlva. Utána is csak a rootot szeretném megcsinálni, de majd előtte mindenképpen érdeklődök itt, hogy mi kell hozzá és csak akkor ha nem jár gari vesztéssel. (ha enyém lenne nem érdekelne, de más tulajdonával nem játszok)
-
zeon.hu
nagyúr
alarm clock xtreme.
szinte minden állítható benne. -
ztoldy
senior tag
Erről egyébként van megerősített információ, hogy valaki tényleg beküldte a telefont garanciába, knox számláló már 0x1 volt és visszadobták vagy csak a mondták keringenek róla?
Mert külföldi fórumon volt olyan info, hogy Amerikában él ez, de Európában nem foglalkoznak vele. -
ferob
őstag
Ajánlom részletesebb elolvasásra, hogy mi az az adb shell és az adb backup, valamint azt, hogy mennyire nem érintik ezek a dolgok a knoxot.
Több alkalmazás megfelelő működéséhez kell már egy ideje az adb shell, ilyen többek között pl. a morelocale is, még sincs semmi köze a rendszerfájlok módosításához, mivel root hozzáférést sem kap az adott program, ezért nem is tudna semmit módosítani, főleg úgy, hogy adb-n keresztül a root jogosultság egyáltalán ezen felül szóba jöhessen, ahhoz egy insecure kernel kell, ami gyári rendszerrel alapból szintén nem fordulhat elő.
Mellesleg a gyártó saját szoftvere sem véletlenül rakja fel magának a driverekkel együtt az adb-t is, mert ezen keresztül kommunikál a telefonnal.
-
ferob
őstag
Nem értem, hogy hogyan jön a képbe a knox, elvégre épp ez a lényege a Heliumnak, hogy adb-t használva root hozzáférés nélkül tud menteni.
Az AdBlock Plus pedig úgy éri el a reklámok blokkolását és szintén nem kell hozzá root hozzáférés, szóval nem értem, hogy ezzel mi a probléma, mert a célját eléri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest