- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palibá
tag
PC-n Silverlightos, de Androidra van külön app, ami szépen ment még 4.2.2-es Alcatel Pop C1-en, és 2.3.7-es HTC Desire-n is. De ezeken csak teljes képernyőn. Ezért érdekelne hogy itt ki lehet-e tenni a kisablakba (mert elvileg a natív videólejátszást igen, kíváncsi vagyok ezt is lehet-e). Ez fontos lenne. Nem tudnád letölteni a kedvemért és kipróbálni?
A LIRC kód micsoda és honnan lehet beszerezni? (bocs ha hülye kérdés, de nem ismerem).Amúgy köszi az előző választ, és előrre is a következőt, ha lesz
Üdv!
-
kolosanyi
veterán
Függetlenül sufnigarival 60-nál indul, 70-től van gyári garival, de az részletre nem megy. Egyedül az eDigitalnál van részletre gyári garival, de ott meg már 80 ezer. Szerintem 20 ezret nem ér meg az, hogy független, pláne ha nem akarom csereberélni a kártyát.
Francba, utálom ezt. Két hónapja minimum szenvedek, nincs igazán jó középkategóriás ajánlat most. Ez eddig a legjobb, amit találtam, de egyáltalán nem vagyok biztos a dolgomban. Bezzeg ha százezreket rászánnék, lenne egy halom telefon, amiből válogathatnék...
-
zedcon
csendes tag
Lehet, de ha az agyonhasznált gyári Samsung akksinál többet bír, amire a Phone Info szerint már 688-szor lett töltés rátéve, akkor már megért 2490 forintot. Meggyőzödésem, hogy a reklámok és termékek túlárazásai kamuk és lehúzások, így inkább győzzenek a tesztek és tapasztalatok. Itt jó kis buhera van a márkával, tehát annyira nem vagyok betojva. [link]
-
Rivaul
addikt
-
ctvagyok
őstag
-
Acef
addikt
Azzal kell főznünk, ami van.
Gyári állapotban valóban kevés lehet az akku, ezért kell figyelni a beállításokra, ezért kell tiltani/törölni néhány appot.
120db olyan apk file van a rom-ban, amit teljesen feleslegesen pakolt bele a samu/google. Ráadásul ezek mind terhelik az akkut, procit, ramot, behívják egymást, statisztikáznak, frissítenek, ....
Én ezeket már telepítés előtt kitörlöm a rom-ból, és még mindig okostelefon marad, mert még további 130-140 apk van a romban, ezek azok, amiket valóban használunk a telefonban.Nekem egész nap online, 3G/LTE beállítás, kb. 3,5-4,5h kijelzőt bír az akku (otthon, wifin 5,5h is volt már). Gyors a telefon, nem laggol.
Minden este felteszem töltőre. Nagyobb, akkuval sem lennék előrébb, mert mint mondtad: okostelefonként használjuk. Így a 2500-as akku (+25%) sem lenne elég két napra (legalábbis nekem).Néztem más telefonokat is: nagyobb akku, jobb HW, de mind szélesebb, magasabb.
Ebben a külső méretben nincs megfelelő alternatíva. (Talán a G2 mini, de annak is megvan a maga baja) -
Trooper82
senior tag
Igen lehet, hogy igazad van de anno az s4 minire is azt mondták, hogy este töltő ami igaz is. Kb hasonló lehet az uzemido ami ilyen kis akkuval meglepő nekem. De majd az első velemenyekre kivancsi leszek. Mindegy mert ugy hallottam drágább lesz s5nel annyit meg egyik telefon sem ér szerintem. Mindenesetre jól sikerült készülék ártól eltekintve. Na jo ez kicsit off topic volt bocs...
-
Sirandrish
legenda
Bementem az MM-bve ahol konkrétan a kezemben sz*rta össze magát egy G2 mini.
Kijelzőjén óra volt..amúgy full fekete és semmit sem lehetett vele kezdeni. Szóltam az eladónak aki kivette majd visszatette az aksit..ugyanez a hiba, mire elmormogja hogy "eeh..ez már a második". Telenornál mindkét telót a kezembe veszem majd a csaj a hátam mögül szól egy ilyet "az LG-t én nem vinném mert most hoztak vissza egyet". Emellett az LG topik legfrissebb hsz-ei arról szólnak hogy a telefon random elkezd rezegni és nem hagyja abbaEzzel nem akarom lehúzni a G2 minit mert nem érdekem, és hogy őszinte legyek nem is érdekel. Nekem telefonáláson, zenehallgatáson meg évente 1-2 játékon kívül másra nem nagyon kell telefon...esetleg néhány fénykép. Ezen kívül stabilitást/megbízhatóságot várok el egy készüléktől. És ezek alapján talán jól döntöttem. Lehet hogy hangyányival erősebb a G2 mini, de a S4mini kijelzője, és a helyi szerviz (szerencsére még egy telefonnál sem volt rá szükségem) errefelé billentette a mérleget.
-
g0dl
addikt
Miért, szerintem az 1,5GB RAM még jó ideig legalább középmezőny lesz, a proci szintén.
sw támogatás meg szerintem lesz cyanogenmod, de JB, vagy KK is még évekig elég lesz.
Én most úgy érzem az út keresés időszaka jön most az iparban, és lesz bőven tévút, ami nem visz előre.aki nem antutura élvez, csak használni akarja ...
-
Acef
addikt
Igen.
Sajnos rengeteg szolgáltatós (tehát függő) telefont függetlenítenek, és adnak el függetlenként, többnyire 1 év garival.Megveszi az user, ráadásul közel annyiért, mint a legális forrásból származó telefont. Amikor gariztatni kell akkor a GSM-ben nekiesik XY és valahogy megjavítja, vagy csak egyszerűen ráfogják a tulajra, hogy ő tette tönkre és elhajtják.
-
Naree91
újonc
-
g0dl
addikt
"viszont erősen korlátozza a használatot, ha nem nagyvárosban laksz"
Ezt meg hogy érted, miben korlátoz? Nekem a fogyasztás miatt 2G-n van és városban semmi gond sincs, de Balatonnál 2G megy, de sajnos a házunknál 3G csak a kertben van, a házban nincs.
Én csak ritkán szoktam áttenni 3G-re, az üzenetekhez, időjárás stb, widget frissítéshez a 2G bőven elég. -
janos666
nagyúr
Mondjuk a másik lapon most azt írja az utóbbi 2, végig WiFi-n töltött óráról (egy teletökltés és nullázás után), hogy a WiFi 4, screen 8, cella standby 20, az Android OS 44%-ot evett.
Az összefogyasztás csökkenése lehet olyan áttétes dolog, hogy van, ami csak WiFi-vel frissül automatikusan (pl. a Play Store-nál sem változtattam meg ezt az alapbeállítást, régebben még kisebb netcsomagom volt) és ezáltal talán kevesebbet tekeri a CPU-t is, amit már megint nem hagy aludni valami (pedig most program is alig van rajta, és ami van, azokat már nagyjából ismerem, pl. a Samba-t is mindig letiltom már ha nem használom, nem csak bezárom).
-
saril
senior tag
úgy látszik nem értettetek meg nem az akksi teljesítményével van a bajom hanem pár száz hozzászólással előbb még azt beszéltük miért nem jó a 3000mAh akku, azért mert nincs benne gyári elektronika ami visszajelzi a teljesítményét ezáltal kikapcsolt mikor elérte a gyári értékeket majd bekapcsolás után újra 50%-ot mutatott, mindjárt megkeresem!
szerk.: nem találom de amit leírtam ez volt a lényege. -
Acef
addikt
Így együtt tényleg vacak: gyári akku + google + Samu appok alapbeállításon frissítve, megosztva, + még az user "fontos" dolgai.
Viszont végignézve, és beállítva, valamint tiltva, vagy törölve a felesleges vackokkal már jól működik.
Minden androidnak az a baja, hogy a google, és telefon gyártója, plusz még a szolgáltató is telerakja a saját szemetével, amit a legtöbben még nem is próbálnak kitakarítani, vagy blokkolni.
Tehát így értem, hogy nem a telefon/akku a vacak, hanem a "csomag". Ezen viszont lehet módosítani, és kiválóan működhet a telefon.
a fantasztikus Samsung SAMOLED
igen, ezt Én is így látom, de hát nincs hibátlan masina .....
Nekem még ezzel együtt is tetszik, csak napra ne menjen az user -
zalcsika
csendes tag
De pont azt mondom, hogy a "normál" használatnál kisebb igénybevétel esetén is alig bír ki 1napot. Ebben a fórumban és máshol is azért lehet találkozni 2-3 napos üzemidőkkel úgy, hogy szinte minden be van kapcsolva. A térerőm is mindig fullos, azt sem hiszem hogy azért merülne mert mindig cellákat váltogat, vagy ilyesmi.
-
janos666
nagyúr
Most egy ilyen ment nálam tönkre. Örültem is, hogy lecserélem végre, mert ebből ~350mA-t volt hajlandó felvenni. Nem is gondoltam rá, hogy esetleg a csatlakozójában kéne csak kitörni egy pin-t, mert egy csak töltésre dedikált eszközön, főleg egy ilyen vékony kábelben mi felesleges lenne bedrótozva...?
Szóval gondoltam, már azt is meg kéne válogatni, hogy tényleg le tudjon adni a kütyü ~1000mA-t. -
Morris
veterán
Azt hiszem a korábbi S Advance-omon nem volt glonass. Így kínkeservesen talált jelet offline. Ezért használni sem volt sok értelme net nélkül. Ha van gnss akkor szerintem jóval gyorsabb és pontosabb is a helymeghatározás. Tehát ez sokkal jobb offline navi esetén is.
Csak ezért bátorkodtam megemlíteni a glonass-t.
Egyébként persze lehet használni egyéb navi programot pl sygic, de én nem vagyok megelegedve azzal.
Nyilván ez egyéni szoc probléma. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged